Roze hoeft niet lief te zijn | Pretty in Pink

Dat ik roze draag, wil niet zeggen dat ik opeens poeslief ben… Nope, ik blijf pittige tante die haar mondje roert! Ik zie roze vaak als lieve meisjes die altijd zich perfect gedragen. De ideale schoondochter zeg maar. Toch koop ik ook wel eens roze, maar dan de knal kleur, wat beter bij mijn explosieve karakter past!

[tx_heading style=”default” heading_text=”ROZE SWEATER” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Een tijdje geleden alweer kocht ik deze roze sweater. Ik was toe aan wat vrolijkheid in mijn kledingkast die tot nu toe gevuld was met zwart, grijs, groen, blauw… kortom winterse kleuren. Hoe langer het duurt tot de lente komt, hoe eerder ik al aan nieuwe kleuren toe ben.

Ik raadpleeg altijd de Pantone kleuren en zag dat roze de komende tijd past in het modebeeld.

Miss Etam, roze, sweater, vleermuis, mouw, pink, mode, fashion, fashionista, blog, blogger, yustsome

Ik wilde het wel in mijn eigen stijl houden en greep uit de kast mijn favoriete broek. Het is dat deze nog niet uitelkaar valt, want zodra deze uit de was is, trek ik hem het liefst aan.

Ik kocht deze bij mijn favoriete boetiek, boetiek Monique, in Gemert. Het merk is InTown, welke niet meer daar verkocht word, best jammer, ze zit goddelijk.

De laarsjes zijn van Fabs, ik heb ze al best lang, maar draag ze te weinig… er zit geen rits in en ik heb best moeite om er in te komen. Wellicht dat ik binnenkort toch een paar nieuwe ga kopen, want het staat wel leuk!

De tas is een van mijn pronkstukken (limited geproduceerd)… Tosca Blu, niet heel goedkoop, maar zeg nou zelf… schatje toch?!

Miss Etam, roze, sweater, vleermuis, mouw, pink, mode, fashion, fashionista, blog, blogger, yustsome

Miss Etam, roze, sweater, vleermuis, mouw, pink, mode, fashion, fashionista, blog, blogger, yustsome

Ik kocht een tijdje geleden een roze bandana via AlieXpress en minimalistische oorbellen (piercings), de stof is nog wat stijf, dus ik moet hem nog uitspoelen, want hij zat nu iets te stijfjes op mijn hoofd! De piercings zijn geweldig! Ik haat pinnetjes die constant in mijn nek prikken, deze sluiten met een bolletje aan de achterkant dus nu kan ik weer fijn slapen. Gisteren zijn er weer een paar nieuwe oorbellen binnengekomen… willen jullie hier een artikel van?

Miss Etam, roze, sweater, vleermuis, mouw, pink, mode, fashion, fashionista, blog, blogger, yustsome

De sweater heeft een rib patroon dat over dwars gebreid is. Dit staat extra leuk omdat de mouwen wijds lopen en aan de onderkant pas strak. Ik kocht een M wat ik eerst dacht, veels te klein te zijn, maar het zit perfect, ik moet het ook niet te straks hebben, je hoeft mijn rolletjes niet te zien!

[tx_heading style=”default” heading_text=”MISS ETAM” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Deze sweater was te koop bij Miss Etam… was zeg ik, omdat ze nu wel andere kleuren hebben! Zo wil ik de paarse kleur nog heel graag hebben!

De sweater kost 29,95 en vind ik een goede prijs!

[otw_shortcode_button href=”https://www.missetam.nl/sweater-rib-paars/product/98308/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-orange” target=”_blank”]SHOP BIJ MISS ETAM[/otw_shortcode_button]

Draag jij wel eens roze?

 

Logo2

Ps lees jij het artikel bij Nancy ook? Zou wel leuk zijn!

[otw_shortcode_button href=”https://nancysfashionstyle.com/styled-by-sonja” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-pink” target=”_blank”]My fashionstory[/otw_shortcode_button]

Like
Bedankt xxx

5 reacties

 1. Moh zeg! Super stoer!

  Ik vind het bij mijn meisjes ook soms moeilijk.
  Vooral de oudste dochter is eigenlijk een super stoere, maar in kleding gaat ze voor lief en zacht…
  Ik zou haar liever eens wat stoerder zien, maar dit zou dus zomaar kunnen!

 2. chucky1012

  Wauw…
  Dit staat jouw prachtig ?
  Je moet vaker deze kleur aan.
  Mogen we weten welke make-up producten je gebruikt had en waar je die gekocht had?
  Want vooral de blush en de lipstick zijn zo pretty.

  Xoxo

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!