Want ik heb natuurlijk een liefde voor alles wat zwart is en draag ik dus graag, ook in de zomer een zwart rokje of jurkje!

Rokje of jurkje dragen zonder schurende benen

Naast het feit dat ik graag een jurkje of rokje draag, vermijd ik ze om diverse redenen in de zomer. Bang dat ze omhoog waaien en je in je onderbroek staat, maar ook omdat ik het niet prettig vind als het heel warm is dat mijn bovenbenen langs elkaar schuren en je door zweet en wrijving kapotte plekken krijgt.

Gelukkig is daar een mooi vrouw vriendelijk merk wat ik recent ontdekt heb en ik presenteer jullie vandaag…

Upsa

Het broekje voor onder je jurkje of rokje

Het voordeel van een Upsa dragen is dat het jouw vrijheid geeft, niet meer bang hoeft te zijn voor inkijk en dan ook nog eens door het fijne materiaal zorgt voor comfort.

Upsa, curvy, vrouw, woman, rokje, jurkje, schuren, benen, zomer, veilig, draag, comfortHet materiaal

Het broekje en hemdje zijn van mooie kwaliteit, gemaakt van modal, ziet er uit als zijde maar is zachter en sterker dan katoen. Daarbij vind ik katoen zelf wel fijn omdat je dus minder zweet. Echter moet ik zeggen dat ik met het broekje en hemdje qua materiaal ook geen idee had dat het extra deed zweten.

Het broekje zit vooral heel lekker en knelt niet, zodat je je vrij voelt om te bewegen. De pijpjes kruipen niet op. Wat ik ook getest heb onder een broek! En zelfs dan blijven de pijpjes mede door het fijne elastische kantje zitten!

Ook is het kruisgedeelte prettig. Net als een slipje, dus je kunt er ook nog een verbandje of inlegkruisje prettig in kwijt. Nu draag ik er zelf nog een slipje onder, vind ik fijner!

Het hemdje heeft ook een zelfde kant en dunne bandjes. Het draagt super zacht en ik wilde eigenlijk dat ik dit nooit ontdekt had, hihihi want naast het mooie blauwe setje, ga ik natuurlijk ook nog voor zwart.

Upsa, curvy, vrouw, woman, rokje, jurkje, schuren, benen, zomer, veilig, draag, comfort

Ik heb het nog niet gewassen, maar ik vertrouw erop dat wat de website van Upsa schrijft dat de kleur mooi blijft na meerdere keren wassen!

Maatvoering

Verkrijgbaar vanaf maat XS/S, maar ook in grote maten XL/ XXL en  XXXL! Dus voor elke vrouw is er wel een Upsa te krijgen!
Ik draag zelf een M/L en heb confectiemaat 40. Die zit perfect en niks knelt.
Upsa zelf gebruikt de volgende richtlijnen:

maat xs/s         36 -38
maat m/l          40-42
maat xl/xxl      44 – 48
maat xxxl         50- 52

 

Poseren

Nu is poseren in Lingerie of wat dan ook, wat maar iets bloot geeft,  niet mijn ding. Echter ik heb mijn man, zoon en vriendinnen gevraagd of dit kon en ze zeiden allen volmondig ja… pffff, want iets wat ik niet wil is overkomen als een wulps geval, want dat ben ik totaal niet. Vandaar dat ik ze dus niet zo op Instagram zet.

Upsa, curvy, vrouw, woman, rokje, jurkje, schuren, benen, zomer, veilig, draag, comfortUpsa, curvy, vrouw, woman, rokje, jurkje, schuren, benen, zomer, veilig, draag, comfort

Upsa, curvy, vrouw, woman, rokje, jurkje, schuren, benen, zomer, veilig, draag, comfortOf je nu maat XS hebt of XXXL, ik hoop dat we ooit eens tevreden kunnen zijn met wie je bent… Ik ben niet perfect, ik heb een blubberbuikje! Fijn als je er dan een tak voor kunt houden! Maar verder ben ik wel heel tevreden met mijn benen! Ook al zitten er putjes in en zie je hier en daar een ader lopen of heb ik weer een blauwe plek!
En dus gaan deze melkflessen binnenkort weer in de nepzon en kan ik als het weer naar zomerse temperaturen gaat, genieten van een jurkje of rokje met daaronder natuurlijk een Upsa!

Make all your dreams come true! | Upsa.nl
#gekregen

 

 

Like
1
  Ilona
  28 Mar 2019
  9:55am

  Ha, ha wij vrouwen zouden “gewoon” eens tevreden moeten zijn met ons uiterlijk. Natuurlijk hoef je jezelf niet te laten gaan maar met goede voeding/verzorging/make-up/kleding is een hoop te doen. Al geven een heleboel influencers en bloggers m.i. wel een verkeerde boodschap af met botox, fillers, lifts etc. Buiten het feit dat ik het niet wil heb ik er (en ik denk vele andere dames ook) niet eens budget voor. Mooie foto’s en zo’n broekje lijkt mij heerlijk onder een jurkje vooral op de fiets 🙂 In de winter misschien ook handig over je panty tegen blaasontsteking.

   Sonja Van de Sande
   28 Mar 2019
   10:56am

   Ja, idd! En goede tip van de panty! Die was ik zelf vergeten!

  Nancy
  28 Mar 2019
  9:31pm

  Oh dat ziet er ook nog eens mooi uit!

  Bianca
  30 Mar 2019
  6:35am

  Ohh wat een fijne tip! Over een aantal weken heb ik een bruiloft en trek ik een jurk/rok aan, dit ga ik zeker onthouden x

  Viv
  31 Mar 2019
  5:34pm

  Oh dat ziet er goed uit. Ik heb vorig jaar zelf de Anni Rolfi broekjes ontdekt. En ziet zitten ook oooo zooo fijn.

Laat een reactie achter!