smaragd, groen, emerald, revolution, make-up, makeup, oogschaduw, smokey, eyes, ooglook, beautysome, yustsome

Precious Stone Eyeshadow Palette Emerald | Revolution

Soms heb ik echt geluk met mijn vriendinnen! En ook dit keer kreeg ik via een appje de vraag of ik dit palette mooi zou vinden! Uh Jaaaaaaah! Dit Precious Stone Eyeshadow Palette Emerald is op mijn lijf geschreven! En dus nam mijn vriendin Miss P het mee van de TK Maxx uit haar buurt.

Emerald/smaragdgroen

Het smaragdgroene palette, geïnspireerd op de kostbare groene steen, brengt vrede en liefde en is een allround winnaar.

Met 20 kleurige tinten van matte neutrale tinten, glanzend roze en groen samen met geperst glitter koper en grijs is er voor elk wat wils. Mix en match de tinten voor een twist op het klassieke smokey eye.

smaragd, groen, emerald, revolution, make-up, makeup, oogschaduw, smokey, eyes, ooglook, beautysome, yustsome

Er zitten diverse mooie aardse tinten in, maar inderdaad ook echte knallers! Ik dacht in eerste instantie, ooooh dat valt nog mee, maar eenmaal een swatch op mijn hand liet al zien dat het prachtige glitter/foil tinten zijn. Vooral de kleur Copper sprak mijn zeer aan en ook Paradise is echt een Sonja tint. Dus met die 2 ga ik mijn eerste look dan ook maken. Wat ik nog meer ga gebruiken? Jongens er is zoveel te kiezen!

Swatch

Maar eerst laat ik een snelle swatch zien. Ik pikte er een vijftal tinten uit. En bracht het aan op mijn hand, zonder vooraf en primer te gebruiken!
Het enige minpuntje aan dit palette is dat er totaal geen Emerald kleur in zit! WTF… hahaha die had ik toch op zijn minst verwacht Dames en Heren!

De swatch gemaakt met een 5-tal tinten uit het palette.

Nu in het zonlicht, zo kun je gelijk zien hoe mooi en intens de kleuren uit komen.

smaragd, groen, emerald, revolution, make-up, makeup, oogschaduw, smokey, eyes, ooglook, beautysome, yustsome

Copper | Bohema | Sorrel | Lunar | Majestic

Tip: maak de oogschaduwkwast een beetje nat voordat je de glittertinten aanbrengt om de krachtige pigmenten vrij te maken.

De look

Ik wist eigenlijk niet goed wat ik wilde maken en juist dan kom je tot de conclusie dat gewoon maar wat aanmodderen best wel een leuk resultaat geeft. Ik wilde een keer een soort van cut-crease doen, maar weet je als je zo’n ouw vel hebt, dan krijg je meer een zig-zag model dan dat je een strakke lijn tovert, dus kuch als 50-plusser erg leuk om te proberen, mits je nog een strakke lijn kunt trekken! Dat kan ik op papier al bijna niet meer, dus dit ging ook niet helemaal als ik in mijn hoofd had. Dus of ik dat nog een keer moet bedenken?
Wellicht wel, want ja… geheugen is ook niet meer je van het!

smaragd, groen, emerald, revolution, make-up, makeup, oogschaduw, smokey, eyes, ooglook, beautysome, yustsome

Dus heb ik dat gehobbel nog een beetje weten te verdoezelen met de mooie Copper en werd het toch nog een leuke look!
De kleur Primitive gebruikte ik in het binnenste deel van mijn ogen!

Het koperkleurige eyelinertje die ik laatst van de Oriflame liet zien heb ik ook nog gebruikt, het was een perfecte match!

smaragd, groen, emerald, revolution, make-up, makeup, oogschaduw, smokey, eyes, ooglook, beautysome, yustsome

Dit EMERALD palette heeft mij echt verrast, maar eigenlijk ook niet… we weten dat Revolution beauty nou eenmaal geweldige make-up verkoopt en dat voor een perfecte prijs!

Like
2
  Tessa Bowie
  1 May 2020
  4:00am

  Mooi palette en leuke look heb je gemaakt

  Ann Ages Gracefully
  1 May 2020
  6:28am

  Bij Emerald denk ik vooral aan groentinten en die zie ik toch wel terug in het palette. Ik houd van dit merk – inderdaad altijd goed gepigmenteerd en goede prijzen. Ik vind het heel interessant dat ze nu ook meer en meer huidverzorging ook gaan verkopen.

Laat een reactie achter!