Purasana, gezichtscrème, nourishing, face, cream, Aloë, Vera, planten, biologisch, huid, dagverzorging , gel, hydraterende, verzachtend

Purasana huidverzorging met Aloë Vera

Recent ontdekte ik een nieuw merk, voor mij nieuw omdat ik er dus nog  ooit van gehoord had.

Ik stel jullie graag voor aan Purasana een biologisch merk voor diverse producten voor jouw welzijn. Van supplementen tot aan huidverbetering en met als doel goede, veilige en doeltreffende producten te produceren die mensen mooier, gezonder én energieker maken.

 

 


Purasana

Wie of wat is Purasana? De oorsprong van dit biologische merk ligt in België in de plaats Komen waar Raf De Jonckheere een winkel heeft met de naam Biovita. Hij is helemaal in de ban van mooie natuurlijke producten die onze welzijn verbeteren.

Om daar meer zijn eigen draai aan te kunnen geven begint hij een eigen merk lijn met de naam Purasana.

De eerste producten – biologische plantenpoeders – verschijnen op de markt in 2010 en nemen meteen een vliegende start. Het groeiende assortiment Purasana-producten kent een groot succes in het Belgische dat al snel gezocht moet worden naar uitbreiding.

Purasana, gel, crème, verkoelend, huidverzorging, huid, jeuk,

Waarom Purasana?

Voed, verzorg en bescherm de huid het hele jaar door dankzij de krachtige aloë vera producten van Purasana. Van aloë vera gezichtscrèmes tot gels, een scrub en shampoo, alles is beschikbaar in het assortiment om je lichaam de nodige aandacht en zorg te schenken.

 • Om uitdroging tegen te gaan en de huid te hydrateren
 • Voor het soepel, strak en stralend houden van de huid
 • Om de huid voor te bereiden op de zomer
 • Als verkoeling en om de zon verbrande huid te herstellen
 • Om huidbeschadigingen, zoals bv. schaafwonden, sneller te herstellen
 • Voor het verzachten van huidproblemen waaronder: roodheid, jeuk, netelroos, kloven en insectenbeten.

Nourishing face cream

 

Purasana, gezichtscrème, nourishing, face, cream, Aloë, Vera, planten, biologisch, huid, dagverzorging
De Purasana voedende gezichtscrème met de pure kracht van biologische aloë vera gel in combinatie met actieve plantenextracten (zoals: rhodiola-extract, shea butter en jojoba-olie) ontspant, voedt, verzacht en geeft de huid een natuurlijke hydraterende boost.

Met 61% fresh Aloe Vera is deze gezichtscrème de perfecte verzorging voor de normale tot gemengde en acnégevoelige huid.

 

Purasana, gezichtscrème, nourishing, face, cream, Aloë, Vera, planten, biologisch, huid, dagverzorging De crème is een rijkelijk voedend, ik merk gelijk aan mijn droge huid dat het weer een stuk aangenamer aanvoelt. Daarbij was ik al fan van Aloë Vera producten en nu ik deze kennismaking heb mogen maken met Purasana ben ik blij verrast. Mede doordat de prijs schappelijk is en je een echt kwaliteits product krijgt.

Verkoop 13,45

 

Purasana Aloë Vera gel

 

De pure kracht van biologische aloë vera dat vind je in de hydraterende en herstellende gel van Purasana. Met 98% verse biologische aloë vera gel dringt de puurheid van de natuur helemaal tot in het diepste van de huid en bewijst ze de effectieve werking van het premium product. De aloë vera gel van Purasana hydrateert, voedt en kalmeert de huid en verzacht bij huidirritaties zoals: door de zon verbrande huid, kloven, schrammen, jeuk en insectenbeten.
Daarnaast is aloë vera gel een uitstekend product om de elasticiteit van de huid te verbeteren en snelle huidveranderingen (bv. bij zwangerschap) tegen te gaan.

Purasana, gezichtscrème, nourishing, face, cream, Aloë, Vera, planten, biologisch, huid, dagverzorging , gel, hydraterende, verzachtend

De gel was even wennen, het is nogal glibberig, mede doordat natuurlijk dit bijna recht uit de plant komt. En juist daarom is het ook een gel die gelijk intrekt. Onze huid die al uit water bestaat, heeft deze gel nodig om weer gehydrateerd te worden. Een misvatting van velen dat water toevoegen je helpt, maar beter is om Aloë Vera als grondstof daarvoor te gebruiken.

Verkoop 14,00

 


 

Waar te koop?

Bij Holland & Barrett.

Like
  Ann Ages Gracefully
  7 May 2020
  7:15am

  Alles met aloe vera is prima vind ik altijd. Heeft echt goede helende eigenschappen. Op curacao kocht ik ook een hele fijne bodygel met aloe erin, zalig.

  Tessa
  7 May 2020
  9:03am

  Dit klinken als erg fijne producten

Laat een reactie achter!