Schiesser-boxer-ondergoed-hemdvoorhem-heren-organisch-katoen-original-1

Schiesser 95/5 originals boxer

Als het gaat om ondergoed, dan wil je in eerste instantie dat het lekker zit. Daarnaast wil je ook dat het prettig aanvoelt en dat het niet hinderlijk is onder je pantalon of jeans. Bij Schiesser weten ze hoe ze dit zo comfortabel mogelijk voor jou kunnen maken. Vanaf 1875 is het bedrijf al gestart met het vervaardigen van tricot ondergoed.

Schiesser bij hemdvoorhem.nl

Schiesser, boxer, ondergoed, hemdvoorhem, heren, organisch, katoen, original, 1

Bij diverse winkels kun je tegenwoordig Schiesser ondergoed krijgen. Bij hemdvoorhem.nl hebben ze daarom ook een grote collectie heren ondergoed opgenomen om de hedendaagse man in alles te voorzien. Al zegt de url wellicht jou dat het over overhemden gaat, hemdvoorhem is meer.

Ik heb al meerdere producten mogen testen, zoals een geruit overhemd en een hele mooie schipperstrui. Beide artikelen zijn mij zeer goed bevallen en zo ook de levering daarvan.

Vandaag zal ik meer vertellen over de Schiesser 95/5 Originals boxer short.

Boxer short van 95% katoen

SCHIESSER 95/5 Original short (1-pack) is een blauwe heren boxer uit de 95/5 serie van SCHIESSER. Boxer met een normale pijplengte en een aangenaam zachte, comfortabele elastische tailleband aan de binnenkant van de onderbroek, waarvan een klein randje in het blauw met wit zichtbaar is aan de bovenkant. De boxer heeft geen storende naden aan de zij- en achterkant, de naden die er zijn zitten daar om de benodigde ruimte te geven aan de inhoud en om het voorstuk dubbel uit te kunnen voeren voor een prettige ondersteuning. De SCHIESSER 95/5 boxer is gemaakt van 95% natuurlijke biologische katoen en 5% elastaan van een perfect passende, elastische single jersey kwaliteit. Comfort en kwaliteit komt samen in deze perfect zittende donkerblauwe SCHIESSER 95/5 Original short.

Schiesser, boxer, ondergoed, hemdvoorhem, heren, organisch, katoen, original, 1
Schiesser, boxer, ondergoed, hemdvoorhem, heren, organisch, katoen, original, 1

Draagcomfort

Vroeger droeg ik eigenlijk alleen maar slips, met de komst van de Boxer short is dat dus veranderd. Het draagt fijner, warmer aan de rug en benen en je krijgt niet meer zo snel van die vervelende naden te zien in je pantalon of jeans. Daarbij let ik ook altijd op of er voldoende katoen in zit, te veel synthetische materialen zorgen ervoor dat het daar beneden gaat broeien en dat is niet prettig.
Deze Schiesser 95/5 Originals draagt wat dat betreft zeer verfrissend.

Zelf kies ik bewust voor een wat grotere maat, want katoen heeft nog wel eens de neiging om te krimpen. En aangezien de vrouw ze liever in de droger gooit weet ik zeker dat deze Boxer Short mij niet te strak gaat zitten.

Verkrijgbaarheid

De Schiesser collectie is dus verkrijgbaar bij hemdvoorhem.nl en naast de heerlijk zittende Shorts kun je bij deze webshop ook terecht voor andere Schiesser producten zoals Pyjama’s, slips, singlets en t-shirts voor onder je overhemd.


Dit artikel is gesponsord door hemdvoorhem.nl

Like
2
    Tonnie
    17 Feb 2022
    6:32pm

    Ja dit merk ken ik wel. Ik ga eens kijken voor mijn man op die site.

Laat een reactie achter!