Revox skin therapy

Het merk Revox klonk mij nog niet bekend in de oren en dus toen ik daar recent iets van tegenkwam werd ik toch wel nieuwsgierig naar dit merk. Het is een breed merk met huid- en haarverzorging dat zich vooral richt op goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Revox B77

Revox B77 is een familiebedrijf die haar oorsprong heeft in Bulgarije. Het doel is om voor iedereen betaalbare huid- en haarproducten te leveren. Met zorg kiezen ze hun ingrediënten uit en kijken vooral ook naar het verbeteren van zowel het milieu als ook het niet testen op dieren.
Revox heeft een heel breed assortiment serums, oliën en 100% natuurlijke producten. Voor elke huidtype is er een oplossing te vinden.
Vandaag laat ik jullie kennismaken met 1 van haar bestsellers: Skin Therapy.

Revox, skin, therapie, oil, gel, stretch marks, huidverbetering, littekens, onzuiver, huid, verjonging, blemishes, skin, aging, hydrateren, droge, yustsome, beautysome, 2

Skin therapy voor elke huid

Geef je huid een tweede kans om haar natuurlijke schoonheid te herstellen. Een speciaal samengestelde behandeling om de verschijning van striae, littekens, veroudering en vochtarme huid en puistjes te helpen en te verminderen.

Skin Therapy is verkrijgbaar in een gel en olie vorm. Beide hebben het zelfde effect, echter de samenstelling is toch anders.
Ik laat jullie de verschillen zien en het resultaat na enkele dagen gebruik daarvan.

Zodra ik de doosjes opende kwamen de producten mij wel bekend voor…
Revox, skin, therapie, oil, gel, stretch marks, huidverbetering, littekens, onzuiver, huid, verjonging, blemishes, skin, aging, hydrateren, droge, yustsome, beautysome, 4

De olie variant

Toen ik de producten uit hun verpakking haalde kwam het mij wel erg bekend voor en ook waarvoor het diende… wellicht jou nu ook, want dit lijkt sterk op Palmers, waar ik ook al eens een review over gepost heb een hele lange tijd geleden.

Nu maakt mij dat niet heel veel uit… maar ik dacht dit wil ik wel even vermelden.

Ook deze olie is er om bijvoorbeeld littekens, zwangerschap striemen, puistjes, pigmentvlekken en droge huid te verbeteren. Ik zeg expres verbeteren, want het zal nooit 100% weggaan.

Revox, skin, therapie, oil, gel, stretch marks, huidverbetering, littekens, onzuiver, huid, verjonging, blemishes, skin, aging, hydrateren, droge, yustsome, beautysome, 4b

De olie is niet echt vettig, ik noem het een droge olie, omdat deze razendsnel intrekt en geen vettige laag achterlaat. Daarbij heeft het niet echt een geur en kun je het prima aanbrengen op je huid als je snel reageert op parfum, want dat zit er hier niet in.

Wat is nu de verzorgende factor in deze olie?

Wat ik kan opmaken uit de ingrediënten is dat er amandel olie in zit. En laat ik nou toevallig heel veel amandelolie op mijn buik gesmeerd hebben zodra ik wist dat ik zwanger was… resultaat geen enkele striem te bekennen. Dit op aanraden van mijn moeder die dus zwanger was van een tweeling en ook geen striemen heeft gekregen.
Lavendel olie is een andere toevoeging en die staat er om bekend dat het je huid verstevigd. Ook is het een helende stof die vooral ingezet wordt na het verbranden, omdat het antibacterieel werkt.

Revox, skin, therapie, oil, gel, stretch marks, huidverbetering, littekens, onzuiver, huid, verjonging, blemishes, skin, aging, hydrateren, droge, yustsome, beautysome, 5

De gel variant

De gel is een meer crèmige variant die meer als een zalf werkt. Het smeert ontzettend goed uit en deze is ideaal om te gebruiken voor je gezicht.

Waar de olie meer ingezet kan worden voor je hele lichaam, is deze gel gericht op delen van je lichaam die net iets meer hydratatie nodig hebben. Neem nou je ellebogen of knieën. Maar ook je gezicht, het beschermt tegen weersinvloeden.

Waar de Revox Skin Therapy olie heel vloeibaar is, is deze gel dat ook na het inmasseren. Je hebt echt niet veel nodig om de huid te voorzien van voldoende product.

Ook hier zit geen parfum in. Echter raad ik altijd aan om even achter je oor een beetje gel aan te brengen en 48 uur te wachten.

Welke verzorgende stoffen zorgen voor de hydratatie in deze gel?

Als eerste zie ik de Shae butter en iedereen weet dat dat 1 van de bekendste onderdelen is van vele crèmes die zorgen voor voeding aan de huid.
Een andere bekende stof is Caprylic triglyceride en dat zit vol met antioxidanten dat er voor zorgt dat je huid haar souplesse behoudt en je er jonger uit laat zien.
En natuurlijk ook vitamine E, Amandel- en Lavendelolie.

Revox, skin, therapie, oil, gel, stretch marks, huidverbetering, littekens, onzuiver, huid, verjonging, blemishes, skin, aging, hydrateren, droge, yustsome, beautysome, 5

Getest

Het uittesten van deze Revox producten was geen straf hoor, het zijn beide heerlijke toevoegingen aan je dagelijkse skincare. Voor mij is de olie net te weinig voor mijn gezicht, maar prima in gebruik voor bijvoorbeeld mijn droge benen… vooral straks in de zomer ideaal om in te zetten na het douchen. Ik ben niet zo dol op bodylotions, maar omdat deze olie zo snel intrekt voor mij dus heel aangenaam.
Ja de gel wint het wat dat betreft op het gebied van droge huid. Vooral in mijn gezicht zie ik dat het zeker 50% is afgenomen na 1 week. Veel minder velletjes die na het douchen aan mijn wangen hangen. Ik overdrijf, maar het is echt niet leuk om je op te maken met foundation als je daarna alleen maar droge plekken ziet.
Plus mijn huid heeft meer kleur gekregen! Je ziet een betere doorbloeding. Ik ga zeer zeker nog door met het gebruiken van de gel voor mijn gezicht!

Kortom het is de moeite waard om de Revox producten te gaan ontdekken!


Waar te koop?

Revox is onder andere te koop bij Boozyshop.nl en bij Revoxskincare.nl

Producten heb ik zelf gekocht en zijn dus niet gesponsord!

Olie: 6,95
Gel: 5,95

Like
1

Laat een reactie achter!