Purple, Reign, make-up, obsession, eyeshadow, palette, beauty, beautysome, yustsome, eyelook, oogschaduw, review, 1

Purple Reign eyelook | Make-up Obsession

Als je mij volgt op Instagram en hier op het blog, dan weet je ondertussen dat Paars echt mijn happy Color momenteel is. Niet zo verwonderlijk dat ik recent dus weer een paars item gekocht heb, maar nu in make-up producten. Ik zag het Purple Reign palette van Make-up Obsession laatst bij Boozyshop en ik was verkocht.

Purple Reign

Het klinkt wellicht bekend in de oren… Purple Reign, maar dan van een nummer van de artiest Prince die zong dan de tekst Purple Rain.

Prince, purple Rain

Helaas is Prince overleden, ik was vroeger samen met mijn zus er een groot fan van. Toen in 1984 (jooooooohw, is dat alweer zo lang geleden?) de film uitkwam gingen wij er natuurlijk naartoe. De muziek, soudtrack van de film, was een grote hit. Prince die kleine man van slechts 1.55 veroverde vele vrouwen harten destijds en kreeg grote faam om zijn toch wel extravagante verschijning.
Diverse geweldige nummers heeft hij gemaakt, waaronder 1999 die iedereen wel kent. Het nummer van het album Purple Rain waar ik zelf menig dansje op gedaan heb is “Baby I am a Star”, maar ook “I Would Die 4 U”.

Terug naar waar je hiervoor kwam, het Purple Reign palette van Make-up Obsession.

Make-up Obsession

Van het merk Make-up Obsession had ik al eens eerder een variant gekocht met allemaal zwarte en grijze tinten – Smoky, die liet ik jullie vorig jaar geloof ik al eens zien.
De kleine palettes van ongeveer 6 x 6 cm zijn ideaal om mee te nemen in je handtas. Klein is fijn en daarbij zijn de palettes ook nog eens echt heel goed en dat voor de minimale prijs van 5,95.

Purple, Reign, make-up, obsession, eyeshadow, palette, beauty, beautysome, yustsome, eyelook, oogschaduw, review, 1

Dit palette kenmerkt zicht door…

 • negen paarse tinten
 • matte en shimmer finish
 • intens gepigmenteerd
 • super blendable
 • lange draagbaarheid
 • dierproef vrij
 • vegan

Purple, Reign, make-up, obsession, eyeshadow, palette, beauty, beautysome, yustsome, eyelook, oogschaduw, review, 2

Wat ik ook zie is dat de tinten allemaal weer een leuke naam gekregen hebben, whoooohoooo! Voor mij springen er 2 tinten echt uit en waar ik heel blij mee ben… Regal en Palace… de donker bruine kleur werkt echt heel mooi met paars. Dit is trouwens ook super te combineren met je kleding.

Swatches

Ik nam met mijn topjes van de vinger wat kleur op en de lichtere tinten zijn een beetje mwah, echter de rest is het geld meer dan en ook meer dan waard. Een pigmentatie van heb ik jou daar… en ook de fallout is minimaal. Het blenden, zoals ik al opsomde is super en je kunt er diverse uitgesproken looks mee maken. En laat ik nou gek zijn op een beetje extra qua ooglook.

Purple, Reign, make-up, obsession, eyeshadow, palette, beauty, beautysome, yustsome, eyelook, oogschaduw, review, 4

Vooral de kleur Crown spat er gewoon vanaf… zeer uitgesproken kleur en daar moet je natuurlijk van houden (ik schud heel hard ja!).

Voor mijn look wilde ik het liefst alle tinten gebruiken, maar dat lukte mij helaas niet.
Ik heb de kleuren: Nobel, Crown, Dysnasty, Palace, Imperial en Majesty gebruikt.

Mijn look

Purple, Reign, make-up, obsession, eyeshadow, palette, beauty, beautysome, yustsome, eyelook, oogschaduw, review, 5b

Ik ben begonnen met de lichtste kleur aan te brengen vanaf mijn buitenkant naar binnen toe met een dikke kwast. Dit vervaag je dan, zodat niet alles in die tint vol erop zit.
Daarna pakte ik er telkens een tintje donkerder bij en zo maakte ik een verloop in paarse tinten.
De kleur Imperial zette ik aan de binnenkant van mijn oog dik aan en vervaagde dit naar de paarse tinten toe.
Vervolgens maakte ik mijn bewegend ooglid op met de mooie bruine tint en depte ik er nog wat gouden glitter op van Majestic.

Ik wilde dit keer wel een eyeliner gebruiken, om nog meer diepte te krijgen en deze is van SHAB.nl ik vindt dit op het moment van schrijven 1 van de fijnste eyeliners die ik nu bezit.

Wie goed oplet ziet dat ik mijn bovenste wimpers met een bruine mascara en de onderste met een zwarte mascara heb opgemaakt. Ik had daar gewoon zin in! 🙂

Purple, Reign, make-up, obsession, eyeshadow, palette, beauty, beautysome, yustsome, eyelook, oogschaduw, review, 8

Een lichte roze tint lipstick, een blush en voila… de look is klaar! Als je ogen heel extreem zijn opgemaakt, dan is het verstandig de rest zo rustig mogelijk te houden. Anders wordt het wel een hele bonte kermis… als je er van houdt, prima, maar zelf doe ik het op deze manier!

Bedankt voor je bezoekje en morgen staat het aanbrengen van foundation centraal!

 

 

 

Like
  Tessa
  19 Jan 2022
  1:52pm

  Wow dit palette is echt zo gaaf. Deze look staat erg goed bij je

Laat een reactie achter!