ROC, retinol, correction, rimpels, fijne lijntjes, anti, aging, verouderen, huid, elasticiteit, verbeteren, yustssome,2

ROC Retinol en Multi correxion capsules

In de nacht hersteld jouw huid het beste. Daarom is het belangrijk om als je gaat slapen je huid goed te verzorgen. Hoe meer jij jouw huid voeding geeft om te herstellen, des te beter je eruit ziet als je weer ontwaakt.
Met de ROC Retinol correxion serum capsules heb jij alvast stap 1 gezet. Vandaag lees je meer over deze lijn.

Het merk ROC®

RoC® heeft een revolutie teweeggebracht in huidverzorging sinds 1957 toen Dr. Jean-Charles Lissarrague, de eerste hypoallergene huidverzorgingsformuleringen creëerde. Dit was de eerste van vele samenwerkingen met dermatologen om hen te voorzien van veilige en effectieve producten voor hun patiënten. Dr. Lissarrague geloofde in innovatieve huidverzorgingsoplossingen om vrouwen te helpen er op elke leeftijd op hun best uit te zien en zich op hun best te voelen.

Al meer dan 60 jaar is dat de fundamentele filosofie bij RoC®, die een geschiedenis van primeur inspireert. De eerste SPF-zonnebrandcrème om proactief tekenen van veroudering te voorkomen. De eerste die een methode ontdekte voor het stabiliseren van retinol. Door retinol te combineren met andere ingrediënten zoals vitamine E en innovatieve verpakkingen te gebruiken, maakte RoC® het mogelijk voor dagelijks gebruik. Vandaag de dag is retinol nog steeds een van de grootste anti-aging ontdekkingen in de geschiedenis van huidverzorging.


ROC, retinol, correction, rimpels, fijne lijntjes, anti, aging, verouderen, huid, elasticiteit, verbeteren, yustssome,1

De Retinol Correxion lijn

Retinol Correxion capsules

Ontdek dit krachtige retinolserum, dat klinisch bewezen heeft fantastische resultaten te leveren.
Gemaakt met een hoge concentratie pure RoC® Retinol en Antioxidanten, is dit serum strak verzegeld in een capsule voor optimale Retinol versheid en potentie. De capsule is gemaakt van plantaardig en biologisch afbreekbaar materiaal.

Uit testen die RoC heeft laten uitvoeren kwam naar voren dat na slechts 1 nacht 97% zichtbaar verminderde lijntjes en rimpels had. In 4 weken had 100% een zichtbaar stevigere huid en 100% bleef een significante vermindering van het verschijnen van rimpels vertonen.

ROC, retinol, correction, rimpels, fijne lijntjes, anti, aging, verouderen, huid, elasticiteit, verbeteren, yustssome,6

Natuurlijk was ik zelf ook erg benieuwd naar dit serum en heb het een aantal nachten aangebracht. Het is duidelijk, dit maakt echt waar wat het beloofd en mijn huid zag er inderdaad voller en minder gerimpeld uit. Het is makkelijk aan te brengen, je draait de capsule open en brengt het aan op je gereinigde huid. Het serum laat zich ook gemakkelijk uitsmeren, net als een olie, en trekt goed in.


Multi Correxion capsules

Ontdek RoC’s nieuwe klinisch bewezen Hydrate + Plump Serum Capsules, met het snelstwerkende hyaluronzuur. Deze capsules bevatten een perfect afgemeten dosis hyaluronzuur, waarvan bewezen is dat ze vocht van binnenuit de huid naar het oppervlak trekken voor maximale versteviging van de huis. De 100% biologisch afbreekbare capsules zijn goed afgesloten voor optimale versheid en gemakkelijk in gebruik.
Ook hiervan zijn testresultaten die laten zien dat in slechts 1 nacht 100% van de vrouwen een zichtbaar vollere huid kreeg. Na 1 week had 100% zichtbaar verminderde lijntjes en rimpels en een dubbele boost in de hydratatieniveaus van de huid.

ROC, retinol, correction, rimpels, fijne lijntjes, anti, aging, verouderen, huid, elasticiteit, verbeteren, yustssome,3

Deze capsules gingen ook op mijn nachtkastje en heb ik ze getest totdat ze op waren. Ik merkte ook hier, net als met de andere capsules, dat mijn huid voller werd. Echter  stond ik nu op zonder dat mijn huid droog en schilferig aanvoelde. Daar waar ik soms de velletjes aan mijn neus heb hangen, kon ik nu in de spiegel kijken met een strak gezicht.

Op de lange termijn

Natuurlijk is het zo dat als je stopt met het gebruiken van deze serums, je er al snel achter komt dat het niet iets is wat een lange houdbaarheid op je huid achterlaat. Het is wel de bedoeling dat als je ze eenmaal inzet, ze ook blijft gebruiken.


Meer voor jouw huid

Natuurlijk zijn er veel meer producten in deze CORREXION lijn uitgebracht en daar kun je meer informatie over vinden op hun site.

Like

Laat een reactie achter!