Salt of the Earth | stap extra voordelig over

De oktobermaand staat traditioneel bekend als ‘stoptober’, de maand om te stoppen met roken. Salt Of The Earth voegt nu nóg een gezonde gewoonte toe aan deze herfstmaand: switchen naar een natuurlijke deodorant. Ga jij voor groen? Gedurende heel oktober maakt Salt Of The Earth de keuze voor een 100% natuurlijke deo extra aantrekkelijk!

Salt of the Earth, deodorant, vegan, biologisch, natuurlijk, zouten, dames, heren, vrij, van, aluminium, alcohol, beauty, beautysome, 1

NIEUWSTE GENERATIE DEO

Steeds vaker maken we de bewuste keuze voor natuurlijke verzorging, zonder ongewenste chemische toevoegingen maar mét de verzorgende kracht uit de natuur. Salt Of The Earth biedt de nieuwste generatie deodoranten – 100% natuurlijk, 100% effectief – en past daarom perfect bij de kritische consument anno nu. De formule is gebaseerd op een natuurlijk mineraalzout, potassium alum; in Azië wordt dit al eeuwenlang gebruikt als natuurlijke deodorant. Je brengt het aan onder de oksel en het zoutfilmpje op de huid zorgt ervoor dat onprettige geurtjes geen schijn van kans maken. De poriën worden niet geblokkeerd of vernauwd, de bacteriën die de transpiratiegeur veroorzaken overleven simpelweg niet in het zoute milieu. De perfecte natuurlijke oplossing dus!

VOORDELIG VERANDEREN

Overschakelen naar een natuurlijke deodorant? Dat is extra aantrekkelijk in de oktobermaand! Salt Of The Earth heeft zich als missie gesteld zoveel mogelijk consumenten te helpen de ‘natuurlijke deo switch’ te maken. Houd de winkels van Etos, Kruidvat en het online platform Plein.nl in de gaten, want de hele maand lang zijn er super-acties met alle varianten van Salt Of The Earth. Bij aankoop van een deodorant krijg je er een gratis of met flinke korting voor jezelf, je partner, zoon, dochter of vriendin! Of je nu houdt van de roll-ons, de sprays of de ‘flagship Unscented Classic Stick, Salt Of The Earth heeft voor iedereeneen passende, 100% natuurlijke effectieve deodorant. Doordat Salt Of The Earth haar deodoranten uitsluitend verrijkt met natuurlijke stoffen als aloë vera, kamperfoelie en lavendel, zijn ze ook uitermate geschikt voor vegetariërs en veganisten. Switchen naar Salt? Natuurlijk doen!


Salt Of The Earth deodorants zijn in de maand oktober naast lief voor je huid ook lief voor je portemonnee. Zo krijg je bij aankoop van een Salt Of The Earth deodorant een tweede naar keuze gratis bij Etos. Ook bij Kruidvat en Plein.nl zijn er mooie aanbiedingen.

Voor hem & haar

Vaak zijn wij vrouwen eerder geneigd om over te stappen naar iets nieuws en volgt de man gedwee mee, omdat wij vaak de beauty producten in huis kopen.

Gelukkig koopt mijn man vaak zijn eigen favoriete producten, maar als ik iets nieuws opper en dan ook nog iets speciaals, dan mort meneer wel eens. Het verbaasde mij dan ook toen ik deze Salth of the Earth deo aan hem presenteerde en op zijn nachtkastje zette… ‘hier is de deo, deze mag je voor mij testen’! Na zijn douche kwam hij al direct naar mij toe met een kleine review!

Salt of the Eart, deodorant, vegan, biologisch, natuurlijk, zouten, dames, heren, vrij, van, aluminium, alcohol, beauty, beautysome, 3

Wat is dit fijn zeg. Het is even wennen hoe ik moest sprayen, voelt even wat nattig aan, maar het is snel droog. Het plakt niet onder je oksels en ruikt best aangenaam.

Salt of the Eart, deodorant, vegan, biologisch, natuurlijk, zouten, dames, heren, vrij, van, aluminium, alcohol, beauty, beautysome, 4

Bij een normale Deo krijg je vaak een flinke nevel. Bij deze Deo krijg je een kleine douche, dat klopt. Omdat er niet gewerkt word met drijfgassen.

Salt of the Earth deodorant bevat potassium alum. Potassium alum is een natuurlijk mineraal zout, dat in Azië al eeuwenlang gebruikt wordt als natuurlijke deodorant. Salt of the Earth werkt door een microscopische dunne laag minerale zouten op de huid achter te laten. Deze zouten voorkomen het ontstaan van lichaamsgeur door bacteriën en geven langdurig een fris gevoel.

Paul vertelde mij later ook dat hij lang een fris gevoel had. En deze deo een welkome nieuwe verrassing vond. Niet dacht dat natuurlijke producten ook hele goede vervangers zijn voor de deo die hij altijd gebruikte.

Nieuwe geur

Voor de dames is er ook nog een lekkere geur toegevoegd aan het Salt of the Earth assortiment. Ik kreeg als verrassing de Pure Aura Melon & Cucumber Roll-on toegestuurd.

Salt of the Eart, deodorant, vegan, biologisch, natuurlijk, zouten, dames, heren, vrij, van, aluminium, alcohol, beauty, beautysome, 6

Aan deze Roll-on is een vleugje komkommer en meloen toegevoegd en dat is heerlijk. Ik had ooit eens de geurloze variant en ik mistte toen toch wel het extra geurtje. Als je overstapt van ‘normale’ naar natuurlijke deo’s dan raad ik je een met een geurtje aan, zodat je voorzichtig de stap maakt.

Salt of the Eart, deodorant, vegan, biologisch, natuurlijk, zouten, dames, heren, vrij, van, aluminium, alcohol, beauty, beautysome, 7

De roller vind ik, ja ik, wat fijner dan de spray… terwijl ik vroeger niks van rollers moest weten. Dit is in dit geval voor mij de beste van 2 keuzes.

Ik sport natuurlijk veel en ja, welke deo is aan het einde van de rit dan nog wel lekker fris? Geen een… althans niet bij mijn klotsoksels! Maar dat geeft niet, rollen we na het douchen gewoon weer wat op.

Puur natuur

Salt of the Eart, deodorant, vegan, biologisch, natuurlijk, zouten, dames, heren, vrij, van, aluminium, alcohol, beauty, beautysome, 8

Salt of the Eart, deodorant, vegan, biologisch, natuurlijk, zouten, dames, heren, vrij, van, aluminium, alcohol, beauty, beautysome, 9

Wil je een eerdere review teruglezen? KLIK HIER

Mocht je de belangrijkste zin in dit stuk gemist hebben? Je krijgt nu 1+1 gratis bij de ETOS! En zijn er acties bij Plein.nl en Kruidvat!

Meer informatie vind je op de site van Salt of the Earth

Like
Bedankt xxx

6 reacties

  1. Ik heb dat inderdaad ook ervaren met natuurlijke deo’s; dat ze vrij nat zijn. De ene vind ik beter werken dan de ander. Salt of the Earth heb ik NOG STEEDS niet geprobeerd. Wellicht moet ik daar dan deze maand met de actie verandering in gaan brengen.

  2. Deb

    Goeie actie! Ik was al overgestapt naar een natuurlijke deo en toevallig is dat er een van Salt of the Earth (spray deo). Toevallig heb ik gisteren een nieuwe besteld, dus lees jouw artikel wat dat betreft net iets te laat. Ik had al even gekeken bij Kruidvat, maar daar hebben ze alleen roll-on’s en sprays zonder geur dus denk niet dat ik de deo die ik graag wilde hebben daar had kunnen krijgen. Dus heb de volle mep betaald voor de lavender & vanilla.

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!