Schatzoeken bij de TK Maxx in Eindhoven

Ja, daar ging ik weer, schatzoeken naar leuke items bij de TK Maxx in Eindhoven. Ik hou van koopjes en als je dan goeie deals wilt scoren, dan ga je naar TK Maxx. Niet alleen toffe prijzen, maar ook mooie merken!

Schatzoeken

Recent werd ik weer door TK Maxx gevraagd of ik weer op jacht wilde gaan… nou daar zeg je toch geen nee tegen? En zo ging ik met een klein budget naar het dichtstbijzijnde filiaal voor mij en dat is Eindhoven.

Ik was heel hoopvol gesteld, had vooraf al een paar dingen op een lijstje gezet:

  1. Rode tas
  2. Bruine tas
  3. Pumps
  4. Mooie sieraden rood of bruin
  5. Makeup palettes

Koude kermis

Ik kwam er al heel snel achter dat ik wellicht van een koude kermis thuis zou komen! Want bij binnenkomst zag ik al dat de make-up echt zo triest erbij lag, dat ik alleen voor een vriendin een nagellak meenam en voor de rest er maar snel aan voorbij liep. Wat is dat toch met mensen die verpakkingen open maken en vervolgens met hun vingers alles aanraken! Denk toch eens na!

Gelukkig weet ik dat mijn vriendin er ook regelmatig komt en ze voor mij al een palette had gekocht! Dus niet miepen Son! Er zijn ook anderen die voor jou aan schatzoeken doen!

De kleding, daar moetje echt even tijd voor nemen, want alles hangt wel op maat, maar de kunst is om goed alles 1 voor 1 te bekijken. Vaak ga ik eerst op kleur af en dan kijk ik of het model mij bevalt!

De sieraden waren erg mooi dit keer, op Instagram deelde ik al een paar foto’s van een kettingkje uit Bali met een hangertje van een olifantje. Het is dat mijn budget zo minimaal was anders had ik het gekocht!

Ik moet even eerlijk bekennen dat ik financieel niet er al te best voor sta… eea in de huiselijke sfeer zeg maar, dus ik moet wat op de centen letten!

Tassen

Uiteindelijk belandde ik bij de tassen en eigenlijk slaag ik daar altijd wel voor bij de TK Maxx! En dat SCHATZOEKEN ging mij nu wel goed af! Ik zag een uiterst leuk rood tasje, maar uiteindelijk viel ik voor het ronde model van OTTO KERN.

TK Maxx, schatzoeken, Eindhoven, low, budget, shoppen, designer, Brands, merken
Otto Kern is een Duitse topontwerper. Helaas heeft hij in 2017 zichzelf van het leven beroofd.

Bruine accessoires

Ik ben blij met mijn recent aangeschafte bruine accessoires. En nu heb ik een leuke set bij elkaar! Ik combineerde het met grijs! Saai? Nee hoor, ik zit er in! 🤪

 

TK Maxx, schatzoeken, Eindhoven, low, budget, shoppen, designer, Brands, merken
Bij mijn moeder in de keuken is het altijd gezellig!

 

Een kopje koffie gaat er altijd in!
Ondanks de regen tover ik een glimlach op mijn gezicht!
TK Maxx, schatzoeken, Eindhoven, low, budget, shoppen, designer, Brands, merken
En mijn lieve opa… je hoed blijft mijn favoriet!
Zoals je ziet ben ik helemaal happy met mijn nieuwe tas!

Like
Bedankt xxx

6 reacties

  1. Natascha - Beautyopinie

    Je bent goed geslaagd! Ik word altijd een beetje jaloers als ik mensen zie die zulke toffe pareltjes scoren. Ik kan het simpelweg gewoon écht niet bij TK Maxx. Dat komt misschien ook omdat ik er maar 2 keer per jaar heen ga (vaak in Duitsland; bij ons in de buurt zit geen filiaal) en volgens mij moet je gewoon regelmatig kijken, op zoek naar de schat!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!