Real Techniques, skin, under, eye, treatment, oog, verzorging, reduce, puffiness, gezwollen, wallen, yustsome, beautysome, 12

Real Techniques under eye treatment

Wallen? Puffy eyes? Ik weet er alles van… er zijn dagen bij dat ik in de ochtend in de spiegel kijk en denk wie heeft mij nou op mijn ogen geslagen! Gelukkig zijn daar hele fijne hulpmiddeltjes voor en vandaag laat ik jullie kennismaken met de Real Techniques under eye treatment!

De Real Techniques Under Eye Treatment Duo set helpt wallen onder de ogen te minimaliseren voor een heldere, stralende look.

Real Techniques
Under eye treatment duo

Oogpads

Waar ik normaliter oogpads koop om mijn onder ogen te behandelen als ze opgezwollen zijn krijg je bij deze set Under Eye Treatment er een paar bij zonder verzorgend product! Het zijn oogpads gemaakt van siliconen die je eigenlijk als een deksel op de pan over je skincare product aanbrengt wat je thuis zelf gebruikt. Door deze oogpads toe te voegen aan je routine krijg je extra hydratatie en wordt het product nog beter in de huid opgenomen!

Oogroller om te verkoelen

Bewaar de roller gekoeld voor een verzachte, koelende massage. Eigenlijk zouden wij vrouwen een mini koelkastje op onze beautytafel moeten zetten om daarin bepaalde producten te bewaren. Ik denk dat ik die eens op mijn verlanglijst ga zetten!
Goed, deze oogroller vond ik wel fijn, maar hij draaide niet mee! En bij het woord roller verwacht je zoiets toch? Of ik moet echt gek geworden zijn… ik zag niks bewegen althans!

Let op: even de beschermfolie verwijderen!
Real Techniques, skin, under, eye, treatment, oog, verzorging, reduce, puffiness, gezwollen, wallen, yustsome, beautysome
Real Techniques, skin, under, eye, treatment, oog, verzorging, reduce, puffiness, gezwollen, wallen, yustsome, beautysome, 3
Real Techniques, skin, under, eye, treatment, oog, verzorging, reduce, puffiness, gezwollen, wallen, yustsome, beautysome, 3
Real Techniques, skin, under, eye, treatment, oog, verzorging, reduce, puffiness, gezwollen, wallen, yustsome, beautysome, 3

Hoe kun je dit het beste gebruiken?

Voor een optimaal resultaat raad ik je aan om een fijne oogcrème te nemen, waar je al goede resultaten mee geboekt hebt. Iedereen heeft haar eigen voorkeur dus ik noem hier even geen merk. Deze breng je aan (overdreven op de foto voor een leuk effect) en dan rol je die in met de oogroller. Is het product bijna opgenomen, dan leg je de oogpads erop en laat je het nog minimaal 15 minuten zitten.

Real Techniques, skin, under, eye, treatment, oog, verzorging, reduce, puffiness, gezwollen, wallen, yustsome, beautysome, 8
Het resultaat is toch wel te zien, mijn wallen zijn minder opgezwollen en ook beter gehydrateerd.
Real Techniques, skin, under, eye, treatment, oog, verzorging, reduce, puffiness, gezwollen, wallen, yustsome, beautysome, 8

Waar te koop?

Ik kocht deze Real Techniques Under Eye treatment set bij Boozyshop.nl voor 9,95

TIP!

Je kunt de oogpads gewoon hergebruiken
door ze af te spoelen na gebruik.
Bewaar zE wel stof-vrij,
de pads trekken stof aan!
Like
2

Laat een reactie achter!