electric, frost, sephora, rome, eyeshadow, blue eyes, beauty, review, beautysome, yustsome, 1

Sephora Electric Frost eyeshadow look

In het verleden had ik al eens kennisgemaakt met het merk Sephora, ik had een hele mooie Pret a Portier doosje met diverse mooie oogschaduw kleuren en lipgloss. Een hele tijd is het bij mij niet meer opgekomen om daar iets van aan te schaffen, tot ik in Italiƫ een Sephora winkel tegen kwam en daar toch even naar binnen moest.

Sephora Electric Frost eyeshadow palette

De nieuwe mini paletten van SEPHORA COLLECTION in contrasterende tinten voor zinderende looks. Deze collectie is uitgekomen met 4 verschillende palettes en ik koos voor het blauwe palette met de naam ELECTRIC FROST.
Hele koele tinten, die met hun namen, schitteren in mat, metallic en glitter.

 • North
 • Icy
 • Chrystal
 • Boreal
 • Polar
 • Wintry

De kleur waar ik eigenlijk meteen voor viel is Boreal. Op het oog lijkt dit een blauwe tint, echter laat je niet misleiden en zie straks hoe deze in mijn swatch er daadwerkelijk uitziet.

De pigmentatie van de kleuren is intens en ik testte ze met een primer.

electric, frost, sephora, rome, eyeshadow, blue eyes, beauty, review, beautysome, yustsome, 2

Mijn kleine buit van Sephora.

 

electric, frost, sephora, rome, eyeshadow, blue eyes, beauty, review, beautysome, yustsome, 2

Het mini palette ziet er super tof uit, ik hou wel van een mooi design.

 

De prachtige kleuren, waarmee je diverse looks kunt maken.

Swatches

electric, frost, sephora, rome, eyeshadow, blue eyes, beauty, review, beautysome, yustsome, 5

In het doosje zie je de kleuren, die op de huid net iets anders uitpakken.

Zo lijkt Icy in eerste instantie op een koele grijstint, echter het werd een warm/bruine tint op mijn huid. Ook de prachtige Boreal liet een ander karakter zien en toverde zich om in een paarse tint.

Al met al ben ik echt heel blij met de kleuren en lmede door de aangeschafte vloeibare oogschaduw had ik gelijk al een beeld van de look die er uit gekomen is.

Prijs: 10,99


Liquid eyeshadow | Colorful special effect | 9,99

Zelf heb ik nog niet heel veel ervaring met de zeg maar vloeibare oogschaduws in het algemeen. Ik dacht, nu moet ik mij er toch eens aan wagen en kocht gelijk een knallende kleur: Tropical Teal.

Mijn eerste vloeibare oogschaduw is een feit!

 

electric, frost, sephora, rome, eyeshadow, blue eyes, beauty, review, beautysome, yustsome, 7

Kijk eens hoe intens de kleur is!

Een hele mooie blauwe matte tint, die gelijk bij de eerste aanzet laat zien dat dit een product is waar je U tegen zegt. Ik bracht een beetje aan met de spons applicator, echter merkte dat als ik fijne lijnen wilde maken dit toch echt met een kwastje moest doen. Het droogt ontzettend snel en geeft niet af op de rest van de ogen. Je look is echt safe. Het is wel een kleur die een behoorlijke blauwe kleur achterlaat op je handen als je nogal aan het klungelen bent.

Ook over oogschaduw is deze vloeibare variant inzetbaar.

Ook kocht ik nog een nagellak in de mooie blauwe tint, maar die komt een keer op Instagram aan bod!

De look

electric, frost, sephora, rome, eyeshadow, blue eyes, beauty, review, beautysome, yustsome, 15

Een intense blauwe look, die menig mens doet laten opkijken! Helaas was mijn oogpotlood van een ander merk niet zo geweldig in de waterlijn, vandaar de brokkelige look, echter de vloeibare oogschaduw van Sephora is ook hier een kanjer… nu heb ik dus echt spijt dat ik deze niet in alle kleuren gekocht heb bij de Sephora winkel in Rome.

Ik maakte een wing met de kleur Icy, Boreal en de vloeibare variant, waarmee ik Boreal heb laten blenden!

North zit over mijn hele oogleden en ik heb Crystal nog ingezet op de binnenste delen van mijn oog.

Ik ben super blij met dit resultaat en zal zeer zeker deze look nog een keer maken!

Like
  Tessa
  9 Sep 2021
  5:13pm

  Wat een toffe look heb je gemaakt!

Laat een reactie achter!