ROC | anti-brown spot spf50

Ehm de zomer is bijna voorbij Sonja en dan kom jij nog met een anti-brown spot product aan met factor 50?
Ja, want in principe moet je je huid het hele jaar door beschermen tegen de zon! Ik weet dat namelijk omdat mijn moeder plekjes op haar huid heeft en sommige waren kwaadaardig. Dus wees ook in de winter zuinig op je huid!

ROC, soleil, protect, anti-brown spot, spf 50, review, vitamine C, pigmentvlekken, yustsome, 3
ROC, soleil, protect, anti-brown spot, spf 50, review, vitamine C, pigmentvlekken, yustsome, 3

ROC anti-brown spot

Nu we de 50 gepasseerd zijn merken wij vrouwen dat onze huid echt steeds sneller veranderd. Zo beginnen er her en der bruine sproetjes te ontstaan die bekend staan als pigmentvlekken.
Hierover heb ik al in andere reviews uitgebreid gesproken en dat kun je hier lezen.

Maar… wil je dat wel die pigmentvlekken? Op zich ben ik niet ontevreden over mijn huid en die paar donkere plekken… het heeft wel wat op mijn armen. Echter in mijn gezicht is het niet altijd even fraai als het op een plek zit midden op je wang of zo!

Wat doet deze crème?

ROC Soleil-Protect Anti-Brown Spot Unifying Fluid SPF 50 (het is een hele mond vol)… bevat 10% vitamine C, dat zorgt voor een stralende, heldere en strakkere huid. Door vitamine C te combineren met antioxidanten, nonapeptide-1 en geavanceerde hydraterende ingrediënten, worden er klinisch bewezen resultaten behaald. Octocryleen, octylsalicylaat en avobenzon beschermen de huid tegen UV-stralen en helpen nieuwe pigmentvorming te voorkomen.

Deze anti-brown spot is dus niet in staat je reeds bestaande pigmentvlekken te maskeren of te verbleken! 

ROC, soleil, protect, anti-brown spot, spf 50, review, vitamine C, pigmentvlekken, yustsome, 5
ROC, soleil, protect, anti-brown spot, spf 50, review, vitamine C, pigmentvlekken, yustsome, 5

Mevrouw B testte deze ROC

Omdat ik veel producten zelf test, is het ook wel eens prettig om te horen wat andere dames van een product vinden en daarom heeft mevrouw B deze ROC anti-brown spot voor jullie getest.
Mevrouw B is een dame van in de 70 jaar en heeft een aantal pigmentvlekken. Ze wilde graag ervaren hoe deze crème haar huid kon aanpakken om met deze mooie zomerse dagen niet meer plekken te krijgen.

‘De crème is heerlijk in gebruik en smeert goed uit. Je hebt niet veel nodig, gelukkig maar, want het is een kleine tube!. Ik kom zelf niet veel buiten, echter als ik naar buiten ga, gebruik ik wel een factor voor mijn huid. Ik merkte niet zo heel veel verbetering wat bestaande plekken betreft. Nu leerde ik na het lezen van de product informatie dat dat dus ook niet de bedoeling is van deze crème, dat het dus eerder pigmentplekken voorkomt dan geneest. Dat vond ik jammer, want het zou fijn zijn geweest als het beide deed!’.

Zou u het product zelf kopen?

‘Nee, want het deed vrij weinig voor mijn huid. En ik las dat vitamine C mijn huid zou verhelderen, maar ik denk dat ik het bij het eten van een stuk fruit hou!’.


Verkrijgbaar bij…

De producten van ROC zijn te koop bij diverse drogisterijen voor de prijs van 9,90.

Like
1

Laat een reactie achter!