Revo-Pooches, revolution, makeup, beauty, eyeshadow, palette, oogschaduw, hondjes, puppy, matte, shimmer, review, beautysome, swatches

Revo-Pooches Palette | REVOLUTION makeup

Voel de puppyliefde met het Revo-Pooches Shadow Palette. De 3D-behuizing heeft vier pawfect-honden aan de voorkant en het zijn niet zomaar honden. Ze behoren allemaal tot een deel van het Revolution-team!

Ontmoet Biscuit, de Fauve de Bretange die hij graag jaagt op eekhoorns, lekker eten en zijn vriendin LaLa. Coco, de Pug houdt van knuffels in het Revolution-kantoor en kauwsokken. Blondie geniet van lekker in bed liggen met haar mensen en eten (een hond naar ons eigen hart). Bruno de Westie geniet van vijvers en plassen, met een uitslaap- en pizzanacht (wie niet?). We hebben allemaal een hart vol!

Als je eenmaal weet hoe schattig de pups zijn, open je het palet om 18 tinten intense matte, glanzende en geperste glitterpigmenten te onthullen. Met bruine Biscuit, roze Fetch en grijze Pawsome – er zijn pittige tinten voor iedereen. Pak je fluffiest penseel en creëer een trans-fur-matie!


Vertaald vanuit de Engelse website!


Revo-Pooches oogschaduw palette

Een tijdje geleden viel ik helemaal in love met dit prachtige palette van Revolution. Wat een super lief printje op de voorkant met die schattige puppy’s 😍

Aangezien ik dus zelf geen fluffy huisdier kan hebben, was dit toch wel iets wat ik moest kopen.

Eenmaal in huis bleef het nog een tijdje liggen omdat ik geen puf had voor wat looks. Afgelopen week kreeg ik de smaak weer te pakken en ging aan de slag.

Revolution, Revo-Pooches, eyeshadow, palette, review, swatches, puppy, hondjes, beauty, makeup

Kwaliteit

Ik ben groot fan van a Revolution en menig Niche merk kan hier een puntje aan zuigen! Echter dit keer was ik wat teleurgesteld. Ik review eerlijk en nu moet ik dat ook echt wel zijn.

Revo-Pooches, revolution, makeup, beauty, eyeshadow, palette, oogschaduw, hondjes, puppy, matte, shimmer, review, beautysome, swatches

De matte tinten zijn prachtig dat is het niet, de glitters zijn ook stunning… maar het aanbrengen is gewoon geen feestje! Ik geef je dan ook de tip om eerst de oogschaduw aan te brengen, je gezicht te reinigen en dan pas je look verder af te maken.

Tip 2… onder de afzuigkap?

Echt serieus, het is zo jammer, want de kleuren zijn erg mooi. Floor en Fetch zijn het minst braaf om zo maar ff te zeggen. Wil je ze aanbrengen, tip 3… die dat met je vinger! Zo zorgt de talg dat het nog een beetje sticky blijft.

Revo-Pooches, revolution, makeup, beauty, eyeshadow, palette, oogschaduw, hondjes, puppy, matte, shimmer, review, beautysome, swatches

Revo-Pooches, revolution, makeup, beauty, eyeshadow, palette, oogschaduw, hondjes, puppy, matte, shimmer, review, beautysome, swatches

De matte tinten zijn erg mooi, hier moet ik ook bij vermelden dat de fall-out nogal intens is en een goede oogschaduw primer is een vereiste! Daarnaast neem je niet te fluffy kwasten om het aan te brengen, doe die pas gebruiken bij het blenden! En dat doen ze dan weer wel echt geweldig.

 

Looks met het Revo-Pooches palette

Ik wilde toch het palette diverse kansen geven en ging met goede moed aan de slag. Al met al zijn de looks redelijk goed gelukt en mag ik niet zeuren.


Als je gisteren ook al op mijn blog was, kon je deze look al zien bij mijn fashion post.

Om een strakke lijn te creëeren gebruik ik liquid tape… en die is voortaan ook te koop bij Kruidvat! Het is eigenlijk een product voor bij nagels te lakken, maar het werkt ook geweldig als je een strakke wing wilt maken!

Shop HIER

De tweede look en derde look maakte ik ook afgelopen week en ik moet zeggen dat ik gisteren de mooiste gemaakt heb.

 

De onderste look met mooie wing was een stuk beter… ik heb nu ook geen fall-out over mijn gezicht. Ik heb dus mijzelf na de oogschaduw eerst schoongemaakt!

Al met al een leuk palette, maar ik denk niet dat ik deze vaak ga gebruiken… gelukkig kostte het mij maar 10,99 ex verzenden. Maar eerlijk gezegd had ik liever dan een minder mooie buitenkant gehad en een betere kwaliteit binnen in.

Fijne pakjes avond!

 

Like
1
  debbeautygoddessnl
  5 Dec 2019
  6:31pm

  Ahh wat jammer van de fall-out, het palette ziet er zo leuk uit! Goeie tip van de liquid tape trouwens, die kende ik nog niet 😊

  Daphne - verdraaidmooi
  9 Dec 2019
  11:48am

  Wat jammer dat de binnenkant wat tegenvalt. Dat ben ik eigenlijk niet gewend van dit merk. Die buitenkant is wel echt fantastisch!

Laat een reactie achter!