Paula's Choice, skincare, Niacinamide, booster, all skin types, review, resist, pore shrink, wrinkle reduce, yustsome, 1

RESIST 10% Niacinamide booster | Paula’s Choice

Je huid is het aller belangrijkste orgaan. Het beschermd de andere organen en door middel van je huid voer je ook afvalstoffen af.
Het eerste wat mensen zien is je gezicht. Niet iedereen is daar tevreden mee en je wilt toch zo goed mogelijk voor de dag komen.
Vandaag laat ik jullie mijn review lezen van een product dat de poriën kan verkleinen en de huid verzachten.

Paula's Choice, skincare, Niacinamide, booster, all skin types, review, resist, pore shrink, wrinkle reduce, yustsome, 3

Paula’s Choice
Resist 10% Niacinamide booster

Het klinkt alsof je een zuur over je gezicht krijgt, zo 123 dacht ik even dit kan toch nooit goed zijn. Echter nadat ik op de site van Paula’s Choice een en ander had gelezen werd ik wat gerustgesteld.


Wat is niacinamide?

Niacinamide is ook bekend onder de naam vitamine B3 en helpt bij de aanpak van meerdere huidproblemen waar je last van kunt hebben zoals: vergrote poriën, een ongelijkmatige teint en fijne lijntjes. Het helpt tevens de schade door vrije radicalen te herstellen. Vrije radicalen beschadigen zonder dat je het in de gaten hebt de huid wanneer zij niet beschermd is tegen blootstelling aan UV-straling, vervuiling en irriterende stoffen, die de huid verouderen.

Waarom je niacinamide aan je gezichtsverzorging toevoegt

 • Vergrote poriën: Als de poriën vergroot zijn (door blootstelling aan de zon of doordat ze verstopt zijn), zijn ze als het ware opgerekt. Niacinamide helpt ze weer te ‘krimpen’ tot ze  hun oorspronkelijke vorm weer aannemen door de elasticiteit van de huid te versterken.
 • Rode vlekjes: Zoals de meesten van ons weten, verdwijnen de rode vlekjes die achterblijven na puistjes niet snel. Als je daar last van hebt, hebben we goed nieuws: onderzoek toont aan dat een concentratie van 2% (of meer) niacinamide zeer effectief is bij het sneller helpen vervagen van die vlekjes (zolang je tenminste dagelijks je SPF gebruikt).
 • Oneffen teint & fijne lijntjes: Net zoals niacinamide vergrote poriën kan doen krimpen, helpen de elasticiteitsverhogende eigenschappen van niacinamide bij het verbeteren van de huidtextuur (waaronder het minder zichtbaar maken van fijne lijntjes).

Niacinamide is ook een geweldig ingrediënt voor mensen die last hebben van een combinatie van puistjes EN rimpels.

Bron: Paula’s Choice


Hoe werkt het?

Omdat je het kunt gebruiken samen met je dagcreme heb ik dat in het begin als eerste zo uitgevoerd. Echter ik merkte er niet zo veel van en wilde het toch puur gaan proberen. Dat is best eng als je een gevoelige huid hebt. Gelukkig pakte het goed uit en had ik geen last van irritaties of verbranding. Ook geen bijtend gevoel, wat ik in eerste instantie dus dacht bij het woord Niacinamide. Het is dus gewoon een vitamine en als je dat in je hersens prent, dan ga je ook heel anders tegen de test aankijken.

In de verpakking tref ik een flacon met 20 ml. en een pipet. Deze schroef ik erop en dan kan ik mijn booster doseren.
Ik druppel ongeveer 2-3 in mijn dagcrème… wil ik meer resultaat dan druppel je er 4-5 in. Omdat ik overging op direct aanbrengen op mijn huid ben ik bij 2-3 druppels gebleven.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Natuurlijk heb ik ook voor en na foto’s gemaakt van mijn grootste probleem gebied… de neus!
En ik schreef al eerder over de kabouter plop neus van mijn opa en gelukkig zijn er tegenwoordig redmiddeltjes!
Ik vind het niet leuk om op de foto te gaan met mijn neus, maar ja wil je resultaat laten zien, dan even slikken en doorgaan.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Aan de linkerkant zie je voordat ik mijn booster ging gebruiken en rechts is na.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Dit is na 4 weken gebruiken en ik moet zeggen dat mijn huid (ook lijk ik nu blauwer, maar dat komt door het daglicht) de poriën echt wel verkleind zijn. Ook de diepe gaten, veroorzaakt door jeugdpuistjes, zijn niet meer zo aanwezig. Het rode vlekje, litteken van mijn pokken… op mijn voorhoofd is zelfs bijna verdwenen!
Mijn ouderdom vlekjes blijven lekker zitten waar ze zitten en ach ik zelf stoor mij daar juist niet aan. Het heeft ook wel iets. Mijn oma heeft er heel veel en ik vond dat altijd wel mooi bij haar.

Wil je echt iets doen aan je poriën, deze booster maakt het waar!


Huidtype: Alle huidtypen
Huidprobleem: Anti-Aging | Grove poriën | Pigmentvlekken | Rimpels
 
Prijs: € 47,00
Inhoud: 20 ml
 • Vitamine B3 maakt de poriën kleiner en de huid gladder
 • Antioxidanten zorgen voor een egalere teint en textuur
 • Waterlichte formule die perfect te mengen is met je serum of dag/nachtcrème
 • 100% vrij van geur- en kleurstoffen
Het is niet goedkoop, echter ik ben nu een maand er mee bezig en ik kan je verzekeren dat ik dit nog wel 3 maanden kan doen. Uitgerekend zou je dus 12,- per maand kwijt zijn voor iets dat ook daadwerkelijk helpt! Zo zie je maar dat investeren soms ook noodzakelijk is.
Gelukkig had ik shoptegoed gewonnen via het blog van Ik hou van Beauty!
Nogmaals dank daarvoor! <3
Sonja yustsome blog hobby beauty make-upBedankt voor jouw bezoekje!
Like
  Jolanda
  28 Feb 2017
  6:50am

  Mooi resultaat hoor! PC is sowieso echt een top merk!

  Joyce
  28 Feb 2017
  10:13am

  Wauw, dit ziet er zo goed uit! Erger mij ook aan mijn grote poriën en dan vooral op mijn neus en wangen.

  nancy
  28 Feb 2017
  12:03pm

  Wat een mooie foto’s maak je altijd!

  Babs
  28 Feb 2017
  1:40pm

  Ja, zoiets moet ik ook een keertje aanschaffen, mijn poriën zijn nu ook flink groter geworden.

  Lonneke
  28 Feb 2017
  4:13pm

  Ik zie zeker wel verschil en vind net als Nancy je foto’ prachtig!

Laat een reactie achter!