Stage, lipstick, professional, makeup, artiest, pro, cosmetics, cosmetica, beauty, blog, yustsome, red, lips, valentine

Rode kusjes ? op je wang

Vandaag sluit ik mijn Valentijns voorproefje af met natuurlijk een mooie rode lipstick. Ik vond dat deze niet kon ontbreken in mijn tips.

Recent werd ik zelf verrast met deze mooie lipstick en als ik enthousiast ben, dan deel ik dat graag.

Stage, lipstick, professional, makeup, artiest, pro, cosmetics, cosmetica, beauty, blog, yustsome, red, lips, valentine

[tx_heading style=”default” heading_text=”MAXILIP LIPSTICK” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

STAGE LINE

Lipstick met een cremige textuur. Langhoudend en ook nog eens actief, door de toegevoegde MaxiLip peptide.
De MaxiLip peptide stimuleert direct collageen-aanmaak voor meer lipvolume.
Volheid, glans, hydratatie en verzorging kenmerken deze perfecte lipstick.

Wie wil er nou niet instant beauty? En waarom stoppen bij gezichtsverzorging als je ook in je makeup gebruik kunt maken van peptiden en actieve werkstoffen!

STAGE LINE PROFESSIONELE MAKE-UP heeft een uitgebreid assortiment professionele make-up met toegevoegde huidverzorgingsvoordelen. Het wordt aangevuld door een reeks professionele huidverzorgingsproducten – STAGE LINE PROFESSIONAL CARE – die hoge kwaliteit biedt voor een goede prijs, en voldoet aan alle behoeften van make-up professionals, schoonheidsspecialisten en kappers, terwijl het ook heel gemakkelijk is voor de consument om te gebruiken.

STAGE LINE-producten (foundation, oogmake-up, lip-make-up, enz.) zijn gemaakt van gemicroniseerde pigmenten en actieve ingrediënten die de huid ten goede komen. Ze worden vooral gekenmerkt door hun langdurige houdbaarheid, die zelfs de moeilijkste omstandigheden (hitte, zweten, wrijven, enz.)kunnen weerstaan.

Stage, lipstick, professional, makeup, artiest, pro, cosmetics, cosmetica, beauty, blog, yustsome, red, lips, valentine, 28

[tx_heading style=”default” heading_text=”28″ tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik kreeg recent een mooie lipstick van dit voor mij nog onbekende merk toegestuurd. En zag de lipstick en was gelijk in ‘oh wauw’ sfeer. Deze mooie rode kleur… heeft een paarse ondertoon. Het is een hele warme kleur, die mij zeer zeker zal staan. Ik ben wel het type dat een goede krachtige kleur waardeert.

Een juweeltje om op je lippen te dragen!

Het viel mij op dat er een mooie glans te zien was, sterker nog het lijkt wel of er robijnen inzitten. Het is moeilijk vast te leggen, maar miniscuul fonkelt deze lipstick! Een juweeltje om te krijgen of lekker zelf te kopen.

Stage, lipstick, professional, makeup, artiest, pro, cosmetics, cosmetica, beauty, blog, yustsome, red, lips, valentine

Natuurlijk is het op een foto moeilijk vast te leggen, echter ik hoop dat mijn foto’s de kleur uit de verf doen komen! Want het zou zonde zijn als ik mijn enthousiasme over deze lipstick niet zou kunnen overbrengen!

Stage, lipstick, professional, makeup, artiest, pro, cosmetics, cosmetica, beauty, blog, yustsome, red, lips, valentine

Stuiter… kijk dan! Als een klein kind zo blij dat goed te zien is hoe mooi deze lipstick op mijn lippen zit! Ondanks mijn rimpelig canvas, liep de lipstick niet in mijn rimpels. Ik heb geen primer, geen potloodje, nada noppes gebruikt. Alleen mijn RT kwastje om de lipstick netjes aan te brengen.

Ondertussen heb ik denk ik al zo’n 80 lipsticks verzameld en zitten er diverse kleuren bij. En deze is zeer zeker een aanwinst in mijn collectie. Sterker nog, ik had niet echt zo’n mooie ‘voor mij Robijn rode’ kleur in mijn stash!

Naast deze prachtige kleur verkoopt SALONNEPRO.COM nog 20 andere kleuren van deze MaxiLip Lipstick. Verder kun je hier ook terecht voor andere make-up producten van de Stage Line en heeft Salonnepro.com ook een mooie lijn in skincare! Niet alleen voor beautysalons, maar ook voor thuisgebruik, welke te vinden is onder de SPA lijn.

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Deze MaxiLip Lipstick kost 14,94.

[otw_shortcode_button href=”https://www.salonnepro.com” size=”medium” icon_type=”general foundicon-cart” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-greenish”]SALONNEPRO.COM[/otw_shortcode_button]


[tx_heading style=”default” heading_text=”KUSJE OP JE VALENTIJNSKAART” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Nu we de lippen toch mooi rood hebben… kun je op je Valentijnskaart een kusje achterlaten en verstuur je GRATIS een kaartje naar je geliefde, of geheime crush!

Kijk voor meer informatie op de Post.nl site!


Logo2

Je Naam
Like

6 reacties

  1. Pingback: Little By Me #6 Veel afspraken, naar de kapper en griep!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!