PUIK ART PRESENTEERT UNIEKE BIJZETTAFELS EN KRUK MET GEWAAGDE COMBINATIE VAN MATERIALEN

Een borrel met vrienden, een filmavond voor twee of een gezellige spelletjesmiddag met het gezin. Een bijzettafel of kruk komt altijd van pas. De bijzettafels van PUIK Art mogen absoluut gezien worden. Het zijn stuk voor stuk eyecatchers in elk interieur. Hiermee bewijst het merk dat een uniek design en functionaliteit prima samengaan.

De nieuwe productlijn van PUIK Art bestaat uit de bijzettafels TEPSI en SHUNAN en de vernieuwende kruk BOKK.

Dienblad op tafelpoten

Wie van eenvoudige, onverwachte combinaties houdt vindt de sidetable TEPSI vast geweldig. Deze bijzettafel, ontworpen door Rianne Koens, kwam tot stand door te experimenteren met een dienblad op tafelpoten. Het ongebruikelijke tafelblad maakt dit tot een moderne salontafel, terwijl de ronde vormen het vriendelijke karakter van de tafel benadrukken. Bijzettafel TEPSI is gemaakt van essenhout en staal en is verkrijgbaar in diverse kleuren voor € 169,95.

bijzettafel-tepsi-1

Een met de natuur

Haal je graag de natuur in huis, dan mag bijzettafel SHUNAN daarbij niet ontbreken. Deze houten bijzettafel, ontworpen door Nieuwe Heren, doet denken aan het prachtige Shunan bos in China. De sterke lijnen van de gebogen tafelpoten stralen rust en kalmte uit, terwijl het essenhout van het ronde tafelblad de verbinding met de natuur uitdrukt. Een design waarbij eenvoud en natuurlijk materiaal hun kracht maar weer eens bewijzen! Bijzettafel SHUNAN komt goed tot zijn recht in een modern interieur en is verkrijgbaar voor € 119,95.

bijzettafel-shunan

Eigenzinnig en koppig

BOKK, ontworpen door Ka-Lai Chan, is een eigenzinnige kruk geïnspireerd op het traditionele turntoestel, de bok! Het ontwerp is no-nonsense en koppig. Een echte eyecatcher in het interieur, met een stoere uitstraling en een heerlijk comfortabele zitvlak. Het stalen frame vormt een spannend geometrisch spel van lijnen dat het kussen omarmt. Kruk BOKK is verkrijgbaar in een uitvoering in vilt of leer in diverse trendy kleuren, vanaf € 199,95.

kruk-bokk-1


Over PUIK Art

Aanstormend designtalent spotten en hun ontwerpen op de markt brengen: dat is de missie waarmee Daan Gescher en Freek Claessen in 2012 PUIK Art opgericht hebben. Inmiddels werkt PUIK Art samen met de avant-garde van Dutch Design: een nieuwe generatie Nederlandse ontwerpers die een verfrissende blik op productontwerp werpt. PUIK Art staat voor typisch Dutch Design: young & bold, steeds met een bijzondere twist. Ieder design is functioneel en minimalistisch maar altijd met een gedurfd randje, waardoor elk item een echte eyecatcher is. De bijzettafels en kruk zijn daarvan perfecte voorbeelden.

Like
  chucky1012
  15 May 2017
  3:30pm

  Zulke prachtige woonaccesoires etrc…..

  Babs
  15 May 2017
  6:34pm

  En dan te bedenken dat ik vroeger heel vroeger met gemak over de bok sprong, of op straat dat iedereen zo ging staan. En dan over een stuk of 10 man springen… Ik vind het een super leuk ontwerp, zou hier heel tof staan 🙂

Laat een reactie achter!