Pretty Vulgar, Pretty, bird, raven, gold, flowers, lipstick, eyeliner, mascara, eyeshadow, make-up, products, producten, cosmetica, review, beautysome

Prettty Vulgar | Mijn mooiste beautyproducten

Soms komt er een merk op de markt die niet alleen geweldige kwaliteit levert, maar ook nog eens een lust voor het oog is.

En als ik lust zeg, dan doe ik Pretty Vulgar nog tekort.

Pretty Vulgar

Vorig jaar, klinkt gek, ontdekte ik dit merk online bij Douglas.nl en ik was verkocht. Vooral ook omdat het lekker bekt… Pretty Vulgar, het heeft iets ordinairs. Ook omdat het helemaal in het teken staat van vogeltjes, bloemetjes en designs waar ik stiekem toch wel heel erg leuk vind, ondanks mijn ‘jongensachtige’ ik.

En zoals ze het zelf omschrijven, pas ik er perfect bij.

Ware schoonheid schuilt in de tegenstellingen. Wat zou de gratie zijn van een witte zwaan zonder de donkere aura van een raaf? Het contrastrijke make-upassortiment van Pretty Vulgar creëert unieke nuances en kleureffecten die volledig in overeenstemming met jou zijn.

In de loop van een paar maanden heb ik een kleine collectie van dit merk aangeschaft en die laat ik jullie nu zien.

Pretty Vulgar, Pretty, bird, raven, gold, flowers, lipstick, eyeliner, mascara, eyeshadow, make-up, products, producten, cosmetica, review, beautysome

Down Below Primer | 20,00

Het elegante ontwerp van de Pretty Vulgar Down Below wimperprimer in de vorm van een vogelkooitje, is voor mij 1 van de mooiste items. De intens gitzwart gepigmenteerde formule zal het volume en de verlengende effecten van de wimpers enorm versterken. De formule is verrijkt met myristoyl pentapeptide-17 en vitamine E die de groei van nieuwe wimpers bevorderen en deze hydrateren, beschermen en versterken.

Pretty Vulgar, Pretty, bird, raven, gold, flowers, lipstick, eyeliner, mascara, eyeshadow, make-up, products, producten, cosmetica, review, beautysome

Ik had nog nooit een wimper primer gebruikt en ik moet zeggen, het is al hel fijn dat het zwart is, je krijgt meteen een goede basis op je wimpers. En als je dan je eigen mascara, of die van dit merk eroverheen zet is het echt een vavavooom effect. Qua groei moet ik zeggen dat ik al gebruik maakte van een ander serum, dus kan ik je daar geen mening over geven.

On Point Eyeliner | 20,00

On Point vloeibare eyelinerpen van Pretty Vulgar is een langhoudende, sneldrogende en waterbestendige vloeibare liner. Deze pen heeft een intens zwart gepigmenteerde formule met een hoogglans finish die niet vlekt, vervaagt, uitloopt of aflaat. Het ontwerp van de vloeibare eyelinerpen is gedetailleerd en geïnspireerd op de traditionele kalligrafeerpen voor het creëren van elegante, fijne lijnen met precisie. Dankzij de uniek vormgegeven omkeerbare precisiepunt gaat jouw eyeliner nu nog langer mee. Je hoeft de punt enkel om te draaien en de applicator is weer als nieuw.

Pretty Vulgar, Pretty, bird, raven, gold, flowers, lipstick, eyeliner, mascara, eyeshadow, make-up, products, producten, cosmetica, review, beautysome

Alleen al dat je eyeliner eruit ziet als een prachtige ouderwetse vulpen is voor mij ‘hysterisch’ tof! Ja, ik ben nog van die generatie die er mee moest leren schrijven.

Het puntje beweegt geweldig goed mee, mede doordat het flexibeler is dan andere punten die ik bij andere eyeliners gewend ben.

Minpuntje is dat het wat te veel oogschaduw opslurpt en na 1 oog je punt niet mooi meer ‘tekent’. Je moet het dan even afvegen aan een vochtig doekje.

Uncaged | 22,00

Deze kleurloze oogschaduwprimer is een blendbare, lichtgewicht, huidverzachtende formule die jouw oogschaduw zal verbeteren door ze levendig en langdurig te maken. De substantie is verrijkt met mineraalrijke klei om overtollige olie te absorberen, levert het een kreukvrije, oneffenheden vervagende en transparante afwerking die geschikt is voor alle huidtinten.

Pretty Vulgar, Pretty, bird, raven, gold, flowers, lipstick, eyeliner, mascara, eyeshadow, make-up, products, producten, cosmetica, review, beautysome

Ik ben persoonlijk niet van deze soort tubetjes primers, toch wilde ik deze proberen, je moet soms buiten je comfortzone treden. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb.

Je hebt echt weinig nodig en deze zachte formule brengt snel (gewoon met je vinger) aan en geeft een hele goede hechting.

Pretty Birdie | 30,00

Het Pretty Birdie oogschaduwpalet van Pretty Vulgar bestaat uit twaalf langhoudende en sterk gepigmenteerde, levendige kleuren. Deze matte, glinsterende en satijnachtige opvallende oogschaduwtinten bevatten pigmenten met een zachte textuur die zorgen voor een luxueus gladde, romige en mengbare applicatie.

Pretty Vulgar, Pretty, bird, raven, gold, flowers, lipstick, eyeliner, mascara, eyeshadow, make-up, products, producten, cosmetica, review, beautysome

Toch wel een van mijn eerste items in de Pretty Vulgar familie was dit palette. Eindelijk een keer wat anders in mijn stash, kleuren die ik niet zo snel bijeen zie. En dan de namen van de kleuren, hahaha Head Bitch was de kleur die mij veroverde!

Mijn look maak ik met Ego, Songbird, Free en Formation… ik ging voor veilig en gangbaar.

Bury them with a smile | 20,00

Blood Flower

Bury Them With a Smile van Pretty Vulgar is een matte lipstick met een langhoudende, waterbestendige, niet-uitdrogende formule die zorgt voor een comfortabele, romige textuur en een heerlijke citrussmaak. Deze sterk gepigmenteerde lipstick biedt een uitstekende dekking met een ultieme matte finish. Het is doordrenkt met moringa-olie, vitamine E, mangozaadboter, karitéboter en avocado-olie die de lippen voeden en hydrateren.

Pretty Vulgar, Pretty, bird, raven, gold, flowers, lipstick, eyeliner, mascara, eyeshadow, make-up, products, producten, cosmetica, review, beautysome

Rood is en blijft mijn kleur, ik geloof dat ik van mijn 80 of meer lipsticks de rood tint toch wel overheersend is. En deze had ik nog niet!🤪

Wederom een prachtige vormgeving en kijk eens naar het vogeltje! Nee, niet in de camera… op de lipstick! Wat schattig!

De lipstick is mat, maar niet droog! Yeah… de formule is echt heel aangenaam en ja ook nog eens ideaal om te dragen, want het laat geen vreselijke rode ‘blowjob’ rand achter! Ja, ik zeg het ff zo… ik moet altijd zelf vreselijk lachen als ik in de spiegel kijk en zie dat mijn lippen er niet meer uitzien!

Nu wil ik ze allemaal… want er zijn 8 tinten!

Pretty me?

Wat een mooie collectie he? En ik wil nog meer, een blush! En als het kan alle palettes! Maar eerst even wat zaken afwachten.

Voor de feestdagen maakte ik deze look.

Pretty Vulgar, Pretty, bird, raven, gold, flowers, lipstick, eyeliner, mascara, eyeshadow, make-up, products, producten, cosmetica, review, beautysome

Door lichtinval lijkt het of er gaten in mijn ooglook zitten, maar dat is niet zo!

Ik had toevallig weer een keer zin om lekker wat te frotten met mijn palette en ik vind de look zo mooi gelukt! En ik ga proberen om met de andere tinten, ja ik beken het lag tot nu toe alleen mooi te wezen in mijn kast, een mooie look te maken… die post ik op Instagram!

Meer weten over Pretty Vulgar?

 

 

 

Like
  bychristiana
  2 Jan 2019
  6:41am

  Ik heb exact deze kleur lipstick veel in Parijs gedragen, ik was er ook blij mee; de kleur is geweldig maar wat ik vooral erg fijn vond is dat de kleur mooi vervaagt op de lippen. Als je met bepaalde rode lipsticks bijvoorbeeld gaat eten is dat soms niet zo’n succes maar deze smeer je als het ware niet helemaal uit. Haha, ik hoop dat je snapt wat ik bedoel. De mascara was geen succes voor mij; ik haalde hem uit het doosje, draaide hem open en ontdekte dat hij helemaal uitgedroogd was, alsof de verpakking al eens open geweest was. Die is dus direct de prullenbak in gegaan. Jammer, want de verpakking is natuurlijk een plaatje.

   YuStSoMe
   2 Jan 2019
   7:12pm

   Wat leuk! En precies zoals jij het omschrijft vervaagt de lipstick!

  Deb
  2 Jan 2019
  6:55am

  Wat een mooie look heb je ermee gemaakt! De warme kleuren staan je prachtig. De rode lipstick vind ik ook erg mooi en staat je ook goed. Fijn dat ie je lippen ook niet uitdroogt.
  Ik wist trouwens niet dat het een mascara primer was.. en dacht dat het een normale mascara was (dacht dat dat toch echt gelezen te hebben op andere blogs). Goed dat je het even duidelijk aangeeft. En ja, die verpakkingen zijn echt plaatjes, ik wil zeker ook nog iets uitproberen van dit merk!

   YuStSoMe
   2 Jan 2019
   7:12pm

   Ahw dank je!

  Marije
  2 Jan 2019
  7:09am

  Wat een mooie producten! En het design is echt geweldig. Love it!

   YuStSoMe
   2 Jan 2019
   7:11pm

   Ja ik ga het ook nooit wegdoen!

  Wendy
  2 Jan 2019
  7:50pm

  Ik moet dit merk duidelijk eens uitproberen! Dank je voor de tip!! Ik ben je effe kijken bij Douglas?

  Evelien
  3 Jan 2019
  10:10pm

  Wat een tof merk, ik heb het nog nooit gezien bij Douglas. Die eyeliner klinkt goed, zeker omdat hij niet afgeeft. Dat eyeshadow palette heeft zoveel mooie kleuren! Ik ga zeker eens kijken naar dit merk, de verpakkingen alleen al zijn zo leuk.

Laat een reactie achter!