Polette Eyewear | E-polette

Je e-polette beschermt je door blauw licht van led-schermen om je heen te filteren, zodat je slaapritme en ogen beschermd zijn.

Via Polette Eyewear mocht ik online een bril uitzoeken. Omdat de zomer tegenviel tijdens het bestellen (naderhand werd het mooier) en ik al een nieuwe leesbril had, koos ik voor een bril die mij zou kunnen helpen om minder droge ogen en hoofdpijn te hebben.

Polette-eyewear-computer-bril-anti-flikkering-3

Ben jij al bekend met Polette Eyewear?

 • Polette is gebaseerd op een simpel, maar baanbrekend idee: Ze zijn de enige tussenpartij tussen fabriek en klant.
 • Door hun concept kunnen zij 80% korting bieden op de prijzen die men gewend is te betalen bij opticiens. Zij bieden de monturen aan tussen € 9,99 en € 49,99 en de lenzen tussen € 9,99 en € 89,99.
 • Met een enorme variëteit aan ontwerpen in hun collectie (meer dan 900 monturen), willen zij iedereen de mogelijkheid bieden om stijl en kwaliteit te dragen. Het omvat retro en vintage, maar ook klassieke, moderne en excentrieke ontwerpen.
 • Zij bieden een enorme collectie aan van kwaliteitsglazen met enkelvoudige of multifocale eigenschappen. Alle glazen zijn ontspiegeld en kraswerend.
 • Tevens hebben ze een ruime keuze aan accessoires zoals brillenkokers, brillendoekjes en tassen!

Polette online

Bij Polette kon je voorheen alleen online bestellen. Tegenwoordig is er ook een Polette store gevestigd in Amsterdam aan de Kinkerstraat 288.
Omdat ik zelf niet in Amsterdam woon, ben ik nog genoodzaakt om online te bestellen!
Ik had een hele tijd terug al een keer een bril besteld, echter daar is iets mis mee gegaan. Dat lag niet aan Polette zelf, die hebben het helemaal voor mij uitgezocht, het lag aan de oogmeting bij de bekende Hans. Nu was ik best teleurgesteld, want kun je je voorstellen dat ondanks de lage prijzen, 32,- weggooien ook niet fijn is.
Ik heb het laten rusten en dacht Sonja dit moet je dan maar een keer anders doen.
Gelukkig was ik een uitzondering, want ik weet dat heel veel mensen wel een perfecte bril bij Polette gekocht hebben en die zijn er zeer tevreden over.

Polette-eyewear-computer-bril-anti-flikkering-8

Foto: Polette Eyewear

E-Polette

De computer bril

Omdat ik de site natuurlijk voor dit artikel aan het uitpluizen was, stuitte ik op het kopje E-Polette. Okay ik beken, ik werd even raar van het filmpje, omdat je daar een beetje voor de gek word gehouden. Die man zie je vanaf de rug iets doen… daar kun je zelf natuurlijk al een conclusie uit trekken. Echter hij poetst zijn bril. Nou ja, hier mag ieder het zijne van denken!

De keuze is erg ruim ik telde 22 modellen. Omdat ik wilde dat deze computer bril door iedereen in huis gedragen kon worden koos ik voor het unisex model. Niet te mannelijk, niet te vrouwelijk en dat was in mijn opinie wel de e-ferguson.

Wanneer de hoeveelheid licht ‘s avonds afneemt, maakt je lichaam melatonine aan en word je moe.
LED-schermen stralen veel blauw licht uit en omdat onze generatie per dag gemiddeld 8 uur naar schermen kijkt en 150 keer op zijn telefoon kijkt, raakt onze biologische klok verstoord.
Bron: Washington Post

Ik bestelde de bril: je maakt een account aan en dan vul je jouw gegevens in. Hierdoor kun je op de hoogt gehouden worden van jouw bestelling. Er zit wel levertijd op, echter voor de prijs wil jij best een weekje of twee wachten. Wil je meer lezen over de verzending?

De bril kwam mooi op tijd bij mij binnen! Oh ja… ik mocht er ook nog een accessoire bij uitzoeken, dat werd dit mooie brillenkokertje voor in mijn tas.

Polette-eyewear-computer-bril-anti-flikkering-Promo

Polette-eyewear-computer-bril-anti-flikkering-1

Een mooi afgerond model dat goed zicht biedt zonder afgeleid te worden door de rand. De glazen zijn wat gelig van kleur, waardoor je dus meer rust krijgt tijdens het computeren. Het montuur is verder vrij simpel en heeft slechts een kleine versiering.
Ik zette de bril op en die stond wat scheef op mijn hoofd. Ja, dat heb je wel eens, mijn ene oor zit wat lager.
Gelukkig had ik gezien ergens dat je met warmte de bril iets kunt buigen. En zo föhnde ik het pootje wat warmer en voila, het zit perfect!

Polette-eyewear-computer-bril-anti-flikkering-5a

[ezcol_1half]Polette-eyewear-computer-bril-anti-flikkering-4[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Polette-eyewear-computer-bril-anti-flikkering-2[/ezcol_1half_end]

Om jou het verschil te laten zien, heb ik de bril gefotografeerd tijdens het schrijven van dit artikel.

Polette-eyewear-computer-bril-anti-flikkering-2b

Nu is het op een foto natuurlijk toch anders als in de praktijk, echter neem van mij aan dat het zeer zeker een rust brengt. Je ogen krijgen geen klabam fel licht meer op de lenzen en hierdoor hoef je dus ook minder vaak te knipperen. Ook sinds dat ik de bril draag is mijn hoofdpijn minder heftig. Ik heb door mijn nek probleem vaak hoofdpijn. Tja, whiplash door auto ongeluk blijft ook roet in het eten gooien. Helaas was destijds het nog niet een erkend probleem en nu is het allemaal verjaard. Dus ik ben zelf heel blij met de rust in mijn hoofd die de E-Polette biedt.

PS: Lieve Polette, graag ook deze op sterkte!

Polette-eyewear-computer-bril-anti-flikkering-5d

Deze E-Ferguson is te koop voor 44,99
Het brillenkokertje/tasje voor 5,99

NIEUWSFLITS! Binnenkort opent Polette Eyewear in Utrecht haar 2e Nederlandse filiaal!


Wil je Polette Eyewear ook gaan ontdekken?
Klik op de iconen om naar de social media kanalen te gaan.

[ezcol_1third]facebook[/ezcol_1third] [ezcol_1third]2016_instagram_logo[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Twitter[/ezcol_1third_end]


Ik hoop dat je weer wat wijzer geworden bent over de producten van Polette Eyewear, heb je geen bril nodig? Een super gaaf assortiment aan zonnebrillen wil je niet missen! Tot oktober kan de zon in Nederland nog wel lekker zijn!

Handtekening

 

 

Like
  Babs
  7 Sep 2016
  5:06am

  Dat lijkt mij ook wel wat, en inderdaad, liever op sterkte. Anders zie ik nog niks 🙂
  Dat filmpje ken ik…zo een raar filmpje, hahaha.

  Jolanda
  7 Sep 2016
  5:19am

  Heb er al veel goede over gelezen!

  chucky1012
  7 Sep 2016
  6:58am

  Mooi en erg handig!
  Goed artikel

  Xoxo

  Daniëlle
  7 Sep 2016
  7:22am

  Deze bril is er niet op sterkte aan jouw p.s. te lezen? Zou beetje jammer en gemiste kans zijn 🙁

  Hilde
  7 Sep 2016
  1:53pm

  Staat je super! Ik heb alleen een bril om tv te kijken, maar stiekem is het ook gewoon een leuke accessoire..haha

  Joyce
  7 Sep 2016
  4:34pm

  Klinkt echt super fijn! Ben zelf ook benieuwd naar deze bril, heb hem ook mogen bestellen!

  Esmeralda
  7 Sep 2016
  4:57pm

  Leuke bril, staat je erg goed! Ik moet ook nodig eens weer een bril aanschaffen, draag alleen maar lenzen nu.

  Yvonne
  8 Sep 2016
  7:24pm

  Staat je goed zeg. Ik heb hier nog nooit van gehoord. Weer wat “geleerd”

Laat een reactie achter!