Seprofe, makeup, review, eyeshadow, palette, review, beautysome, ooglook, mua, makeup artist

Seprofe | Beauty blooper met Beautysome

Hallo vandaag, ja normaal staat er op maandag geen artikel online, maar soms mag je een uitzondering maken, niet dan?
Vandaag neem ik je mee op een kleine reis in de wereld van Seprofe.
Seprofe? Ja, dat klinkt als iets heel exotisch toch?

Seprofe

Ik leerde Seprofe kennen via Instagram. Ik kreeg een reactie of ik hun producten wilden testen en promoten, nou dat hoef je mij niet te vragen, dat wil deze beautyblogger wel. Echter ik kwam er al snel achter dat er aan dit soort reacties op Instagram ook haakjes en oogjes zitten.

Hoezo haakjes en oogjes?

Nou je krijgt vaak hele mooie aanbiedingen, je mag dan iets uitkiezen… maar hou er rekening mee dat het altijd ten goede van het bedrijf komt en niet ten goede van jou. De luttele kortingen die eraan vast hangen, zijn vaak om te janken.
En ik ga voor een 10% korting echt niets bij een Amerikaans bedrijf bestellen en dat ik dan ook nog een duit in het zakje kan doen qua shipping kosten.

Seprofe, makeup, review, eyeshadow, palette, review, beautysome, ooglook, mua, makeup artist

Kat in zak?

Nee, ik had bij Seprofe geluk dat de artikelen mij wel aanspraken en dat ik een oogschaduw palette uit mocht kiezen en een highlighter. Okay, top. Hou er dan wel rekening mee dat de shipping kosten a 18 dollar nog wel voor eigen rekening zijn. Maw ze krijgen nu een blogpost die hun eigenlijk geen drol gekost heeft en mij dus 18 dollar.

Seprofe, makeup, review, eyeshadow, palette, review, beautysome, ooglook, mua, makeup artist

Ben ik ontevreden? Nee, ik was mij bewust van het feit dat ik dit een keer wilde uitproberen. Dus mag ik klagen? Eigenlijk niet, maar mag ik jullie erop attenderen dat je als beautyblogger dit soort aanbiedingen krijgt en dat daar dus gretig gebruik van gemaakt wordt? Ja!

 

Mijn review

Ik kreeg de producten na 2 weken binnen en was erg benieuwd naar het merk, want ja ze bejubelen het online, dus dan wil ik als nuchtere Hollander er ook mijn visie over geven .

Het palette ziet er prachtig uit, dat ten eerste. Ten tweede is het een die je alle dagen wel kunt dragen, mooie natuurlijke tinten.

Naast enkele mooie shimmers zitten er ook matte oogschaduws in. De kleuren sluiten mooi op elkaar aan.

Kwaliteit

De kwaliteit krijgt van mij een voldoende. Op het eerste gezicht lijkt het goed gepigmenteerd en krijgen de matte tinten van mij een zesje… waarom, omdat ik die wat minder goed vind hechten.
De shimmer tinten hebben wat last van fall-out en dus mag je hier met het aanbrengen wel rekening mee houden.

Het blenden is wel weer heel prettig en kun je volop spelen met diverse looks.
Alleen ik werd door de kleuren niet echt uitgedaagd er iets moois van te maken, althans zo voelde ik het, terwijl mijn  vriendin juist zei dat mijn ogen er zo mooi uitzagen gisteren toen ik bij haar op bezoek kwam.

Seprofe, makeup, review, eyeshadow, palette, review, beautysome, ooglook, mua, makeup artist

Een eerste look maakte ik met wat lichtere tinten, omdat ik eerst het palette wilde leren kennen. In de ooghoeken natuurlijk wat donkerder, om wat diepte te creëeren in mijn look.

De tweede look maakte ik wat intenser, maar dat is helaas niet zo goed op de foto’s te zien. Als finishing touch gebruikte ik een mooie eyeliner van Pupa Milano.

Highlighter

Als bonus kreeg ik er nog een highlighter bij en dat is al een plaatje an sich door de verpakking, maar bij het openen van het doosje werd ik nog blijer… wat een plaatje.

Seprofe, makeup, review, eyeshadow, palette, review, beautysome, ooglook, mua, makeup artist

 

Waar te koop?

Je koop dit niet in de reguliere drogist, jammer he?

En ik gekke Henkie dacht dat dit iets heel speciaals was, maar je kunt het dus voor 3,99 via Ome Alie laten komen!

Seprofe

Dus trap niet in mooie woorden en kijk eerst of het via een andere site goedkoper te verkrijgen is.

 

Like
1
  Deb
  26 Nov 2019
  12:36pm

  OMG haha, wat een heerlijk artikel! Het palette ziet er een beetje Urban Decay-achtig uit. Maar de kwaliteit van de oogschaduws halen het er absoluut niet bij. Wat erg dat je het voor een prikkie via Ali kan halen. Goed dat je ons dit laat weten en heb je hopelijk voorkomen dat er iemand in trapt.

  Natascha - BeautyOpinie
  1 Dec 2019
  1:36pm

  Ohhhhh dit is wel even een dikke afknapper haha. Ik weet trouwens ook niet of ik dit palette echt zou gebruiken haha maar that is me. Je weet nooit wat er in make-up van Ali zit qua ingrediënten.

  Daphne - verdraaidmooi
  2 Dec 2019
  8:01am

  Oef, dat is dan toch een flinke domper he als je hem op ali tegenkomt. Ik durf de make-up van ali ook niet te gebruiken, omdat je de ingrediënten niet weet.

Laat een reactie achter!