Rude cosmetics, reckless, 20-ties, rebel, eyeshadow, palette, ici Paris xl, review, oogschaduw, felle, kleuren, matte, shimmers, glinsteren, beauty, make-up

Rude Cosmetics Back to the roaring 20-ties

Vandaag laat ik jullie mijn nieuwste aanwinst zien van Rude Cosmetics! Ik kende het merk nog niet en kwam per toeval dit tegen op de website van ICI Paris XL.
De palettes die ik zag waren stuk voor stuk pareltjes en ik moest dan ook echt heel lang nadenken om de juiste keuze te maken… uiteindelijk is mij dat toch gelukt en koos ik voor het mooie palette met een hele mooie naam: The Roaring 20-ties ‘Reckless’.

Rude Cosmetics

Het bedrijf Rude Cosmetics werd opgericht in 2016 met als enige doel het aanbieden van geavanceerde producten van hoge kwaliteit tegen comfortabele prijzen.

Rude Cosmetics, gelegen in het hart van Los Angeles, Californië, gelooft dat make-up het beste hulpmiddel is om je innerlijke zelf te uiten. Durf jezelf te laten zien en word gedurfd, fel en onbeschoft verbluffend.

Of je nu kiest voor een natuurlijke, gedurfde, felle of RUDE look, ons doel is hier simpelweg je fantasie de vrije loop te laten zonder spijt. Kijk nooit terug; kijk altijd vooruit … Omdat je MAKEUP WITH AN ATTITUDE® draagt.


Reckless
The Roaring 20-ties

Rude Cosmetics neemt je mee terug in de tijd naar de dagen van rebelse glamour! Doe mee en laat je ogen stralen met deze feestelijke glinsters en gladde, gepigmenteerde tintjes. Maak je klaar om een ​​onvergetelijke entree te maken. Het wordt het gesprek van het decennium.

Bij deze intro tekst van het palette moest ik wel even gniffelen, want rebels ben ik wel. Ik kleur altijd buiten de lijntjes en ja dan wordt je soms wel eens afgeschilderd als een zwart schaap. Goed, ik ben wie ik ben en ga mij niet veranderen, beetje pit moet er wel zijn in het leven.

Rude cosmetics, reckless, 20-ties, rebel, eyeshadow, palette, ici Paris xl, review, oogschaduw, felle, kleuren, matte, shimmers, glinsteren, beauty, make-up

Eerste indruk

Het palette is echt heel mooi, sowieso de verpakking al is een lust om naar te kijken. Trouwens dat zijn alle verpakkingen van Rude Cosmetics en de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website.

Rude cosmetics, reckless, 20-ties, rebel, eyeshadow, palette, ici Paris xl, review, oogschaduw, felle, kleuren, matte, shimmers, glinsteren, beauty, make-up

Na het openen zag ik de variatie aan kleuren… van ingetogen groen tot aan BuZz oranje! Wow, hier kun je echt heel mooi mee gaan spelen!
Ik hou er van als een palette diverse kleuren heeft en ook nog in matte en shimmers… niet altijd wil ik met een glitter hoofd ten tonele verschijnen, dus voor ieder wat wils.

Ten tweede val ik als een blok voor de leuke namen van de kleuren! Wat te denken van Gussied up en Swanky… mijn leukste naam? Ik vind natuurlijk Moonshine de beste! Hahahaha, mevrouw sterrenstelsel!

Kwaliteit

Natuurlijk wil je ook kwaliteit en dat weten ze bij Rude ook… de producten zijn namelijk niet getest op dieren!
En dan die attitude… je kunt er over roepen, maar is het ook zo? Jawel, de producten zijn wat mij betreft goedgekeurd om lekker REBELS te zijn, want jongens wat een pigmentatie en houdbaarheid! Natuurlijk begint alles met een goede primer, maar ook zonder zien de kleuren er echt heel fel uit!

Rude cosmetics, reckless, 20-ties, rebel, eyeshadow, palette, ici Paris xl, review, oogschaduw, felle, kleuren, matte, shimmers, glinsteren, beauty, make-up

AAAAAAAAAAAMAAAAAAAZING!

Mijn rebelse look

Natuurlijk is het fijn om alle kleuren te mogen gebruiken, maar ik koos de ronde voor een roze, goud paarse look… ook gewaagd toch voor een 50 plusser?

Rude cosmetics, reckless, 20-ties, rebel, eyeshadow, palette, ici Paris xl, review, oogschaduw, felle, kleuren, matte, shimmers, glinsteren, beauty, make-up

Ik zeg… well done hon!
Ik ga morgen weer een look maken, die zal ik weer op instagram posten (leuk als je mij daar ook gaat volgen) … LINK

Ik gebruik Instagram als beautysome.nl.

Rude cosmetics, reckless, 20-ties, rebel, eyeshadow, palette, ici Paris xl, review, oogschaduw, felle, kleuren, matte, shimmers, glinsteren, beauty, make-up

Like
    Tessa
    19 May 2021
    8:46am

    Wat een mooie look en wat een geweldig palette

Laat een reactie achter!