pupa, milano, mascara, vamp, beauty, new, nieuw, lippen, wangen, 3d, verzorging, beautysome, yustsome

Sexy look met producten van Pupa Milano

Nieuwe producten ontvangen is altijd leuk en zeker als het van Pupa Milano is, dit merk vind ik echt steeds leuker en na die geweldige all in one mascara kreeg ik afgelopen tijd ook een pakje met wel hele Sexy producten! Hihihi nou het is make-up, maar de namen zeggen dat ik er flink van op moet knappen!

Het lag alweer even op mij te wachten op gereviewd te worden, maar ja door Corona ben ik gewoon even niet productief. Dat heeft met mijn PTSS te maken, ik ben mijn ritme kwijt. En iets wat heel belangrijk voor mij is, is vrijheid en ritme. En ik kan het moeilijk uitleggen dat is wat de triggers momenteel bij mij doen. Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben en zodra ik mij echt weer 100% Sonja voel, zal ik mijn blog natuurlijk weer oppakken zoals vanouds!

Summer Escape review

Sexy look

pupa, milano, mascara, vamp, beauty, new, nieuw, lippen, wangen, 3d, verzorging, beautysome, yustsome, sexy, lips, mascara, cheeks

Sexy Lips

De textuur verwent je lippen bij elke toepassing. Het product Sexy Lips is verrijkt met Volufiline voor een gladmakende werking op de contouren van je lippen. Hierdoor worden micro-rimpels gevuld met hyaluronzuur voor sensuele, gehydrateerde en vollere lippen.

Volufiline

De formule wordt geactiveerd met het actieve ingrediƫnt Volufiline, gewonnen uit Asian Gardenia, dat de ophoping van lipiden in de vetcellen bevordert en het fysiologische huidmechanisme stimuleert dat een toename van de dikte van de vetlaag veroorzaakt, waardoor de lipcontour wordt aangevuld en opnieuw gedefinieerd.

(vertaald uit het Engels)

Hyaluronzuur vult de lippen aan met hydratatie voor een voller effect.

Verkoopprijs: 18,50

sexy, lips, cheeks, pupa, milano, mascara, vamp, beauty, new, nieuw, lippen, wangen, 3d, verzorging, beautysome, yustsome

Sexy Cheeks

Een lichte emulsie verrijkt met Volufiline die helpt om het profiel van de jukbeenderen geleidelijk opnieuw te vullen en opnieuw vorm te geven. De exclusieve microparels reflecteren het licht voor een geweldig optisch 3D-effect.

Het bevat micro-parels die het lichtreflectie-effect versterken, waardoor jouw gezicht stralender en egaler wordt, alsof het geperfectioneerd is.

Verkoopprijs: 22,50

sexy, lips, cheeks, pupa, milano, mascara, vamp, beauty, new, nieuw, lippen, wangen, 3d, verzorging, beautysome, yustsome

Sexy Lashes

Een mascara is altijd welkom, vooral die van Pupa Milano. Deze Sexy Lashes heeft een heel mooi borsteltje dat je wimpers in een perfecte vorm brengt waardoor ze helemaal een oogverblindende opslag krijgen!

Het zwart is intens en slechts bij 1 laag al een zeer mooi resultaat. De substantie van de mascara is lekker soepel en houdt je wimpers goed in vorm, zonder ze te verzwaren!

sexy, lips, cheeks, pupa, milano, mascara, vamp, beauty, new, nieuw, lippen, wangen, 3d, verzorging, beautysome, yustsome

Verkoopprijs: 18,50

Sexy look?

Nee hoor, gewoon een alledaags lookje zonder toeters en bellen!
Ik ben zeer tevreden over de Sexy Lips en Mascara, de cheeks kon mij niet zo bekoren! Ik had er zelf geen Pooeheee gevoel bij. Maar dat is natuurlijk persoonlijk!

sexy, lips, cheeks, pupa, milano, mascara, vamp, beauty, new, nieuw, lippen, wangen, 3d, verzorging, beautysome, yustsome

Shop online de producten van Pupa Milano.

Like
1
    Tessa
    26 May 2020
    5:56pm

    Leuke producten zijn het!

Laat een reactie achter!