Louis Widmer, remederm, droge, zeer, huid, jeuk, stillend, vocht, inbrengend, verzorging, doucheolie, bodylotion, zilver

Remederm de oplossing voor een droge huid | Louis Widmer

Het was volop zomer in ons land en de zon liet zich dan ook meer dan prominent zien. Voor de huid kan té veel zon leiden tot een droog en trekkerig gevoel. De Remedermlijn van Louis Widmer is speciaal ontwikkeld voor de zeer droge huid. Deze lijn bevat een aantal intensief hydraterende producten die het natuurlijke vochtgehalte direct aanvullen en de huid weer snel comfortabel, zacht en aangenaam soepel laten aanvoelen.

Remederm lijn

Een droge huid is een veel voorkomend probleem, zeker net na de zomermaanden en in het gure najaar. namelijk minder goed in staat om lipiden (vetten) te binden, waardoor de huid strak, oncomfortabel en trekkerig aanvoelt.

Herstel van je huid

Een droge huid verliest ook het vermogen om goed te functioneren. De kans op beschadigingen door schadelijke externe invloeden en vroegtijdige huidveroudering wordt dan groter. Tevens neemt het risico op infecties toe. Ook is het voor de droge huid bijna onmogelijk om werkzame stoffen te binden en wordt de huid daardoor heel kwetsbaar voor tal van ongemakken. Een droge huid heeft daarom een dagelijkse verzorging nodig die de natuurlijke huidbarrière en het verminderdevochtvasthoudende vermogen intensief herstelt.

Louis Widmer, remederm, droge, zeer, huid, jeuk, stillend, vocht, inbrengend, verzorging, doucheolie, bodylotion, zilver

Droge huid, is vaak een jeukende huid

Als ik iets kan beamen en mijn man helaas ook is dat een droge huid, heel vaak ook een jeukende huid is. Wij hebben beide ervaringen in onze jeugd met allergie en dat kan zich op latere leeftijd omzetten in een huidprobleem.

Tijdens de winter bij schraal weer en bij centrale verwarming binnenshuis ontstaat een relatief laag vochtigheidspercentage van de lucht waardoor de huid meer vocht verliest. Kenmerkend zijn de droge lippen tijdens het vriesweer. Door te likken verdampt het vocht en drogen de lippen zodanig uit, dat het lippenrood of de omgeving gaat breken en scheurtjes laat zien. Daarnaast zijn er bepaalde huidaandoeningen die gepaard gaan met een droge schilferende huid, zoals eczeem, psoriasis en ichthyosis.

Gelukkig was daar de redding voor komende winter met een pakketje van Louis Widmer.

Remederm Doucheolie

Een zeer droge huid kan door baden en douchen nóg verder uitdrogen. Om dit te helpen voorkomen is er de Remederm Doucheolie van Louis Widmer. De milde samenstelling verfrist, reinigt en verzorgt de huid intensief tijdens het douchen. Deze doucheolie bevat hoogwaardige lipiden afkomstig uit plantaardige oliën van bernagie, zonnebloem, arachide, amandel, jojoba en ricinus (castor). De toegevoegde panthenol en bisabolol hebben verzachtende en herstellende eigenschappen. Dit heel milde doucheproduct is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Louis Widmer, remederm, droge, zeer, huid, jeuk, stillend, vocht, inbrengend, verzorging, doucheolie, bodylotion, zilver
Paul en ik hebben deze doucheolie getest en zijn erg enthousiast. Je hebt echt een klein beetje nodig en het is heel goed over de huid te verdelen. Na het douchen voelt de huid zeer zacht aan.

Remederm Lichaamsolie Spray

De Remederm Lichaamsolie Spray is al jaren één van de bestsellers van Louis Widmer en dat is niet voor niets. Deze intensief voedende en hydraterende body spray bevat bisabolol en natuurlijke amandel-, zonnebloem- en jojoba oliën. De samenstelling is rijk aan antioxidanten in de vorm van de vitamines A en E in de strijd tegen vroegtijdige huidveroudering. Natuurlijke lipiden maken de zeer droge huid weer snel aangenaam soepel en fluweelzacht. De synergetische combinatie van ingrediënten helpt ook tegen huidirritaties zoals roodheid, huidschilfers en een jeukende huid. De lichte olieformule wordt heel snel door de huid opgenomen, zonder vettig aan te voelen. De handige spray maakt deze lichaamsolie gemakkelijk, doelgericht en praktisch in gebruik.

Ben je net als mij gek op een olie, dan is deze zeer zeker aan te raden! Het trekt snel in en het geeft totaal niet het gevoel van dat je iets op je huid hebt. Ook geschikt voor de normale huid!

 

Remederm Lichaamsmelk

Louis Widmer Remederm Lichaamsmelk bevat 5% ureum, dat de zeer droge huid extra intensief hydrateert. De toegevoegde jojoba-olie en een speciaal aminozurencomplex beschermen, voeden en verzorgen de huid. Panthenol werd toegevoegd, omdat deze werkzame stof het vermogen om vocht in de epidermis vast te houden verbetert en het verzacht de geïrriteerde huid. Vitamine E is een krachtige antioxidant en neutraliseert de schadelijke werking van vrije radicalen. Deze heel aangename, romige textuur dringt snel in de huid en hydrateert de huid de hele dag lang. De rijke samenstelling beschermt tegen uitdroging en laat de huid weer zacht en soepel aanvoelen.

 


Aangezien ik de kriebels van een droge huid krijg, maar ook van Body lotion heb ik mijn man deze gegeven om te testen! Jazeker, ook heel welkom voor een mannenhuid deze remederm producten van Louis Widmer!
Mijn man was zo te spreken over de lichaamsmelk, hij kwam na de eerste keer gebruiken naar beneden en ik moest nu toch ff voelen aan zijn huid en ook ruiken! Wat fijn hè? Zei hij blij!

Remederm Fluide  

Louis Widmer Remederm Crème Fluide bevat 3% Ureum en een speciaal aminozurencomplex dat de zeer droge lichaamshuid beschermt, voedt en verzorgt. Panthenol werd toegevoegd om het vocht in de epidermis langdurig vast te houden en het verzacht tevens de geïrriteerde huid. De vitamines A en E zijn beide krachtige antioxidanten in de strijd tegen vrije radicalen. Deze aangenaam vloeibare textuur is ideaal voor grotere huidoppervlakken, dringt snel in de huid en hydrateert de huid de hele dag lang. De rijke samenstelling beschermt tegen uitdroging, regenereert de droge huid en laat de huid weer streelzacht en soepel aanvoelen.

Deze crème heb ik aan mijn moeder gegeven, want ook zei klaagde over jeuk en een droge huid. Met 74 jaar heeft de wat oudere huid in de winter ook hulp nodig. Door het verouderen is de talgproductie ook lager en is het vooral voor deze doelgroep erg fijn om hun huid in goede vochtbalans te houden.
Mijn moeder haar huid knapte na 1 week aanzienlijk op.

Remederm Lichaamscrème

Louis Widmer Remederm Lichaamscrème heeft dezelfde samenstelling als de Fluide, maar dan in een meer romige en volle textuur. Deze rijke samenstelling beschermt tegen uitdroging, regenereert de droge huid en laat de huid weer streelzacht en soepel aanvoelen. Perfect geschikt als body crème tegen huidstriemen. Deze crème is ook ideaal voor baby’s en kinderen met huidirritaties of rode vlekken. De volle samenstelling maakt deze Lichaamscrème perfect geschikt als effectieve bescherming van de huid van het lichaam tegen de gure kou in het komende najaar.


Ook deze crème werd door mijn moeder gretig in ontvangst genomen en ze kon haar gezicht nu ook goed beschermen tegen de kou. Hoe ouder je wordt, hoe dunner de huid en dan kan een gure wind behoorlijk je huid aantasten. Met deze extra dikke crème waren de eerste windhoosjes geen probleem.

Remederm Zilver Crème Repair

Een extreem droge en geïrriteerde huid heeft het zelfbeschermende vermogen verloren, met als gevolg dat jeuk en huidirritaties toenemen. Louis Widmer Remederm Zilver Crème Repair is speciaal ontwikkeld voor de extreem droge, geïrriteerde huidzones. De speciale formule hydrateert, verzacht irritaties, herstelt de barrièrefunctie, heeft een gunstige invloed op de natuurlijke weerstand van de huid en verhindert dat bacteriën en andere ongewenste kiemen zich op de huid kunnen verspreiden. Het toegevoegde Zilver-extract remt de groei van micro-organismen, terwijl een hoog gehalte Vitamine A en E de schadelijke invloeden van vrije radicalen neutraliseert. De toegevoegde panthenol verzacht de geïrriteerde huid en 3% Ureum hydrateert de huid. Bernagieolie, dat heel rijk is aan gammalinolzuur, vermindert huidirritaties en helpt bij het regenereren van de extreem droge en geprikkelde huid.

Louis Widmer, remederm, droge, zeer, huid, jeuk, stillend, vocht, inbrengend, verzorging, doucheolie, bodylotion, zilver

Natuurlijk hield ik deze zelf! Want tja ook mijn huid kan wel wat bescherming gebruiken en ik moet zeggen dat mijn snel geïrriteerde huid hier een jeukstillende en zeer zeker ook kalmerende crème heeft gevonden.
In de winter ga ik niet elke dag met foundation de deur uit, nee zeg… ook gewoon lekker naturel. En nu durf ik met een gerust hart de deur uit met een fijn laagje van deze zilver crème op mijn gezicht.

 

 

Advies verkoopprijzen:

Louis Widmer Remederm Doucheolie​​ 14,90/200 ml.
Louis Widmer Remederm Lichaamsolie Spray 21,20/150 ml.
Louis Widmer Remederm Lichaamsmelk19,20/200 ml
Louis Widmer Remederm Fluide​​19,20/200 ml.
Louis Widmer Remederm Lichaamscrème 29,80/250 ml (pot) en 11,20/75 ml. (tube)
Louis Widmer Remederm Zilver Crème Repair17,20/75 ml.

Voor meer informatie is er de website: https://www.louis-widmer.com/nl_NL

De producten van Louis Widmer  zijn  verkrijgbaar via de geselecteerde Louis Widmer verkooppunten, deze zijn te vinden via de link:  https://www.louis-widmer.com/nl_NL/locator/

Like
1
  YuStSoMe
  29 Nov 2019
  5:20pm

  Testing 12346

  Daphne - verdraaidmooi
  2 Dec 2019
  7:52am

  Ik vind deze items enorm fijn. Ik heb zelfs al verschillende flacons opgemaakt en ik ga ze zeker opnieuw kopen. De items doen echt wat ze beloven!

Laat een reactie achter!