Scrubstone, pierre de plaisir, beauty, skincare, scrubben, scrub, skin, huidcellen, dode, cel, yustsome, blog

Scrubben, niet voor watjes

Scrubben is goed voor je huid, zeiden ze…

Scrubben maakt je huid weer als nieuw, zeiden ze…

[tx_heading style=”default” heading_text=”WAAROM WIJ SCRUBBEN?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Je huid verliest elke dag meer dan duizenden huidcellen. Dat is een heel natuurlijk proces. De huid vernieuwt zich bij jonge mensen gemiddeld om de 25 dagen. Met het ouder worden, gaat dit proces een stuk trager.

Als jouw dode huidcellen zich te zeer opstapelen op de huid, geeft dit de huid een dof en schilferig uiterlijk… herkenbaar? Door te scrubben worden de oude huidcellen verwijderd, waardoor je huid weer glad en glanzend wordt. En een glanzende toet ziet er net even wat jonger en frisser uit!

[tx_heading style=”default” heading_text=”HOE SCRUB JE?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De meeste lezeressen van mijn blog weten wel hoe je moet scrubben. Je hebt diverse producten op de markt waar kleine korrels inzitten die er voor zorgen dat de dode huidcellen van je huid gepoetst worden. Echter er is nogal wat te doen om die korrels en dus ging ik op zoek naar een meer natuurlijke vorm. Ik heb wel eens gescrubt met stukjes amandelpit. Er zijn rijstscrubs… echter van een scrubsteen had ik nog nooit gehoord en ik werd enthousiast toen ik de gelegenheid kreeg om deze te testen.

[tx_heading style=”default” heading_text=”SCRUBBING STONE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Scrubstone, pierre de plaisir, beauty, skincare, scrubben, scrub, skin, huidcellen, dode, cel, yustsome, blog

Pierre de Plaisir is een merk afkomstig uit Polen. Ze hebben scrubstenen en zepen op de markt gebracht.

Tijdens een van onze vakantiereizen ontdekten we een prachtig en buitengewoon product dat ons verraste en fascineerde en een inspiratie werd om onze eigen productie in Polen te starten.

Als natuurlijke liefhebber van lichaamsverzorging proberen we te voorkomen dat chemicaliën in cosmetische producten worden geplaatst die elke dag worden gebruikt. Schrobsteen perfect passend in onze filosofie van leven in harmonie met de natuur en stelde ons in staat om andere chemische producten uit onze badkamer te verwijderen.

We willen u vandaag een buitengewone, verrassende en tot nu toe niet beschikbaar op het Poolse marktproduct bieden, gemaakt voor natuurlijke, multimodale (exfoliërende – reiniging – massage), veilig voor lichaam en effectieve huidverzorging.

Scrubstone, pierre de plaisir, beauty, skincare, scrubben, scrub, skin, huidcellen, dode, cel, yustsome, blog

Wat is een scrubsteen?

 • Gemaakt van natuurlijke zuivere klei, zonder chemische toevoegingen.
 • Irriteert de huid niet indien gebruikt volgens de aanbevelingen.
 • Dermatologisch getest.
 • Zeer duurzaam en bestand tegen beschadiging.
 • Verslijt niet, schuurt niet of verandert de structuur.
 • Om de steen op te frissen, kunt u deze in de oven gedurende 250 minuten in 250 graden verwarmen.

Scrubstone, pierre de plaisir, beauty, skincare, scrubben, scrub, skin, huidcellen, dode, cel, yustsome, blog

Hoe werkt het?

Vooral goed lezen hoe je de steen gaat gebruiken en niet denken na een paar regels ‘ik snap het’… dat heb ik namelijk zelf ondervonden. Ik was zo enthousiast en eerlijk is eerlijk dat ik niet gezien had dat ik deze eerst moest weken!

Ik maakte mijn huid nat met een beetje zeep, ik gebruikte de Dr. Grahams honing zeep, die gebruik ik ook als scheerzeep. Ik weet dat deze fijn werkt bij ‘scherpe’ dingen.

Scrubstone, pierre de plaisir, beauty, skincare, scrubben, scrub, skin, huidcellen, dode, cel, yustsome, blog

En ik ging enthousiast aan de slag. Door de zeep gleed het gemakkelijk over mijn gezicht, ik voelde ook de scrubbende werking… na 2 minuten zorgvuldig scrubben begon het te branden! Hel, damnnnn, fu.. ik vloekte onder de douche! Bleek dat mijn dode huidcellen wel weg waren, maar ook mijn eerste huidlaagje. Ik was rood en kapot! Wat deed ik nou verkeerd?

Ik had het doosje bewaard en zonder bril op, kon ik er geen wijs uit worden… dus onder de loep op mijn hobby kamer… en toen zag ik het, 8 uur laten weken. Zucht.

Voor mijn voeten is het een ideale steen, ook voor mijn lichaam, echter voor mijn gezicht durf ik het eigenlijk niet zo goed meer te gebruiken. Mijn huid is gewoon te dun en op de plek waar ik al wat rodere adertjes heb was het ook het meest beschadigd.

Ondanks mijn stomme fout, kan ik niet zeggen dat het een prut artikel is. Heb jij een dikkere huid en volg je de instructies goed op, dan zou dit een heel goed alternatief zijn op natuurlijke basis!

Scrubstone, pierre de plaisir, beauty, skincare, scrubben, scrub, skin, huidcellen, dode, cel, yustsome, blog

Binnenkort zal het ook op de Nederlandse markt verschijnen! Ik vond het super dat ik het al kon testen natuurlijk! Via mijn Facebook pagina zal ik je op de hoogte houden!


[tx_heading style=”default” heading_text=”Is een scrubbing stone ook iets voor jou?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Like
  Nancy Baten
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Oei! Ik heb ook een hele dunne huid dus ik hou het wel bij de mildere scrubs!

  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Dit zou ook niks voor mijn gezicht zijn! Verder scrub ik mijn lichaam ook niet.

  Pierre de Plaisir
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Dear Sonja,

  We are sorry for your negative experience with the Scrubbing stone. We would like every customer to be satisfied with the use of our products. however, we are aware that, despite its delicate surface, Scrubbing Stone is a specific and unique product on the cosmetics market, because its structure is quite hard, and therefore intensively exfoliates the skin. It is thanks to this unique property that Scrubbing stone gained the title of the most effective exfoliator on the market.
  That is also why, for people with sensitive skin, it is advisable to test the treatment on the small part of the face and then wait one day in order to assess the effects of the product. Taking into account its properties, using Scrubbing stone for 2 minutes non-stop is way too long for such a product, 10-15 seconds in enough time for entire face. Perhaps this was not quite clearly highlighted by us on the product label so we have modified it recently and recommend to use the stone on the skin only for few seconds. We hiope your skin condition is better today 🙂

  Thank you for tests and your honest opinion about the product. Every opinion, also negative, is very important to us and allows us to improve our services.

  Best regards,
  Pierre de Plaisir.

Laat een reactie achter!