Samples, review, beauty, blog, yustsome, dassie, rooibos, thee, potje, natuur, allesandro, kama, biologisch

Samples die ik toch wil laten zien

Je kent het wel, regelmatig krijg ik samples toegestuurd of zit er iets in een doos bij je bestelling erbij. Die belanden ergens in een kast en voor je het weet vergeet je ze te testen of in iedere geval aandacht te geven. Deze samples vond ik de moeite waard om toch aan jullie te laten zien.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Mijn fashion post komt volgende week! Geen paniek! ?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Het eerste sample kreeg ik toegestuurd en het is geen beauty product, echter schoonheid komt ook voort uit een ‘fijn gevoel’… jezelf lekker in je vel voelen is waarschijnlijk nog het allerbelangrijkste.

Samples, review, beauty, blog, yustsome, dassie, rooibos, thee, potje, natuur, allesandro, kama, biologisch

[tx_heading style=”default” heading_text=”DASSIE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Dassie rooibos espresso méér dan thee en ánders dan koffie. Dassie is rijk aan natuurlijke antioxidanten, is vrij van cafeïne en looizuurarm. Het biedt je een supergezond alternatief voor koffie en thee in een heel nieuwe beleving.

Dassie rooibos espresso is uniek in Nederland. Het combineert het beste van zowel koffie als thee. Ervaar de rijke nootachtige smaak van rooibos in Espresso stijl.

[tx_row]
[tx_column size=”1/2″]Samples, review, beauty, blog, yustsome, dassie, rooibos, thee, potje, natuur, allesandro, kama, biologisch[/tx_column]
[tx_column size=”1/2″]Samples, review, beauty, blog, yustsome, dassie, rooibos, thee, potje, natuur, allesandro, kama, biologisch[/tx_column]
[/tx_row]

Omdat je het cupje in je Nespresso apparaat stopt, denken je hersenen dat ze koffie krijgen… het eerst nipje van je thee is even heel raar dan. Echter na een flinke slok weet je dat je heerlijke thee aan het drinken bent. 

Jammer dat mijn zak door de verzending wat kapot was en ik her en der thee vond in de verpakking. Ach, voor de foto’s was dat geen probleem, maar het is zonde… omdat het zo lekker is! En een zak met cupjes kost toch 8,00 en ik ben nou eenmaal opgevoed dat voedsel weggooien eigenlijk niet kan. Dus… jawel ik heb het in een zakje gestopt, die ik gebruik voor losse thee!

Wil jij weten waar je DASSIE kunt kopen? KLIK

Samples, review, beauty, blog, yustsome, dassie, rooibos, thee, potje, natuur, allesandro, kama, biologisch

[tx_heading style=”default” heading_text=”ALESSANDRO VEGGIE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Deze sample (het is wel een erg klein potje) vond ik recent ook weer terug met opruimen. Aangezien mijn nagels een puinhoop zijn op het moment, kwam dit potje als geroepen. Ik smeerde het meteen op en ik merkte dat het zijn werk nog deed. Mijn nagelriemen werden gevoed en mijn nagelplaat zag er ook stukken beter uit. Je moet wel blijven smeren, het is anders van tijdelijke aard.

De geur is heel lekker en ondanks dat er parfum in zit is het toch, mede door de andere ingrediënten lekker verzorgend.

Ik weet niet of het nog ergens te koop is, maar het potje zou 4,99 gekost hebben!? Zoiets?

Samples, review, beauty, blog, yustsome, dassie, rooibos, thee, potje, natuur, allesandro, kama, biologisch

[tx_heading style=”default” heading_text=”POTJE NATUUR” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Deze samples lagen ook al weer een tijdje op mijn bureau… elke keer dacht ik, nu even reviewen hoor. Ja ja ja… tot het dus weer bijna te laat was. Goed, ik laat ze even aan jullie zien.

De natuur is volmaakt, daarom laten wij ons graag inspireren.

Wij van ‘in potje natuur’ geloven in de genezende krachten van de natuur die al van oudsher gebruikt worden om (huid)problemen te verhelpen. Bij het maken van onze verzorgingsproducten gebruiken wij uitsluitend pure, natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen en conserveermiddelen. De door ons gebruikte kruiden worden in onze eigen ecologische tuin verbouwd. Dankzij onze liefde voor de huid en voor de natuur kun je jezelf trakteren op (h)eerlijke en duurzame cosmetica boordevol actieve stoffen.

[tx_row]
[tx_column size=”1/2″][/tx_column]
[tx_column size=”1/2″]Wie houdt nou niet van lavendel? Het lichtpaarse kleurtje komt door de lavendel maceraat die wij zelf maken. Een ware traktatie voor je (droge) huid.

Deze BODY BUTTER ruimt naar Lavendel, echter niet te… dan zou ik het echt niet kopen. Ik vind het bij Lavendel soms echt niet lekker. Het smeert heel lekker uit en trekt goed in, wat ook belangrijk is. Je weet dat ik niet van plakkerige huidjes hou.

Een hele pot van 100 ml. kost 19,00 [/tx_column]
[/tx_row]

[tx_row]
[tx_column size=”1/2″][/tx_column]
[tx_column size=”1/2″]Volledig eetbare LIPPENBALSEM gemaakt van de fijnste, 100% natuurlijke ingrediënten. Je lippen worden elke dag verzorgd en gehydrateerd. De gebruikte oliën beschermen je lippen tegen uitdrogen en herstellen beschadigingen.

Deze lipbalm bevat Etherische olie roos – sterk antidepressief en zinnenprikkelend, geeft psychische energie en schenkt rust aan mensen die geestelijk overspannen of teneergeslagen zijn. Nou dat past wel bij mij. En het is een fijn potje dat ik mocht testen. Het voedde echt mijn lippen. Het mooie is dat dit product ook weer AMBACHTELIJK gemaakt is.

Je koopt een potje voor 6,50 en een tube voor 5,90  [/tx_column]
[/tx_row]

[tx_row]
[tx_column size=”1/2″][/tx_column]
[tx_column size=”1/2″]Verzorgende SCRUB op basis van pure zuiverende oerzeezout met een verfrissende geur van citroengras. Het regelmatig gebruik geeft je huid een betere teint en textuur. Scrubben is een zeer effectieve manier om je lichaam te zuiveren en de energiestroom in je lichaam te stimuleren.

Ik hou van scrubben! Heerlijk. Deze scrub is alleen voor het lichaam, niet gebruiken op je gezicht. Het is heerlijk verfrissend en je voelt je lichaam ontwaken!

Een grote pot van 250 ml kost 19,00 en ook deze is ambachtelijk gemaakt.[/tx_column]
[/tx_row]

MEER INFORMATIE. KLIK

Samples, review, beauty, blog, yustsome, dassie, rooibos, thee, potje, natuur, allesandro, kama, biologisch

[tx_heading style=”default” heading_text=”KAMA AYURVEDA” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik ben echt een schandaal. Serieus… deze samples was ik echt al een hele tijd kwijt. Schaam… tot ik mijn kamer ging opruimen en ook een kast ging verplaatsen… je raad het al? Juist! Er kwam een tasje tevoorschijn met deze 3 samples!

Intensieve Haarbehandeling BRINGADI / 10 ml (tester) 4,00

Aanbevolen in het oude geschrift Sabasrayogam Ayurveda voor welig en gezond haar. Maakt het haar dikker en geeft meer volume en glans. Verwijdert losse schilfers ten gevolge van hoofdroos. Natuurlijke verzorging.


Structuurherstellende Huidbehandeling JWALINI / 10 ml (tester) 3,00

Wordt in het oude geschrift Asbtanga Hrudayam Ayurveda beschreven als de ideale behandeling voor een gladde, zachte en gave huid. Vochtinbrengend, beschermt en verzacht de gebarsten, gescheurde en ruwe uitgedroogde huid.

Zeepvrije Plantaardig Gelaatsreiniger MRIDUL / 5 g (tester) 4,00

Zachte, volledig natuurlijke gelaatsreiniger. Een combinatie van kruiden, granen en peulvruchten reinigen en scrubben de gelaatshuid zacht. Volledig natuurlijk, droogt de huid niet uit en mag dagelijks gebruikt worden in plaats van zeep. Zorgt voor een frisse en stralende huid.

De eerste twee producten zijn hemels, die heb ik getest en het resultaat mag er zelfs na een sample zijn. Ik heb de JWALINI gebruikt op mijn droge voeten, tenslotte ook huid, en ze werden een stuk zachter. 

De MRIDUL is niet echt mijn ding. Ik vind het zelf niks. Het is vreemd spul en ik kan er niet mee omgaan. Het zal best doen wat het beloofd, maar ik ben hier te onhandig voor. 

Ik kreeg deze samples van Agnetha de eigenaresse van Secrets by Nature. Ze heeft een webshop met allemaal heerlijke en eerlijke producten. Zij verkoopt ook Kama Ayurveda.


Het was een flinke kluif dit artikel en die pers ik er zo tegen het einde van het jaar nog even uit.

Ik hoop dat je weer wat nieuwe ontdekkingen hebt kunnen doen en wellicht spreekt iets je aan om zelf te proberen!

Fijne dag vandaag! 

Like
  Nancy
  28 Dec 2017
  6:57am

  Ik mis wel een outfit je hoor!????

   YuStSoMe
   28 Dec 2017
   6:59am

   Ja, maar ik zit even niet lekker in mijn vel. En dan is een outfit shoot niet echt gezellig!

  Wendy
  28 Dec 2017
  9:47am

  Je hebt verrassende producten laten zien en mij nieuwschierig gemaakt. En dat op de valreep van dit jaar. Een leuk maar wel lang artikel.

  Anna Gerrie
  28 Dec 2017
  7:37pm

  Wat een leuke samples! Vooral de Dassie thee klinkt interessant, lijkt mij heel apart om te drinken 🙂

  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Altijd leuk om samples te gebruiken! Bij mij liggen ze ook vaak al een jaar in de kast..

Laat een reactie achter!