Revolution palette | Marvellous Mattes

Ja, daar is ze weer met een palette van Revolution! Sorry dames maar ik hou van dit merk. Dit keer laat ik jullie het Marvellous Mattes palette zien die lekker gewoontjes is, of toch niet?

Marvellous Mattes

Dit palette gewoontjes? No way… dat het matte tinten bevat is wellicht wat gewoontjes, maar als je de kleuren ziet, zie je een keur aan heerlijke felle kleuren.

 

Revolution, marvellous, mattes, oogschaduw, eyeshadow, palette, beauty, makeup, bright, colors

Dit palette lag al een hele tijd in de kast, niet omdat ik niet mooi vindt maar omdat ik het eigenlijk zonde vond het te gebruiken. Ik hou erg van matte tinten, dus toen ik deze kreeg tijdens de Elfster kerstswap, was ik meteen in love.

Afgelopen week had ik zin in wat meer kleur in mijn leven en ik pakte het palette erbij.

 

Meer kleuren

Revolution, marvellous, mattes, oogschaduw, eyeshadow, palette, beauty, makeup, bright, colors
Onderste foto komt van Revolution.

 

Dit palette is zo divers dat je er een mooie avond look mee kunt maken, maar ook een natuurlijke look, gebruik dan geen primer,… want het palette is ontzettend goed gepigmenteerd.

Ik kreeg bij het zien van al deze kleuren uit het Marvellous palette gewoon zin om er een lekkere knal look bij te maken. Er moest en zou Oranje in komen, maar eerst even een random Swatch ronde…

Swatches

Revolution, marvellous, mattes, oogschaduw, eyeshadow, palette, beauty, makeup, bright, colors

Ik pakte een aantal kleurtjes uit het palette en swatchte wat op mijn hand… woooooooo… dit is zonder primer, dus als je een primer gaat gebruiken, dan krijg je nog diepere tinten. Je bent dus gewaarschuwd!

De look…

Revolution, marvellous, mattes, oogschaduw, eyeshadow, palette, beauty, makeup, bright, colors, beautysome
Ik nam een 4-tal kleuren, de oranje rode… en ik was erg verrast dat het voor mij, een 50 plusser een hele goede keuze was.

Waarom zouden we alleen maar nudes dragen, als je ook een heerlijke statement kunt maken met de meest knallende tinten uit het palette.

 


Wat vindt jij van deze look? Zou jij het durven?

Dit palette is oa te koop bij BOOZYSHOP.NL

Like
Bedankt xxx

4 reacties

  1. Natasja

    Jij durft! Ik niet hahaha. Ja een lekkere glitter, in een draagbare kleur ook al geniet ik van alle tutorials met de meest extreme kleuren! Hou er van van, maar ben bang dat het mij niet zo staat.. Nu ik jou zie moet ik het toch maar eens proberen.. is t niks dan is het zo weer eraf!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!