Revitaltrax, collageen, complex, sachets, vitamine c, serum, anti-aging, huidverzorging, verjonging, haargroei, nagels, huid, yustsome, 7

RevitalTrax huidverbetering van binnenuit

Heb jij ook last van een verlapte huid, merk je dat de tekenen van het ouder worden zijn ingezet? Geen nood, want dankzij de ontwikkelingen in huidverzorging kun je daar op inspelen. De meeste huidverzorging smeer je op je huid, maar bij RevitalTrax werk je ook van binnenuit naar een mooiere huid.

RevitalTrax

Beauty professionals

RevitalTrax International B.V. is een dynamisch cosmeticabedrijf van Nederlandse bodem. Het is in 2019 opgericht en gevestigd in Breda. Vanuit deze locatie ontwikkelen ze hoogwaardige verzorgingsproducten voor mannen en vrouwen.

Het RevitalTrax assortiment bestaat uit skincare, bodycare en haircare producten. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en vrij van parabenen, sulfaten, siliconen en (bewezen) microplastics.

Hoe het ooit begon

Begin 2019 bracht RevitalTrax als eerste product het Anti-Aging Collageen Complex op de markt en met veel succes. Het product is samengesteld met de meest hoogwaardige ingrediënten waaronder een gepatenteerd Bioactieve Collageen type. Dit is ontstaan uit een samenwerkingsverband met een farmaceutisch bedrijf uit Duitsland dat gespecialiseerd is in het produceren van zeer werkzame collageen peptiden.

Het assortiment is door de jaren heen sterk uitgebreid met crèmes, serums, lotions, reiniging, gezichtsmasker- en scrubs, body wash, en diverse shampoos en conditioners. Voor ieder wat wils, met nog meer producten in het vooruitzicht.

Revitaltrax, collageen, complex, sachets, vitamine c, serum, anti-aging, huidverzorging, verjonging, haargroei, nagels, huid, yustsome, 1
Voor Yustsome.nl kregen wij 2 producten om te testen. Het Collageen Complex en het Vitamine C serum. Sonja ging daar mee aan de slag.
Revitaltrax, collageen, complex, sachets, vitamine c, serum, anti-aging, huidverzorging, verjonging, haargroei, nagels, huid, yustsome, 2
Revitaltrax, collageen, complex, sachets, vitamine c, serum, anti-aging, huidverzorging, verjonging, haargroei, nagels, huid, yustsome, 2

Anti-Aging Collageen Complex

Het Anti-Aging Collagen Complex is een supplement in poedervorm met 5000 mg gepatenteerde VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden, 100 mg Ester-C®, 10 mg Zink en 2 mg Biotine.

Een sachet vol met goede bouwstoffen voor een verjongend effect. Het werkt op haren, nagels en natuurlijk je huid. Van binnenuit, tot diep in je cellen, zodat jouw huid weer voller wordt.
De lederhuid wel te verstaan, want de opperhuid (die we de zien) kun je het beste behandelen met een verzorgingsproduct. De huid daaronder, de lederhuid verzorg je dus van binnenuit. Door het ouder worden verliest je huid haar elasticiteit (collageen) en dat kunnen we aanvullen met supplementen zoals deze van RevitalTrax.

Waarin verschilt dit collageen supplement met dat van anderen?

Ten eerste is het een clean product, hieraan zijn geen suikers, zoetstoffen, smaakstoffen of andere additieven toegevoegd.

Ten tweede omdat RevitalTrax er nog andere complementerende bouwstoffen heeft toegevoegd zoals Zink, biotine en Ester-C.

Omdat mannen nou eenmaal iets meer collageen hebben op latere leeftijd, is daar een apart supplement voor ontwikkeld.

Het bijgeleverde boekje geeft je uitgebreide informatie over het RevitalTrax Collageen supplement.
Revitaltrax, collageen, complex, sachets, vitamine c, serum, anti-aging, huidverzorging, verjonging, haargroei, nagels, huid, yustsome, 11
Revitaltrax, collageen, complex, sachets, vitamine c, serum, anti-aging, huidverzorging, verjonging, haargroei, nagels, huid, yustsome, 11

Mijn ervaring

Ik heb meerdere collageen producten reeds getest en de meeste komen in een pot waaruit je moet scheppen. Het voordeel van RevitaTrax is dat het in sachets zit. Je krijgt precies de juiste hoeveelheid binnen. Geen geknoei met poedertjes en het product blijft vers.

Ik merk aan mijn nagels dat ze sterker zijn, maar ook sneller groeien. Mijn huid is steviger, dat merk ik vooral aan de huid van mijn decolleté en het bekende kippenekje.

Hoe gebruik ik het?

Ik gebruik elke dag een sachet welke ik in water oplos. Niet in een glas, maar in mijn sportbidon. Zo weet ik dat ik tijdens het sporten ook nog eens mijn huid verzorg en mijn spieren.

Het was mijn eerste kennismaking met RevitalTrax en ik ben echt heel tevreden over deze anti-aging Collageen.
In combinatie met het Vitamine C serum is dit wel een aanrader!

Revitaltrax, collageen, complex, sachets, vitamine c, serum, anti-aging, huidverzorging, verjonging, haargroei, nagels, huid, yustsome, 7

Vitamine C serum

Vitamine C is in beautyland tegenwoordig niet meer weg te denken. Je ziet het overal en denkt soms dat het te mooi is om waar te zijn. Daarom test ik het serum van RevitalTrax voor jou uit. Want is het een sprookje of kunnen we het toch beter gaan gebruiken in onze dagelijkse routine?

Waarom gebruik je dit serum?

Vitamine C is een antioxidant die je huid ondersteunt bij het verhelpen van onzuiverheden, vlekken, puistjes en ontstekingen.

Het heeft ook een positieve invloed om pigmentvlekken te verminderen, dit door de aanmaak van melatonine te remmen.

Hoe heb ik dit serum ervaren…

Het serum is heel licht en vloeibaar. Je kunt het toevoegen aan je dagcreme, maar je kunt het serum ook direct op de huid aanbrengen.

Dat laatste heb ik de afgelopen weken gedaan en ik moet zeggen dat het echt lekker vlot intrekt. Je hebt niet veel nodig om je hele gezicht, hals en decollete te voorzien van dit Vitamine C serum.

Het voelt prettig aan, ik had geen last van jeuk of andere ongemakken. Ook zag ik na een paar dagen al dat de roodheid van mijn huid afnam. Die roodheid zal er altijd wel zijn, maar van vuurrood kon ik nu stellen dat het naar een zacht rode gloed ging.

Voor het gebruik
Na het gebruik (4 weken)
Revitaltrax, collageen, complex, sachets, vitamine c, serum, anti-aging, huidverzorging, verjonging, haargroei, nagels, huid, yustsome, 7
Like
1

Laat een reactie achter!