Post van Nina | Miss Sporty make-up

–Dit artikel bevat producten die mij zijn toegestuurd–

Vandaag heb ik een artikel, zo lief… ik kreeg recent via de post een pakketje thuisgestuurd met allemaal lekkere maskertjes en ook nog 3 mooie make-up producten van Miss Sporty!
Nu denk je… hoe kom je daar aan? Nou van Nina!
Nina volgt mij op Instagram en ik had recent voor haar een mooie hanger gemaakt en ook voor haar zusje en moeder. Ze bedankte mij hiermee! Lief he?

Miss Sporty splendid pink

Miss Sporty

Ik koop niet zo vaak Miss Sporty, omdat ik persoonlijk vind dat daar toch meer de doelgroep bij jeugd ligt. Zo nu en dan kijk ik wel en ze hebben erg mooie lakjes en lipsticks. Bij mij is het te koop bij de DA drogisterij.

Ik kreeg een mascara, een lipgloss en een nagellakje (bleek dus later dat ik die al had gekregen van Bianca, dus nu dubbel, dat vind ik niet erg, want de kleur is prachtig!).

Mascara

Ik heb heeeeeeeel veel mascara’s en de een is de ander niet. Ik bewaar ze allemaal, ook de niet zo fijne. Die kun je makkelijk nog gebruiken voor je wenkbrauwen (mits het een bruine mascara is) of ik maak ze schoon en het borsteltje is ideaal om bijvoorbeeld highlights aan te brengen in je haar. Of wat dacht je van poetsen? In die moeilijke hoekjes!

De mascara, ik had er eigenlijk helemaal geen hoge pet van op. Ik dacht dat zal wel weer een poppe-prut ding zijn waar je niks mee kunt. En zo zie je maar dat je je kunt vergissen! Het blijkt juist erg mooi en bij een eerste laagje al een goede ooglook te geven!
Met twee laagjes heb je echt een Vavavoem blik! Ik moest even slikken… ai, dat was even te snel geoordeeld!

Miss Sporty mascara

Ik kreeg de Fabulous Lash met een stretch it effect… in ieder geval is het borsteltje ontzettend fijn. En het brengt ook prettig aan.

MIss Sporty Mascara black image

Helaas is mijn computer stuk en ben ik een boel foto’s kwijt van dat ik het product close-up draag. Mijn excuus.

Lipgloss

Ik kreeg ook een lipgloss en die draag ik niet vaak, maar soms is het net dat beetje extra wat je look af kan maken. De gloss is met een superlicht tintje en draagt de naam 210 Splendid Pink. Het brengt goed aan met de applicator en die heeft een best summier ‘sponsje’. Toch niks mis mee, alhoewel ik anders gewend ben, wat fluffier! Het plak niet, althans ik heb er eigenlijk niks van gemerkt dat ik het droeg, kijk dat is positief. Natuurlijk is het zo weg, dat eet je als het ware op!

MIss Sporty lipgloss 2

image

Nagellak

Ja, ik ben gek op nagellak en dus toen ik deze zag was ik erg benieuwd. Bleek dus dat ik er nog 1 in mijn swatch bakje had liggen… oepsie!
Ik ben erg benieuwd naar het beloofde gel-effect! En zodra ik tijd had, gisteren pas, heb ik de lak aangebracht.

Het lakt erg fijn en de borstel is prima. Ik vind de flesjes klein en ben altijd bang dat ik ze omstoot… gelukkig niet gebeurd.

Deze foto hieronder is zonder topcoat en met 3 laagjes. Ik vond de dekking een beetje tegenvallen, met 3 ben ik eigenlijk nog aan het miepen dat ik  mijn tips er lichtjes doorheen zie. Maar Son, je bent dan ook erg pietje precies! Dus hier mag je zelf een oordeel over geven lieve lezeres!

Miss Sporty gel nagellak pink

En deze is met 1 top coat laag. Trouwens het droogt erg snel, dat verwonderde mij! Of het echt 10 dagen blijft zitten? Ik ben iemand die nooit langer dan 3 a 4 dagen dezelfde kleur draagt 😉

Miss sporty lasting color gel shine

 

Een gegeven paard kijk je niet in de bek… En prijzen zijn te vinden online of bij de Etos/DA en bij Bol.com…. In ieder geval geen rib uit je lijf!

Ik ben blij met deze kennismaking. Ik had al een blush (draag ik ook op de foto) en ik moet als 40 plusser zeggen dat wij gerust daar ook bij kunnen kijken!

image

En dat je dan beseft, dat je deze foto neemt zonder de nagellak! Druif!

In ieder geval met mascara en lipgloss!

Bedankt voor je bezoekje!

sonja

Like
  Cindy
  5 Oct 2016
  5:28am

  De lak ik heel mooi. Ik loop het merk altijd voorbij terwijl ik toch altijd weer onder de indruk ben. Nu ook weer.

  Jolanda
  5 Oct 2016
  6:25am

  Haha oeps! Mooie producten overigens! De mascara lijkt me heel fijn

  Astrid
  5 Oct 2016
  11:59am

  Wat superlief dat je dit als bedankje kreeg! Lekker fel kleurtje die lak!

  Annette
  5 Oct 2016
  1:05pm

  hahaha die foto oepsie, ah joh, we kijken gewoon niet naar de nagels maar naar je mooie kijkers.

  Lonneke
  5 Oct 2016
  2:08pm

  Wat lief van Nina zeg. Ik kijk ook nooit bij Miss Sporty. De lak vind ik qua kleur erg mooi maar net als jij vind ik drie laagjes iets te veel. Fijn dat de mascara wel goed bevalt.

  Yvonne
  5 Oct 2016
  4:55pm

  Ik heb dus precies hetzelfde, miss Sporty is voor hele jonge meiden maar dat komt denk ik doordat er al was toen wij nog jong waren. (nog niet zo heel lang geleden :0 ) Leuke foto.

  Hilde
  5 Oct 2016
  6:05pm

  Ik heb een paar lakjes van miss sporty, leuke lakjes, maar niet bijzonder. Je ooglook op de foto vind ik prachtig trouwens.

  Marsha
  5 Oct 2016
  6:12pm

  Die nagellak vind ik heel mooi, echt een prachtige kleur! -x-

  Babs
  5 Oct 2016
  7:25pm

  Hahaha, die laatste foto is leuk! Die nagellak is prachtig en ow..zo lief! Het is zo leuk om elkaar blij te maken, geeft het mooiste gevoel ter wereld!

  Bertine
  6 Oct 2016
  12:02pm

  Die mascara lijkt wel echt heel goed! mooie nagellak ook! echt lief dat je dat kreeg!

  Reshma
  6 Oct 2016
  4:20pm

  Mooie producten! De mascara lijkt mij erg fijn.

  Jouvence
  7 Oct 2016
  9:44pm

  Wat een mooie kleur nagellak! xx

Laat een reactie achter!