NYX, magic, maker, netflix, sex, education, eyeshadow, palette, yustsome, beauty, make-up, 9a

Sex Education LE van NYX cosmetics

Ik was vorige week wat aan het scrollen op de website van de DM-drogist (altijd leuk om nieuwe items te ontdekken) en zag dat NYX een Limited Edition had uitgebracht van de Netflix serie Sex Education.

Nu heb ik daar zelf nog maar 1 aflevering van gezien, maar ik vertel je hier iets meer over en laat je natuurlijk de make-up producten zien die ik zelf gekocht heb.

Sex Education LE

Praten over seks is iets wat nog steeds bij veel mensen een rode blos op de wangen zet. Nu moet ik zeggen dat ik daar ook 1 van ben en toen ik de serie startte en na 30 seconden al een wippend stelletje zag ik ook ff moest slikken.

Maar waar gaat sex Education nu eigenlijk over?

De serie gaat over de seksuele ontwikkeling van tieners op een middelbare school in Groot-Brittannië.
De hoofdrol speler is Otis Milburn en 16 jaar. Hij is de zoon van de ruimdenkende sekstherapeute Jean F. Milburn, maar zelf seksueel nog onervaren. Zijn beste vriend, de openlijk homoseksuele Eric, vertelt hem op de eerste schooldag na de vakantie dat iedereen in hun klas de afgelopen zomer seks heeft gehad, behalve Otis. Als een van zijn schoolgenoten een probleem heeft om klaar te komen tijdens de seks en dit bij toeval deelt met Otis, geeft hij precies de goede raad.

Let’s talk about sex

Ervaring die hij opgedaan heeft door jarenlang de gesprekken aangehoord te hebben van zijn moeder. Als de rebelse en ongemerkt intelligente Maeve Wiley, lucht krijgt van deze goede raad, stelt ze Otis voor om een kliniek voor sekstherapie op de school te runnen. Zo proberen Otis en Maeve klanten te vinden door eerst gratis advies te geven. Het plan om zo klanten te werven werkt… en de komende 3 seizoenen zul je worden meegenomen in het wel en leed dat seks heet.

 

Limited Edition

NYX cosmetics brengt zo nu en dan eens een Limited Edition uit en ik was dan ook wel heel benieuwd naar deze sex education producten. Om er zeker van te zijn dat ik ze zou kunnen bemachtigen, bestelde ik ze eerst online in de DM-shop en klikte vervolgens aan dat ik ze in een DM winkel zou komen ophalen. Dit gaat echt super en zo ben je naast deze LE en andere producten er zeker van dat je bezoekje naar de DM niet voor niets is.

Welke producten zitten er in deze LE?

Ik koos zelf voor de Lipgloss, de setting spray en natuurlijk het oogschaduwpalette.

NYX, magic, maker, netflix, sex, education, eyeshadow, palette, yustsome, beauty, make-up, 2

Magic Maker

Nou ik heb geen Magic Maker nodig in bed, want die ligt er elke avond al in! 🙂 Maar dit oogschaduwpalette heb ik echt nodig! Wat een toffe kleuren zijn dit zeg! Helemaal te gek en vooral ook omdat het matte tinten zijn en maar 1 gouden glans. Ik mis vaak die mooie simpele kleuren en nu was het meteen kassa!
De 6 tinten zijn echt heel goed gepigmenteerd en ik schrok er ook wel van, want na de swatch zag ik al dat ik een hele goede reiniger nodig had, BAM ze zitten als een huis en dat zonder primer.

NYX, magic, maker, netflix, sex, education, eyeshadow, palette, yustsome, beauty, make-up, 3

NYX, magic, maker, netflix, sex, education, eyeshadow, palette, yustsome, beauty, make-up, 3

Hoe fel wil je het nog hebben? Ik ben helemaal in lif met de paarse tint, maar ook het groen is echt heel gaaf en diep van kleur!

Juicy Secret

Niet altijd vertel je jouw bedgeheimen aan een ander, maar onder vriendinnen wil je nog wel eens wat loslaten toch? Willen jullie een bedgeheimpje van mij weten? Ik hou heel erg van zoenen en dan de echte French Kiss. Ik vindt dit vaak nog lekkerder dan alle seks bij elkaar! Dit is zo intens.

NYX, magic, maker, netflix, sex, education, eyeshadow, palette, yustsome, beauty, make-up, 6

Maar dan zonder deze lipgloss natuurlijk, want anders krijgt mijn partner er de kriebels van. De lipgloss heeft niet echt een duidelijke tint, het is een hele nude achtige kleur, maar laat je lippen wel voller lijken. Zelf hou ik toch iets meer van een fellere tint, maar deze is echt wel geschikt voor tussendoor.

NYX, magic, maker, netflix, sex, education, eyeshadow, palette, yustsome, beauty, make-up, 5d

Always on top

Tja, een standje dat denk ik door veel mannen als favoriet beschouwd wordt, of ik moet mij vergissen, maar veel bedpartners kozen het liefst hiervoor. Als vrouw zijnde heb je natuurlijk ook zo je eigen voorkeur, welke dat is hou ik liever voor mijzelf!

NYX, magic, maker, netflix, sex, education, eyeshadow, palette, yustsome, beauty, make-up, 7

Dit is dus een setting spray die ervoor zorgt dat je make-up langer mooi blijft. In het begin van de setting spray introductie geloofde ik daar dus geen bal van, of ik had destijds de verkeerde, maar sinds ik deze van NYX heb (ik heb ook een andere variant) ben ik om!
Het zorgt ook voor dat je foundation net iets mooier op je huid komt te zitten en niet een droog effect krijgt.


Verkrijgbaar

Helaas heb ik deze LE nog niet in de Nederlandse winkels gezien (of ik heb niet goed gekeken) en is dit alleen online via de Duitse DM drogist te verkrijgen. Mocht je het heel graag willen, dan kan ik deze voor jou nog bestellen!
Maar gelukkig zijn er ook hele andere mooie NYX producten hier in Nederland te krijgen via diverse webshops!


Mijn ooglook

En als finishing top, komt hier mijn look die ik maakte met het oogschaduwpalette.

NYX, magic, maker, netflix, sex, education, eyeshadow, palette, yustsome, beauty, make-up, 9a

Het is een heel kleurrijk geheel geworden en normaliter draag ik zoiets dus nooit, laat staan dat ik ooit zoveel kleur gebruikt heb in een ooglook.

Ik heb alleen in de look de lipgloss niet erbij gepakt, omdat die bij dit mooie geheel totaal niet paste.

Zie je het subtiele tweede eyeliner lijntje? Het was een gepriegel en ik durfde het eerst niet te zetten, maar de aanhouder wint en ik ben zelf supertrots op het geheel!

NYX, magic, maker, netflix, sex, education, eyeshadow, palette, yustsome, beauty, make-up, 9a

De mooie glow komt van het SHAB Cheeky palette dat ik vorige week al met jullie gedeeld heb.

Like
    Tessa
    5 Nov 2021
    9:33am

    Wat een geweldige look heb je gemaakt met deze LE!

Laat een reactie achter!