Sans Soucis, Deep, moisture, glow, day, crème, Cream, wake up, Hyaluron, anti age, uv, bescherming,beautysome

Sans Soucis | Deep Moist Depot

Sans Soucis Deep Moist Depot Wake-Up and Glow Dag verzorging met SPF10 beschermt de huid tegen de schadelijke invloeden van UVA/UVB stralen en beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering.

Tijd om deze crème eens te testen! Deze keer was de beurt aan buurvrouw Simone!

Sans Soucis

Sinds de oprichting in 1939 in Baden-Baden heeft Cosmétique SANS SOUCIS enthousiaste klanten over de hele wereld. Al in de jaren vijftig ontwikkelde het particuliere bedrijf zijn eerste baanbrekende huidverzorgingsproducten en heeft sindsdien consequent indruk gemaakt op de cosmetische wereld met innovatieve, effectieve en zorgzame formules. Cosmétique SANS SOUCIS trok de aandacht bij het lanceren van producten met oplosbaar collageen, toen het begon met het exclusieve gebruik van thermaal bronwater uit Baden-Baden, het innovatieve “reparatiecomplex” en het ingrediënt Renovage. En inderdaad, de nieuwste innovaties van Cosmétique SANS SOUCIS, zoals producten met appel- en alprose-stamcelextract en de gecertificeerde natuurlijke cosmeticalijn, zijn kleine revoluties in de schoonheidsindustrie.


Deep Moist Depot

Ontwaak, niet alleen mentaal, maar ook jouw huid moet wakker worden! Het heeft de hele nacht gezorgd dat jij er weer stralend uit kan zien!

Wat doet deze crème dan?

 • Een natuurlijke glow wordt verkregen door licht reflecterende pigmenten die fijne lijntjes verbergen op het moment van aanbrengen en zorgen voor een stralende, gelijkmatige teint.
 • Waardevol thermaal water uit Baden-Baden en algenextract vitaliseren de huid op een milde wijze en optimaliseren de belangrijkste huidfuncties.
 • Droogtelijntjes worden verminderd en de teint wordt glad.
 • Organische siliciumverbinding heeft een verstevigende en aanspannende werking.
 • Vitamine E acetaat is een belangrijke en efficiente anti-oxidant. Het beschermt de celmembranen van de huid tegen aanvallen van vrije radicalen, het versterkt de beschermfunctie van de huid en verbetert tegelijkertijd het vochtbindingsvermogen.
 • Amandel olie, gewonnen uit koudgeperste amandelnoten, bevat een zeer hoge dosis onverzadigde vetzuren zoals linolzuur dat helpt de weerstand van de huid te verbeteren.
 • Een uniek product om de huid langer jong, fris en mooi te houden.
 • Beschermt de huid tegen de negatieve effecten van vrije radicalen en gevaarlijke UV-straling.

Bron: Sans Soucis

Sans Soucis, Deep, moisture, glow, day, crème, Cream, wake up, Hyaluron, anti age, uv, bescherming,beautysome

 


Door Simone

Ik had de eer deze luxe dagcrème voor een maand uit te proberen. Omdat mijn budget niet zo groot is en dus meestal goedkope producten gebruik was ik zeer enthousiast dat ik gevraagd werd om voor Beautysome een test te doen.

Ik was erg benieuwd of een wat luxere crème nu ook echt prettiger is en betere resultaten geeft.

Sans Soucis, Deep, moisture, glow, day, crème, Cream, wake up, Hyaluron, anti age, uv, bescherming,beautysome

Ik heb de dagcrème 4 weken rijkelijk gesmeerd en ik moet zeggen dat ik er van genoten heb. Het eerste wat mij opviel is dat het een mooi, luxe potje is ( het oog wil ook wat ).

De lichtrozige crème is stevig en iets dikker dan ik gewend ben. In eerste instantie moest ik aan de dikte wennen maar dat was niet omdat het anders uitsmeert, maar meer omdat ik altijd dacht dat een stevige crème meer vettig is en niet geschikt voor mijn huid. Dat bleek dus helemaal niet zo. De crème is dan wel stevig, het smeert juist gemakkelijk uit en trekt mooi egaal in de huid zonder een vettige plak glans achter te laten.

Sans Soucis, Deep, moisture, glow, day, crème, Cream, wake up, Hyaluron, anti age, uv, bescherming,beautysome

Een 10!

De geur viel me meteen op, zálig 💜.

Ik kan niet zo 123 zeggen waar het naar ruikt maar voor mijn is geur heel belangrijk en deze crème krijgt van mij een 10 voor geur ! Ik merk dat mijn huid dankbaar reageert op de voeding die in de crème zit.

Er zitten lichtreflecterende elementen in die zorgen voor een gezonde glow en wie wil dat nou niet ?

Mooi is ook dat mijn huid direct beschermd is tegen de zon. Natuurlijk is de crème daarom ook wat voller en romiger. Een zonnecrème of make-up primer smeren is niet meer nodig.

Sans Soucis, Deep, moisture, glow, day, crème, Cream, wake up, Hyaluron, anti age, uv, bescherming,beautysome

Na vier weken trouw smeren kan ik volmondig zeggen dat mijn huid opgeknapt is en het lijkt er ook op dat mijn rimpels wat geslonken zijn. Sowieso zijn de rimpels minder zichtbaar met deze romige crème onder mijn foundation.

Het enige puntje van kritiek is dat mijn ogen wat gingen tranen af en toe maar dat heeft er hoogstwaarschijnlijk mee te maken dat ik de crème te dicht bij mijn ogen heb gesmeerd.

Ik heb geen idee wat de crème kost maar ik vind mijn gezicht deze opknapbeurt wel wat waard.

Ik geef deze zalig ruikende, romige dagcrème met een zon bescherming een dikke 9 !

Bedankt voor deze crème, liefs Simone

Verkrijgbaar

Deze ‘heerlijke crème’ aldus Simone, is te koop bij diverse drogisterijen.

Of shop nu bij Sans Soucis online en krijg er een mooie lippencil gratis bij voor 36,50

SHOP HIER


Like
  Marije
  29 Jan 2019
  6:34am

  Klinkt goed! Ik heb alleen nog zoveel crèmes die eerst maar eens op moeten.

  bychristiana
  29 Jan 2019
  11:38am

  Ik ben ook groot fan van Sans soucis. Ik heb nog nooit een crème van dit merk geprobeerd waar ik niet tevreden over was. Goede prijs / kwaliteit verhouding ook.

Laat een reactie achter!