Eyes, Pupa, Milano, oogschaduw, vamp, eyeliner, ooglook, beauty, beautysome, care Cosmetics, waterproof, Made to last

Pupa Milano | Oog make-up | nieuwe collectie

Zoals jullie wel al gezien hadden op mijn Instagram heeft Pupa Milano recent weer heel wat nieuwe make-up producten gelanceerd in Beauty Land. Ik was daarbij in Amsterdam waar we genoten van een geweldig diner en mooie looks gemaakt door Fanny.

All eyes on Pupa Milano

Wat is het toch ook een mooi Make-up merk! Dat zeg ik niet omdat ik er producten van krijg om te reviewen, ik meen dit uit grond van mijn hart. Zeker nu de nieuwe highlight collectie er is, prachtige doosjes, sticks en fluids. Maar ook weer fonkelende eyeliners, oogschaduw en potloodjes om jouw blik weer prachtig eruit te laten komen!

Eyeshadows | Vamp | wet & dry / matte

Pupa, Milano, eyeshadow, vamp, style, eyeliner,

4 prachtige kleuren mocht ik ontvangen en er zit ook een mooie matte tint bij! Daar ben ik heel blij mee, maar zie je die wet&dry kleuren? Daar zeg je toch ook U tegen? Wat een pigmentatie! Heel klein beetje fallout in droge toestand, maar dat is geen ramp.

Er zijn 12 kleuren in de wet&dry variant te verkrijgen, ik laat jullie hier tinten 100 Champagne gold, 205 hot violet en 305 Anthracite Grey zien. De matte varianten zijn er 6 en dit is 020 Vanilla Cream. Ze blijven met een primer ook nog eens zitten als een huis en zijn zweet proef! Dit mede door de gebakken formule, pigmenten en parels verrijkt met mix van esters, die een maximale hechting garanderen!

Op het Event maakte visagiste Fanny in een mum van tijd een prachtige look met deze oogschaduw!

Adviesprijs per stuk 17,25

Eyeliners | Surprising liner & shadow

Aan de tafel bij Pupa, waar ik plaats nam lagen prachtige eyeliners, die je ook nog kunt inzetten als oogschaduw. Natuurlijk moest ik ze proberen en ik was op slag verliefd op de blauwe tint! Oewaaaaah… die is echt geweldig!

Eyes, Pupa, Milano, oogschaduw, vamp, eyeliner, ooglook, beauty, beautysome, care Cosmetics

Ook de geel gouden tint is een musthave, deze maakt elke look tot een feestje! Ik was ook blij verrast door de taupe kleur, die heel mooi donker uitviel en voor iedereen wel draagbaar is, ongeacht je oogkeur!

Eyes, Pupa, Milano, oogschaduw, vamp, eyeliner, ooglook, beauty, beautysome, care Cosmetics, surprising, liner, shadow

Ik heb ze voor jou geswatched… 008 Bright Cobalt, 004 Gold Fever, 001 Precious Cedar, 009 Gold Chocolat en boven is 005 Shining Iron. Er zijn in totaal 10 kleuren te verkrijgen!

Ook hier een combinatie met parels en pigmenten die de formule uniek maken en daardoor ook blendbaar is.

De adviesprijs per stuk 19,00

Made to last waterproof eyeshadow

Van Satijn tot parelmoer, deze vederlichte en tevens hoog gepigmenteerde volume geeft een intense en heldere look aan je ogen die ook nog eens de hele dag perfect blijft zitten! Waterproof, dus geeft niet af! Lees ook, zit als een huis en in de avond heb je een goede remover nodig! Tip!

Eyes, Pupa, Milano, oogschaduw, vamp, eyeliner, ooglook, beauty, beautysome, care Cosmetics, waterproof, Made to last

Verkrijgbaar in 4 kleuren, dit is 028 Silver.

Adviesprijs per kleur 16,00

Made to last Definition Eyes

Hele romige oogpotloodjes die geweldig glijden over je oogleden! Daar hou ik van! Niet dat H gevoel hebben bij een potlood alsof je een goedkoop ding van het tankstation hebt om je kleurplaat mee in te kleuren! Nee, wij willen een zachte B… de B van blij dat ik zacht glij!

Eyes, Pupa, Milano, oogschaduw, vamp, eyeliner, ooglook, beauty, beautysome, care Cosmetics, waterproof, Made to last

Ook deze zijn gemaakt met bizonkit! Nee, hahaha… bedoel dat ze ook als een huis zitten en met een goede make-up remover verwijderd moeten worden! Als Pupa Milano dit leest krijg ik vast strafpunten 😂

Dit top potloodje komt ook nog met een extra gum! Je zou het denken he? Maar dat is dus de punt om het te blenden, onder je ogen bijvoorbeeld!

Verkrijgbaar in 4 nieuwe kleuren, dit is kleur 405 Navy.

Adviesprijs per kleur 16,00


Mijn look

Omdat ik nu dus met mijn ogen rust moet houden, heb ik deze looks voorbereid. Dus nog met extra huid onder mijn ogen!

Op deze foto laat ik je de blauwe eyeliner zien die ik in een dubbele wing geplaatst heb.

Onder het oog heb ik het wat geboend om er een zachte lijn neer te zetten.

Eyes, Pupa, Milano, oogschaduw, vamp, eyeliner, ooglook, beauty, beautysome, care Cosmetics

In deze look is het zilveren Made to last oogschaduw potloodje goed te zien.

Als laatste de look met de oogschaduw…

 

 

Like
  Nancy
  1 Mar 2019
  8:59am

  Erg mooi! De eyeliner zijn ook schitterend. Nou zit ik eigenlijk een beetje te twijfelen tussen Mac en Pupa!

  Marije
  1 Mar 2019
  9:30am

  Wat een mooie items weer. Love Pupa

  Deb
  1 Mar 2019
  9:40pm

  Vooral die oogschaduws en eyeliners vind ik prachtig! De kleuren spatten van mijn beeldscherm af, heel mooi!

  Evelien
  1 Mar 2019
  10:10pm

  Wat zijn die gekleurde eyeliners gaaaaf

  allaboutbertina
  2 Mar 2019
  11:50am

  Wat een prachtige collectie! Ik vind vooral die oogschaduws heel erg mooi eruit zien.

  bychristiana
  3 Mar 2019
  2:24pm

  Wat een toffe kleuren zeg, ik vind het ook heel mooi staan zo met die roze lipstick!

  Natascha - BeautyOpinie
  11 Mar 2019
  9:58am

  Wat combineren die kleuren mooi bij jouw ogen zeg!

Laat een reactie achter!