Tsuru, rituals, kraanvogel, legende, geschenk, Japan, kaars, bruisbal, douche, body butter, beautysome

Rituals | The ritual of Tsuru

Hallo lieve lezeressen, vandaag heb ik wel een heel bijzondere doos die ik wil delen. The ritual of Tsuru is de nieuwste Limited Edition van Rituals.

Ik kreeg als ambassador van Rituals deze prachtige geschenk doos toegestuurd en ik kan je vertellen dat ik hier heel gelukkig van werd.

Tsuru

Een Tsuru is een Japanse kraanvogel. In Japan wordt de Tsuru beschouwd als ‘de brenger van wijsheid, hoop, een lang leven en geluk’. Daarnaast staat deze vogel symbool voor eer en trouw. Volgens traditie zou je 1000 origami-vogels moeten vouwen om het pad naar gezondheid te kunnen bewandelen.

Daarom heeft Rituals momenteel een actie dat je een wens online met hun mag delen en dat ze er 3 uit gaan kiezen om uit te laten komen! Een soort van Genie in a bottle!
Natuurlijk hoop ik dat 1 van mijn lezeressen de gelukkig zal zijn en ik zou zeggen, lees dit even door…

Rituals laat 3 gelukkige wensen van mensen uitkomen voor Kerstmis. Deel een wens voor een geliefde, moeder, kennis, vriend of vriendin en door @RitualsCosmetics te taggen en #AWishforHappiness te gebruiken, maak jij ook de kans om die wens uit te laten komen.
Dit kan door een mooie foto, een gedicht… wees vrij en creatief.

Tsuru, rituals, kraanvogel, legende, geschenk, Japan, kaars, bruisbal, douche, body butter, beautysome

Geschenkdoos

Wil jij nu al iemand verrassen, dan kun je bij Rituals terecht voor deze prachtige geschenk doos. Eigenlijk is de doos een heel mooi item om te bewaren en daar een soort van tijd capsule van te maken. Doe er enkele dierbare stukken in en in de loop van je leven gaan er steeds meer dingen in, zodat later er altijd iets te ontdekken valt over jou, bijvoorbeeld voor je kleinkinderen. Dat idee maakt mij zo gelukkig dat ik er al enkele items in gestopt heb.

Tsuru, rituals, kraanvogel, legende, geschenk, Japan, kaars, bruisbal, douche, body butter, beautysome
De inhoud

Deze cadeauset bevat

1 X The Ritual of Tsuru Foaming Shower Gel

1 X The Ritual of Tsuru Body cream

1 X The Ritual of Tsusu Bath Bomb for Gift set

1 X The Ritual of Tsuru Candle for giftset

Foaming Shower Gel | 8,95

Een doucheschuim dat transformeert van luxe goud tot een rijk, wit en verzorgend schuim.

De douchegel is lekker schuimend en de geur is subtiel. Ik had persoonlijk meer sensatie verwacht. Al met al blijf je de geur op de achtergrond toch een beetje ruiken, mits je zelf geen andere geur opbrengt.

Body Cream | 18,50

Een diep hydraterende en rijke bodycrème die de natuurlijke gloed van je huid tot leven brengt.

Ik ben zelf niet snel enthousiast van Body butters en andere soort smeersels op mijn huid. Dit heeft te maken met mijn ptss, iets voelen op je huid is niet prettig. Toch vond ik deze wel aangenaam. Vooral in de winter vraagt mijn huid toch wel iets meer vocht inbrengende smeersels.

Bath Bomb | set van 3 | 13,50

De bruisballen van The Ritual of Tsuru worden geleverd in een luxueuze set van 3 stuks. Ze bevatten minuscule goud deeltjes die vrij komen in bad. Je huid krijgt een prachtige Glow.

Helaas pindakaas heb ik dus geen bad. Echter de geur is zoooooooo lekker, dit is het product dat de meeste geur afgeeft! Nu heb ik een buurvrouw die wel een bad heeft en mijn buurmeisje heeft hem ondertussen ingepikt! 😂

Ik hoop nog een foto te mogen delen van het resultaat in een bad.

Geurkaars | 24,90

Parfumeer alle kamers met een gevoel van puur geluk en vrede met de geurkaars van The Ritual of Tsuru.


De geur is heel subtiel en heeft noten van pijnboom… eerlijk gezegd ruik ik er bijna niks van! Dat vind ik echt heel jammer! Als je er op 50 cm af gaat zitten is het wel te ruiken.

Tsuru, rituals, kraanvogel, legende, geschenk, Japan, kaars, bruisbal, douche, body butter, beautysome
Heb jij deze Limited Edition al gespot bij Rituals?

Shop online… GESCHENKDOOS | 49,95

Like
2
  Ann Ages Gracefully
  25 Oct 2019
  6:46am

  Mooi inhoud, Rituals is altijd reuze fijn, lijkt wel of er iets geks is met de opmaak van je artikel Son, op mijn laptop loopt de tekst van het scherm en staan de foto’s helemaal rechts uitgelijnd…kan ook mijn computer zijn hoor, maar dacht roep het even 😉

  Tessa Bowie
  25 Oct 2019
  7:10am

  Dit is echt een prachtig cadeau voor de feestdagen

  Wendy ( @smurfigeknutselfan)
  25 Oct 2019
  7:14am

  Wat een mooie doos. Inderdaad leuk als een van jouw lezers/fan zou kunnen winne. Ik ga eens kijken of ik iets kan plaatse. Nu ik ziek ben lijkt me dat heel leuk 🐞🍀
  Wel jammer van de geurkaars

  debbeautygoddessnl
  27 Oct 2019
  8:32am

  Rituals heeft super mooie geschenkverpakkingen. Ik kreeg er nog een met moederdag (Sakura lijn). Leuk dat hier ook een bruisbal bij zit, alleen daarvoor zou ik deze doos al willen hebben (wellicht kun je ze ook los kopen) dan heb ik weer een goede reden om in bad te gaan. Wij hebben dus een vrij groot bad waar ik nooit in ga. De eerstvolgende keer dat ik bij Rituals ben, ga ik deze lijn zeker even ruiken. Heel benieuwd geworden.

  ByChristiana
  3 Nov 2019
  5:00pm

  Ik vind de geuren van Rituals over het algemeen erg lekker! Wel jammer dat je de kaars niet zo goed ruikt, tot nog toe heb ik juist wel goede ervaringen met de deurkaarsen van Rituals.

Laat een reactie achter!