Maskers-haarmasker-avocado-repair-gezichtsmasker-sanddorn-cosnature-review-PROMO

Repair haarmasker & Multi power gezichtsmasker | review |

Het is een hele mond vol zo, maar ik dacht laat ik twee items van de nieuwe Cosnature producten tegelijk doen, het zijn tenslotte beide maskers.
1 voor op het haar en 1 voor op je snoet!

In mijn review van vorige week kon je al lezen dat er bij Cosnature nieuwe producten zijn uitgebracht en ik heb daarvan wat gekocht. Lees je mee?

Zoals ik al vertelde bij de Amandel/Kokos huidolie review is Cosnature een Duits fabrikaat welke ook nog eens NATRUE gecertificeerd is.

Repair haarmasker

Met avocado en amandel

Maskers-haarmasker-avocado-repair-gezichtsmasker-sanddorn-cosnature-review-1

Dit haarmasker is speciaal ontwikkeld voor haar dat wat geleden heeft. Heb jij recent je haar geverfd? Dan kan ik deze echt aanbevelen.
Ik ontkleurde mijn haar en dat heeft nogal wat ‘stro-effect’ als gevolg. Goed ik heb er geen probleem mee, het is maar haar. Maar als het te veel gaat springen, grijp ik toch ook wel even naar een middelt om mijn manen te temmen!

Het effect van de toegevoegde plantaardige Keratine complex, versterkt uit tarwe en amandel zorgen ervoor dat je haar niet gaat splijten en breken. Het is makkelijk doorkambaar en voelt zijdezacht aan.

Het voordeel van dit masker is dat je het tijdens het douchen kunt gebruiken, het hoeft maar 3 minuten in te trekken. Ondertussen kun je dan nog een heel badder ritueel houden, welke ik niet ga uitweiden want dat is voor iedereen toch persoonlijk!

[ezcol_1half]Maskers-haarmasker-avocado-repair-gezichtsmasker-sanddorn-cosnature-review-2[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Maskers-haarmasker-avocado-repair-gezichtsmasker-sanddorn-cosnature-review-3[/ezcol_1half_end]

Doordat ik dus was ontkleurd (ja ik heb het ondertussen al weer geverfd, tintje er overheen, want het was nu een chaos qua kleur) had mijn haar even een dor uiterlijk gekregen. Dit moest gevoed worden. Eureka daar was de nieuwe lijn van Cosnature… en binnen twee dagen was mijn pakket via SECRETS BY NATURE binnen!

Je hebt niet veel nodig, ik masseer het goed in mijn net gewassen haar (overigens wissel ik af met LOVEA en COSNATURE).
Dan spoel ik het uit en dep ik mijn haren droog, nooit wrijven of woelen dan maak je je haren ook kapot!

Mijn haar zat na het natuurlijk opdrogen een stuk beter in model. Geen pluizige bezem of plumeau op mijn hoofd. Fijn dat er dan maskertjes zijn!

Het haarmasker is ook nog eens BIOLOGISCH en helemaal lekker puur natuur!
En voor 100 ml betaal je slechts 3,95 dames!


Multi Power gezichtsmasker

Sandorn

Maskers-haarmasker-avocado-repair-gezichtsmasker-sanddorn-cosnature-review-4

We worden helaas allemaal een dagje ouder en ouder worden willen we dan wel niet, maar ontkomen er niet aan!
Om mijn huid toch zo nu en dan een boost te geven, doe ik een maskertje gebruiken.
Dus toen de eigenaresse aankondigde dat er ook maskertjes te kopen zouden zijn was ik er als een tokkende kip bij om dit te testen!
Wiehaaaa… en het is ook nog eens SANDDORN, of ook wel bekend als DUINDOORN (in het Cosnature SERUM zit dit extract ook, lees hier meer over).

Door het actieve complex van co-enzym Q10, hyaluronzuur, vlierbessen en bessen extract wordt de natuurlijke balans van de huid  geharmoniseerd . De verschijning van fijne lijntjes en rimpels veroorzaakt door droogte (hydratatie is erg belangrijk, dus drink ook veel water) wordt gladgestreken. Het heeft een positieve uitwerking om de huid vitaliteit te behouden.

[ezcol_1half]Maskers-haarmasker-avocado-repair-gezichtsmasker-sanddorn-cosnature-review-6[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Maskers-haarmasker-avocado-repair-gezichtsmasker-sanddorn-cosnature-review-7[/ezcol_1half_end]

Cosnature multipower gezichtsmasker Duindoorn met biologische Duindoorn pulp olie uit gecontroleerde biologische teelt ondersteunt de regeneratie van de huid en zorgt voor aantoonbaar gladdere huid.

Ik merkte gelukkig geen geprik of jeuk tijdens het gebruik, ik heb daar nog wel eens last van bij een maskertje. Gelukkig weet ik dat ik bij Cosnature producten met een gerust hart de dingen kan testen, nog nooit een nare ervaring gehad.

Na 15 minuten inwerken kun je met een doekje het masker verwijderen. Bij dit masker kun je rustig ook je hals en decolete erbij nemen, want er zit echt heel veel in het deel (er zijn twee delen, dus je doet er ook nog meer keren mee).

Maskers-haarmasker-avocado-repair-gezichtsmasker-sanddorn-cosnature-review-5

Normaal moet je het gebied rondom je ogen en lippen vermijden, maar dit masker is zo zacht voor je huid dat het zelfs daar toepasbaar is. Ik heb het nog uit gewoonte gelaten, maar de volgende keer zal ik toch ook eens kijken wat het dan doet.

De fijne inhoud werkt echt verzachtend en haalde het ‘vuur’ uit mijn gezicht. En daarmee bedoel ik dat mijn roodheid minder fel werd.
Kijk, een masker heeft geen eeuwig leven en na een paar dagen is het resultaat vaak weer weg, soms na een dag al.
Echter ik vind dit voor speciale gelegenheden wel fijn, je voelt je net wat lekkerder in je vel zitten en vaak straal je dat dan ook weer naar anderen uit. Iets wat we zelf vaak niet in de gaten hebben.

TIP: gebruik dit in combinatie met het serum en je hebt een hele mooie verzorging voor de rijpere huid!

Ook dit kocht ik via de webshop van Secrets by Nature en ik betaalde hier 1,50 voor. Een prima prijs voor dit heerlijke masker!

Al met al heb ik weer een fijne ervaring gehad met Cosnature en mede door de betaalbare prijs en het feit dat dit allemaal heerlijk zonder synthetische conserveringsmiddelen, kleur- en geurstoffen is.

Bedankt voor het lezen en ik hoop dat ik jullie weer heb laten zien dat je ook met een kleine beurs mooie en heerlijke producten kunt kopen!

Handtekening

Like
  Jolanda
  19 Aug 2016
  5:36am

  Een haarmasker is altijd zo fijn! Omdat ik telkens highlights laat zetten heeft mijn haar het ook echt steeds nodig

  Marleen
  19 Aug 2016
  8:10am

  Wauw ziet er goed uit! Mijn haar kan vooral in de zomer wel regelmatig een maskertje gebruiken. ik ga m eens proberen đŸ™‚

  Karen
  19 Aug 2016
  11:46am

  Dat ziet er echt heerlijk uit. Ik wil dat! Dank voor de tip.

  Hilde
  19 Aug 2016
  4:41pm

  Dat masker is mooi geprijsd zeg! Klinkt ook super lekker dat haarmasker. Ik ben gek op haarmaskers!! Ik ga eens neuzen op de site binnenkort.

  Yvonne
  19 Aug 2016
  8:32pm

  Dat is zeker een goede prijs en het masker lijkt mij ook heel fijn.

  Roxanne
  21 Aug 2016
  5:39pm

  Ik gebruik nooit een haarmasker, maar beide producten klinken erg fijn en betaalbaar

Laat een reactie achter!