Popmask, glow getter, sleeping, buikpijn, goud, masker, gezicht, patch, oogmasker, verwarmend, stoom, verzorging, yustsome, 1

Popmask | stomen met een goud masker

Het eerste wat in mij opkwam toen ik het gouden stoommasker van Popmask zag was het liedje van de Wizard of Os. Mijn zus stuurde ik een foto en die riep gelijk dat ik in mijn eigen Star Wars film gekropen was. Maar even alle gekheid op een stokje… dit masker is speciaal gemaakt om je mooier te maken. En ze zeggen wel eens ‘lelijke eendjes, worden mooie zwanen’… laat ik daar dan maar vanuit gaan.

Popmask

Maar eerst duik ik even in de archieven om jullie bekender te maken met het fenomeen Popmask.

Opgericht door Louisa Booth, zij wilde een oplossing vinden voor slapeloosheid op lange vluchten, want proberen te dommelen in een vliegtuigstoel was niet eenvoudig! Ze bedacht dat de warmte van een waterfles geweldig zou zijn op 30.000 voet, maar dat bleek niet erg praktisch!
Ze besloot om daarvoor een oplossing te zoeken en kwam uit op oogmaskers, door die te verwarmen krijg je een loom effect en kun je heerlijk uitgerust aan de andere kant van de wereld uitstappen.

Sleepover Self Warming Steam Mask

Popmask, glow getter, sleeping, buikpijn, goud, masker, gezicht, patch, oogmasker, verwarmend, stoom, verzorging, yustsome, 4

Haar zelf-verwarmende oogmaskers zijn over de hele wereld populair. Of je nu gaat vliegen en toe bent aan een slaapje of dat je thuis bent en de slaap niet kunt vatten. Een oogmasker biedt dan uitkomst.
In 30 seconden, na het openen van de verpakking begint het zich te verwarmen. Het is een heel vriendelijk masker, omdat het precies goed verwarmt. Het is best wel een raar idee om iets warms op je ogen aan te brengen, maar vertrouw mij… het is heerlijk.

Afbeelding is eigendom van Popmask!

Ben je echt toe aan een goede nachtrust? Heb je wallen tot aan je knieĆ«n? Pak een moment voor jezelf en je zult versteld staan van het resultaat… jouw vermoeidheid verdwijnt als sneeuw in de zon!

Door de milde roosachtige geur waan jij je even in heel andere sferen!

Verpakking van 5 stuks kost 20,00

NIEUW | Glow Getter

Popmask, glow getter, sleeping, buikpijn, goud, masker, gezicht, patch, oogmasker, verwarmend, stoom, verzorging, yustsome, 1

Een van de nieuwste maskers die Popmask recent heeft uitgebracht is de Glow Getter… en dit masker bedoelde ik dus in mijn intro tekst.
Het is een masker die door stoom jouw huid een opkikker geeft.
Het full-face Glow Getter Mask heeft dezelfde voordelen als de oogmaskers met wat extra gezichtsbedekking. Ontspan, ont-stress en verlicht jouw migraine met onze kalmerende, zelf-verwarmende technologie.

Popmask, glow getter, sleeping, buikpijn, goud, masker, gezicht, patch, oogmasker, verwarmend, stoom, verzorging, yustsome, 4b

De voorkant is helemaal goud en geeft echt een futuristische look. Aan de binnenkant zien we allemaal delen waar warmte deeltjes zitten die zodra de verpakking eraf gaat, geactiveerd worden door zuurstof.
Je bevestigd het aan je oren met elastiekjes die heel zacht zijn. Ik kwam er wel achter dat ik deze met een knoop wat in moest nemen, want anders was het stoom effect nihil, omdat de warmte verdween door te veel speling masker en huid.

Popmask, glowgetter, sleeping, buikpijn, goud, masker, gezicht, patch, oogmasker, verwarmend, stoom, verzorging, yustsome, 6

Ook moet ik bekennen dat ik er iets meer van verwacht had. De oogmaskers zijn top, maar dit vond ik persoonlijk een flop! Ook omdat het niet echt lekker zit… ik ben wellicht een zeurkous, maar ben liever eerlijk!

Popmask, glowgetter, sleeping, buikpijn, goud, masker, gezicht, patch, oogmasker, verwarmend, stoom, verzorging, yustsome, 6

Na afloop, 20 minuten, haalde ik het masker eraf. Het was toch wel goed warm geworden en ik zag dat mijn huid er opgepept uitzag. Alleen voor die prijs, als ik thuis zou zijn, zou een stoombadje net zo goed uitpakken. Dat is je waterkoker aanzetten, een schaal met heet water maken en eventueel een etherische olie erbij doen…

Per stuk voor 22,00

Big Hug patches

Popmask, glowgetter, sleeping, buikpijn, goud, masker, gezicht, patch, oogmasker, verwarmend, stoom, verzorging, yustsome, 5

Een ander product dat Popmask uitgeeft zijn de Big Hug patches. Het zijn warmte pleisters voor je buik. Vooral bedoeld voor vrouwen die regelmatig te kampen hebben met krampen in de periode van hun menstruatie. Nu is die bij mij gelukkig verleden tijd en zou ik het zo niet meer nodig hebben, echter zoals jullie al in een ander artikel lazen kan ik ze ook inzetten tegen spierpijn.

Waar je andere patches direct op jouw huid kunt dragen, is het de bedoeling dat deze in je ondergoed geplakt worden. Mocht je dus spierpijn hebben, dan is het even een ander verhaal en zou ik het in je shirtje plakken.

Ook deze beginnen direct met verwarmen en houden het een hele poos uit. Omdat ze niet op je huid liggen zul je de warmte wel ervaren, maar niet zo heet als dat je van andere merken gewend bent… het is wel aangenaam.

Per stuk 12,99


Mijn algehele indruk…

Ik ben een echte Hollander en kijk naar prijs en product en ben heel eerlijk dat ik het allemaal wat aan de hoge kant vindt. Voor de Jetsetter heel leuk en betaalbaar… maar voor de gemiddelde Nederlander toch best een uitgave. Ik kan ze wel betalen, maar ben dan weer te pinnig. Als de prijs een klein beetje naar beneden zou kunnen, zouden ze van mij een hogere score krijgen, dan is het allemaal op 1 lijn.

 

 

Like
1

Laat een reactie achter!