Posters, posterstore, foto, poster, lijsten, inlijsten, lifestyle, blauw, thema, veren, steen, agaat, marble, beautysome

Posters aan de wand, blikvanger in je huis

Een mooie poster wand in huis is tegenwoordig hot, het is een blikvanger in je huis. Of je nu posters in een lijstje ophangt of een mooie collectie aan dierbare foto’s dat is aan jou, maar wat dacht je van een combinatie?

Posters

Ik heb in het trappen gat al een collectie aan foto’s van mijn kinderen en dierbaren, dus voor mijn nieuwe Poster wand koos ik voor mooie prints die bij mij passen.

Ik hou van de kleur blauw, het is fris en past perfect bij mijn gevoel. Die kleur geeft mij echt rust! Daarom ook de keuze om ze op mijn slaapkamer op te hangen.
Met posters kun je dus ook kiezen voor een kleur thema, echter hou jij van bijvoorbeeld bloemen of bepaalde dieren dan is daar ook heel leuk mee te combineren. Heb jij inspiratie nodig? Die kan ik je wel geven!

Poster store, posters, roze, Coco, chanel, wand, foto, lijsten, lifestyle, inspiratie

Een poeder roze tint was hier het uitgangspunt voor deze poster wand.

Ben jij meer het type van natuurlijke tinten en spreekt de wildernis jou meer aan?

Poster Store

Een online webshop waar ik mijn Posters vond is PosterStore.nl hier heb je de keuze uit honderden varianten en ook nog eens in verschillende maten, dus ruime keuze!

Tips

En dan ga je kiezen, oh oh eigenlijk wil je alles wel hebben, maar uiteindelijk moet je toch kiezen, niet dan? Wat slim is om te doen is digitaal een collage te maken in een teken programma.

Zo kun je zien welke maten je nodig hebt voor een mooie en stijlvolle collage, maar ook of de gekozen afbeeldingen wel matchen.

Poster store, posters, roze, Coco, chanel, wand, foto, lijsten, lifestyle, inspiratie, blauw, tip

Thema blauw

Mijn thema werd dus blauw en daar kun je op filteren. Zo krijg je geen afleidingen van het doel waar je naar op zoekt bent.

Zoals je kunt zien werd mijn Poster wand een mix tussen wit en blauw, botanische en natuurlijk.

Over de maten was ik nog niet helemaal tevreden, maar met wat gepuzzel, ook een leuke hobby, werd al snel duidelijk wat ik nodig had.
Voor het andere muur in huis wilde ik een mooie grote poster, een die lekker prominent aanwezig is. Die ging ook in mijn winkel mandje en zo bestelde ik de Posters online.

 

Posters bezorgen

Ik was zo benieuwd naar mijn posters dat ik elke dag wel even keek naar mijn mailbox en de code voor track en trace bekeek. De posters van PosterStore.nl komen vanuit Denemarken en dus worden ze bezorgd door GLS.

Na een 3-tal dagen spanning kreeg ik een berichtje dat ik ze kon ophalen. Ik was zo blij, maar dat werd al snel een ‘Bummer’ gevoel. Wat was er gebeurd?

De posters werden bezorgd en zaten verpakt in kartonnen bubbel folie.

De posters zaten in principe goed genoeg verpakt, de kleine lijstjes waren beschermd door de grote lijst en op zich leek er niks aan de hand.

Ik ging eea alvast inlijsten en stuitte toen op een probleem.

In eerste instantie valt het niet op, maar aan de zijkant was mijn lijst gedeukt en de ‘glas’plaat gescheurd.
Ik nam contact op met PosterStore.nl en er werd direct een nieuwe toegestuurd. Ondanks dat ze zelf niet schuldig waren aan deze fout (lompigheid GLS).

Een aantal dagen later kwam er een nieuwe lijst… 😭 en hier was GLS nog slechter mee omgegaan, deuken, gaten… de lijst zag er niet uit. Ik vind dit eigenlijk zo sneu voor het bedrijf, maar ik moest mij weer melden. Ik besloot dat ik geen nieuwe lijst meer wilde hebben. Ik had nog toevallig een andere 70×50 lijst liggen en loste dat zo op.

Een paar dagen later lijstte ik de andere posters in en kon ik mijn poster wand afmaken op mijn slaapkamer.

Het papier van de posters is wel van een uitstekende kwaliteit. Ik kan dat weten al ex Grafisch Vormgeefster!

Poster wand

Meten is weten en vooral bij het maken van een collage aan de muur belangrijk. Ik koos voor een subtiel patroon om de posters op te hangen, mijn moeder hielp mee (assistent van de maand maart).

Posters, posterstore, foto, poster, lijsten, inlijsten, lifestyle, blauw, thema, veren, steen, agaat, marble, beautysome

De collage is precies zo geworden zoals ik het in mijn hoofd had.

Zoals je ziet heb ik gekozen voor zilveren lijstjes, ik vond zwart te hard en in combinatie met blauw niet mooi. De lijstjes zijn makkelijk te demonteren en de foto of poster is snel te wisselen.

Posters, posterstore, foto, poster, lijsten, inlijsten, lifestyle, blauw, thema, veren, steen, agaat, marble, beautysome

In een andere lijst (eigen) de Agaat steen poster.

Verrassing

Wat wisten ze mij bij PosterStore nog te verrassen,… een paar dagen later ging de bel en stond GLS weer voor de deur, ik heb maar niet gevloekt over de eerdere leveringen (Sonja hou je in). Een opgerolde poster? Die had ik toch niet besteld? Huh?

Ik rolde hem uit en gilde het uit, wat gaaf! Laten ze nou net die afbeelding opgestuurd te hebben die ik nog wilde gaan nabestellen! Ik had dus nog een eiken lijst met een ouderwetse print erin, die ik bijna aan mijn ex had gegeven, maar na 3x aanbieden nam hij hem steeds niet mee en toen dacht ik, die hou ik zelf. Hahahaha… en hoe mooi staat het nu in mijn woonkamer… de print met Agaat is zoals je hierboven ziet op mijn slaapkamer beland en deze grafische print op geweldig mooi papier hangt nu in huis.

Posters, posterstore, foto, poster, lijsten, inlijsten, lifestyle, blauw, thema, veren, steen, agaat, marble, beautysome

Korting!

En nu nog iets leuks voor jullie!

Je krijgt van Posterstore.nl KORTING! Met de code Beautysome30 krijg je tot 14 maart 30% korting (uitzondering de Selection collectie).

En de prijzen zijn al zo laag! 🤭🥳🙏👏🏼👌🏻
Laat je mij zien wat jouw keuze geworden is?

#samenwerking

Like
1

Laat een reactie achter!