Roc, pro-subliem, Eye, contour, anti,ageging,kraaienpootjes, rimpels, mooi, oud, beautysome, yustsome

RoC Pro-Sublime Revitaliserende Anti-Rimpelcreme

RoC een naam die bekend klinkt, maar waar ik zelf nog niet veel producten van gebruikt heb. Het is eigenlijk een merk dat niet vaak genoemd wordt als het om verzorging gaat. Recent kreeg ik een Pro-Sublime tubetje toegestuurd om te testen en ik was erg benieuwd wat het voor mijn oogcontouren kon betekenen.

RoC

Elk RoC®-product is wetenschappelijk vervaardigd en getest om de hoogste kwaliteit te garanderen. De leidende wetenschappers onderzoeken de vele ingrediënten zorgvuldig voordat ze tot de ideale formule komen. Zodra de formule is ontwikkeld, wordt deze grondig getest om de veiligheid en effectiviteit te bepalen.

Roc, pro-subliem, Eye, contour, anti,ageging,kraaienpootjes, rimpels, mooi, oud, beautysome, yustsome

Al meer dan 60 jaar zorgt RoC® ervoor dat vrouwen er op elke leeftijd op hun best uit zien en zich goed voelen. Door retinol te combineren met andere ingrediënten zoals vitamine E en innovatieve verpakkingen te gebruiken, maken zij het merk geschikt voor dagelijks gebruik. RoC® blijft onderzoeken, opnieuw uitvinden en innoveren om nieuwe formules te ontwikkelen. Door voort te bouwen op het verleden en naar de toekomst te kijken, helpt RoC® om op elke leeftijd het beste uit de huid te halen.

Roc, pro-subliem, Eye, contour, anti,ageging,kraaienpootjes, rimpels, mooi, oud, beautysome, yustsome

Pro-Sublime Oogcontour

Pro Sublime revitaliserende oogcrème is een anti-age behandeling die speciaal is ontwikkeld voor het gevoelige gebied rond de ogen. De formule combineert 2 van de meest bekende anti-rimpel technologiën, dit zijn hyaluronzuur dat vocht vasthoudt en retinol die de collageenproductie stimuleert. Zo worden kraaienpootjes en lijntjes zichtbaar gecorrigeert.

 

Eigenschappen:

  • Vermindert kraaienpootjes, fijne lijntjes en rimpels.
  • Lichte, vloeibare textuur: trekt snel in.
  • Speciaal ontwikkeld voor het gevoelige gebied rond de ogen.

Roc, pro-subliem, Eye, contour, anti,ageging,kraaienpootjes, rimpels, mooi, oud, beautysome, yustsome

Wanneer te gebruiken?

Het beste is het om bij de eerste tekenen van huidveroudering te starten met een goede verzorging. Ben je 20, 30 of 40 jaar… er is geen klok die zegt wanneer jij kunt starten, dat is omdat elke huid anders is en het genitisch bepaald is wanneer huidveroudering start.
Zo heb ik zelf het geluk dat de rimpels bij mij zo rond de 40 echt zichtbaar werden en nu ik 52 ben het nog geen echt storend iets is, maar waar ik wel op let en dus goed verzorg.
Mijn minpuntt is dat ik veel vocht vasthoudt onder mijn ogen en dus vaak een puffy look heb. Hiervoor heb ik al eens een ingreep laten doen d.m.v. Plexr, mijn ervaring hierover lees je hier op mijn blog.

Resultaat

Ik ben een tijdje geleden met de crème begonnen, elke ochtend en avond bracht ik het met een kloppende beweging aan. Nu is het tubetje voorzien van een klein gaatje, maar persoonlijk had ik een tuitje fijner gevonden, nu krijg ik vaak te veel product op mijn vinger en dat vindt ik zonde.

Ik merkte eigenlijk niet heel veel van het product, het werd wat strakker, maar wellicht had ik mij gefocused op een 18-jarige oogcontour look, terwijl ik al 52 ben en waarschijnlijk het leed al geleden is.

Mijn tip is dan ook om tijdig te gaan starten.

Verkoop en distributie

Care Cosmetics: Het effectieve en mooie, van oorsprong apothekersmerk RoC®, kwam recentelijk op ons pad en we zijn trots en verheugd dat wij per 1 juni 2020 distributeur zijn voor Nederland, België en Luxemburg.

We hebben heel veel vertrouwen in dit unieke merk dat in 1957 door de Franse apotheker Dr. Jean-Charles Lissarrague werd opgericht en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

In de loop van het jaar is een make-over van de verpakkingen aangekondigd en wordt een aantal nieuwe producten gelanceerd om de productlijn nog completer te maken.

Particulier?

Dan kun je jouw product ook kopen bij Apothekers en diverse drogisterijen.
Deze Pro-Sublime Revitaliserende Anti-Rimpelcreme, 15 ml is te koop voor +/- 25,00.

 

Like

Laat een reactie achter!