Lancôme, rouge, cherie, lipstick, matte, glow, stick, click, 197, 03, Lumières, rosées, beauty, MUA, blog, yustsome

Red lips and some glow

Soms heb je helemaal geen zin om je op te maken met een bak vol make-up. Een beetje mascara, kekke rode lipstick en hier en daar een glow is dan genoeg om er weer tip top uit te zien.

Ik hou van producten die duurzaam zijn, die altijd kunnen. En met sommige merken, heb je een all time favorit te pakken. Een van die merken is voor mij toch wel LANCÔME.

Het is een merk dat ik bij mijn oma al op haar toilettafel zag, het merk dat voor mij klasse uitstraalt.

[tx_heading style=”default” heading_text=”197 | Rouge Chérie” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Een mooie rode matte lipstick, ik zocht nog naar het beste van het beste… iets wat niet uitdroogt, mooi blijft zitten en vooral lekker knalt. Ik vond haar in Rouge Chérie.

Lancôme, rouge, cherie, lipstick, matte, glow, stick, click, 197, 03, Lumières, rosées, beauty, MUA, blog, yustsome

Een mooie warme teint, die het kenmerk matte meekreeg, echter zelf vind ik het een tussenin lipstick, want het blijft een glans houden.

Lancôme, rouge, cherie, lipstick, matte, glow, stick, click, 197, 03, Lumières, rosées, beauty, MUA, blog, yustsome

Bij het swatchen moest ik al twee keer kijken… en op mijn lippen gaf het ook al hetzelfde resultaat, wat vind jij?

Lancôme, rouge, cherie, lipstick, matte, glow, stick, click, 197, 03, Lumières, rosées, beauty, MUA, blog, yustsome

Echt matte is het niet, maar daarom niet minder mooi! In tegendeel ik ben echt verliefd op deze prachtige kleur! Het is geen ordinair rood, neigt echt naar de klassieke jaren 60 tint.

[tx_heading style=”default” heading_text=”003 | Click & Glow” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Wederom heb ik een highlighter uitgeprobeerd en deze keer van Lancôme. Ik heb hier zelf alleen nog maar lipsticks van gekocht en nu mijn eerste (denk ik) make-up product voor het gezicht.

Lancôme, rouge, cherie, lipstick, matte, glow, stick, click, 197, 03, Lumières, rosées, beauty, MUA, blog, yustsome

Het is een Click & Glow stick, pen wat bij het doorklikken een hoeveelheid crèmige substantie afgeeft. Dit is dus een vloeibare highlighter. Het sponsje kan tevens als applicator dienen, echter ik vind deppen met mijn vingers fijner om zo de highlighter aan te brengen.

Lancôme, rouge, cherie, lipstick, matte, glow, stick, click, 197, 03, Lumières, rosées, beauty, MUA, blog, yustsome

Of op je ogen?

Lancôme, rouge, cherie, lipstick, matte, glow, stick, click, 197, 03, Lumières, rosées, beauty, MUA, blog, yustsome

Het is een mooie rosegouden kleur, wat bij mij mooi warm oogt.

Lancôme Click & Glow Illuminateur Fluide Visage Highlighter Skin Fluid is zeer makkelijk in gebruik. In een klik kunt u uw gezicht highlighten, verhelderen en mooier en warmer maken. Neem Click & Glow mee in uw tas. Het leven zit vol verrassingen en u weet nooit wanneer uw teint een extra glow nodig heeft. De make-up artists van Lancôme adviseren de highlighter met de geïntegreerde applicator aan te brengen en uit te werken op jukbeenderen, wenkbrauwen, neusrug, cupidoboog en zelfs decolleté.

Lancôme, rouge, cherie, lipstick, matte, glow, stick, click, 197, 03, Lumières, rosées, beauty, MUA, blog, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Lipstick verkoopprijs: 36,20

[otw_shortcode_button href=”https://www.douglas.nl/Make-up-Lippen-Lipstick-Lancôme-Lipstick-197-Rouge-Chérie-%28Matte%29_product_961143.html” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-red” target=”_blank”]SHOP DE LIPSTICK BIJ DOUGLAS.NL[/otw_shortcode_button]

Click & Glow verkoopprijs: 26,52

[otw_shortcode_button href=”https://www.douglas.nl/Make-up-Teint-Highlighter-Lancôme-Gezichtsmake-up-Lumières-Rosées_product_973877.html” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-red” target=”_blank”]Shop online bij Douglas.nl[/otw_shortcode_button]


Volg mij op mijn Instagram @yustsome om de look te zien!

Logo2

Like
  Marije
  21 Apr 2018
  5:21am

  Liefde voor de highlighter ❤

  Jolanda
  21 Apr 2018
  5:56am

  Mooi hoor, vooral die highlighter!!

  Nancy
  21 Apr 2018
  6:32am

  Die highlighter is mooi zeg!

  Annette
  21 Apr 2018
  3:21pm

  Ja hoor mooi die highlighter, ik gebruik het tegenwoordig elke dag, heb nu een rose-golden van Revolution in gebruik die is ook echt prachtig.

  Joyce Elise
  23 Apr 2018
  2:36am

  Wauw, ze zijn allebei prachtig!

  bychristiana
  26 Apr 2018
  5:09pm

  Ik vind beide producten prachtig , de lipstick vind ik inderdaad ook niet echt mat hoor! Vroeger zweerde ik bij de teint idole foundation van Lancome, ik heb fles na fles gekocht. Inmiddels heb ik een andere favoriet, maar ik blijf het een mooi merk vinden.

Laat een reactie achter!