ROC | Daily Retinol correxion serum

Deze keer heb ik weer een review van een dame die het ROC Daily Retinol correxion serum heeft getest voor yustsome.nl
Ik laat regelmatig ook andere vrouwen producten testen omdat ik vindt dat je nog steeds een geloofwaardige review hier moet kunnen lezen. Vandaag Sandra aan het woord.

Roc | Daily Retinol correxion serum

Verminder zichtbaar het uiterlijk van poriën, maak fijne lijntjes en rimpels glad en verstevigd voor een jeugdiger, geronde uitstraling met ons nieuwe dagelijkse serum.

Dag rimpels en grove poriën

Dit product verwijdert lijntjes en poriën voor een zichtbaar gladdere, jonger uitziende teint. Dit melkachtige, lichtgewicht serum bevat de perfecte synergie van ingrediënten met onze krachtige pure RoC® Retinol uitgebalanceerd met hydraterende Squalane en kalmerende Ashwagandha om transformatieve anti-verouderingseffecten te leveren terwijl het extreem zacht is voor de huid.


  • Dit krachtige serum bevat 2x meer retinol dan het #1 prestige retinol-serum, maar is toch zacht genoeg voor dagelijks gebruik
  • Geformuleerd met een nieuwe, ultramoderne toedieningssysteem, wordt pure RoC® Retinol de hele dag vrijgegeven, begint het te werken bij contact en blijft het tot 12 uur actief op de huid.
ROC Daily serum, retinol, correxion, huidverbetering, huid, anti-age, review, soin lissant, yustsome, beauty, 3

ROC Daily serum, retinol, correxion, huidverbetering, huid, anti-age, review, soin lissant, yustsome, beauty, 3

Wat is Retinol?

Retinol is een retinoïde, een derivaat van vitamine A dat van nature in de huid voorkomt. Deze exclusieve formule versnelt het verwijderen van oude, doffe huidcellen op het oppervlak en onthult frisse, nieuwe. Het resultaat is een levendige en gezonder uitziende huid.

Hoe gebruik je het?

Verdeel 4-6 druppels serum over het gereinigde gezicht en hals. Breng tijdens het gebruik van dit product een zonnebrandcrème van SPF15 of hoger gedurende de dag aan.

Test eerst het product op een stukje huid en bouw het gebruik langzaam op!

Sandra, hoe heb jij dit product ervaren?

Nou Sonja, ik ben er na een paar dagen mee gestopt. Ik kreeg er heel veel jeuk van en mijn huid sloeg rood uit. Ik werd er echt bang van en heb het weggegooid!
Ook vond ik het pipetje een heel onhandig ding, want het was constant vol met het serum en zoog niet het product op zoals ik gewend ben. Je kunt dat ook al op jouw foto’s zien hierboven.
Daarbij vond ik de geur niet lekker… je smeer het op je gezicht en dan wil je wel dat het een beetje poederachtig ruikt, waarvan je denkt ‘heerlijk’.
Het was wel heel fijn aan te brengen, niet te dik en trok snel in.
Echter nadat mijn huid zo heftig reageerde en mijn ogen begonnen te tranen heb ik het in de prullenbak gegooid, sorry!

Daarom is het belangrijk om vooraf even goed te lezen of een product wel geschikt is voor jouw huid. Bij een zeer gevoelige huid zou ik dit product dan ook niet adviseren. En heb jij veel roodheid in je gezicht dan is dit product ook te agressief omdat je huid al heel dun is.
Twijfel je of iets geschikt is? Raadpleeg dan altijd even de Costumer service die je vaak ook op de website van een product kunt vinden!
Like
1

Laat een reactie achter!