Shoplog | Wat bleef er nu weer plakken? | ACTION

Hoezeeeee,… ik doe weer eens een shoplog! Ik ben niet zo van laten zien wat je gekocht hebt, maar als het bij een winkel als de Action betreft vind ik het wel leuk, omdat het dan voor iedereen betaalbaar is.

Ik denk ook niet dat mijn NICHE duurdoenerij zal zijn, want ik weet zelf wat armoede is en… wie voor een dubbeltje geboren is, word nooit een kwartje.

Mits je je tieten laat vergroten, lippen laat opspuiten, look like a Bimbo en op jacht gaat naar een miljonair! Maar zo goedkoop zal ik nooit worden!

Dus shop ik lekker braaf bij de Action!

IK GA NAAR DE ACTION EN WAT BLIJFT PLAKKEN?

En als je naar de Action gaat, wees dan alert op het feit dat je nooit met 1 ding bij de kassa staat. Althans in mijn geval! Ik ging voor mondwater. Let op… mondwater!

Action, shoplog, fake fur, remover foil, shirt, skin, hand, spray, beauty, blogger, volume, hair, cosmetica, organiser

Ik ging voor deze GEL POLISH REMOVER FOIL, omdat ik mijn eerste aankoop nergens meer kon vinden. Potjandorie… want ik gebruik sinds kort een gel als basis voor mijn nagels. Echter die ik nu heb is zo’n trutlak dat ik bij sommige nagels de gel er al spontaan af heb liggen. En dat terwijl het flesje 15 euro gekost heeft. Echt balen. Het merk? Anny van Douglas.nl

0,99


Toen ik eenmaal bij afdeling beauty was, blijf je hangen… en daar ging het dus mis!

Action, shoplog, fake fur, remover foil, shirt, skin, hand, spray, beauty, blogger, volume, hair, cosmetica, organiser

Riep ik bij Jolanda nog dat ik genoeg had… en 🙈 zag ik bij Marije ook al wat leuke producten, ik werd toch te nieuwsgierig naar de This is it! Het masker recent van Douglas beviel mij zeer goed, dat ik deze niet kon laten liggen. En meer volume? Yes please! Ik ben momenteel iets anders aan het testen, daar komt volgende week een verslag van en dus kan ik het eens vergelijken met deze van de Action.

Cream 1,79 | Masker 0,55


En ik draaide mij om en keek zo op dit handige tooltje… woehaaa dat had ik net nodig!

Action, shoplog, fake fur, remover foil, shirt, skin, hand, spray, beauty, blogger, volume, hair, cosmetica, organiser

Kijk nou hoe handig! Als ik mijn kwasten was zet ik ze meestal in een potje. Echter dan duurt het drogen vaak wat langer. Hierin staan ze rechtop en kan de lucht er beter doorheen.

Vol goede moed ging ik mijn kwasten wassen. Beetje babyshampoo en gaan met die banaan… Oh shit, dat was dus geen shampoo, maar baby olie! Nu zijn mijn kwasten dus super sticky! Jank, wat ben ik toch af en toe ook een kluns! Goed, mijn kwasten stonden wel fijn in de organiser, maar moet nu alles weer opnieuw wassen!

1,88


Action, shoplog, fake fur, remover foil, shirt, skin, hand, spray, beauty, blogger, volume, hair, cosmetica, organiser

Ik ben er lichtelijk verslaafd aan. Neusstrips! Vooral op mijn kin. En ach deze Charcoal pore strips kosten ook geen drol, dus waarom ook niet.

0,99


Van hetzelfde merk Skin Essentials kocht ik ook nog een heerlijke Face wash & scub.

Action, shoplog, fake fur, remover foil, shirt, skin, hand, spray, beauty, blogger, volume, hair, cosmetica, organiser

Hierin zit ook houtskool en rijst. De rijst is vermalen om te fungeren als scubdeeltjes. Het reinigt je gezicht en geeft gelijkertijdvje huid een zachte peeling. Soms heb je een scrub die alleen voor je luchaam is, gebruik die nooit op je gezicht! Je kan er schraal van worden of je huid beschadigen (tijdelijk).

1,49


Gisteren was ik in Amsterdam en ik merkte dat ik vrij weinig gelegenheid had om mijn handen te wassen. Iets wat ik toch wel graag doe. Daarom besloot ik vandaag deze leuke handsprays mee te nemen.

Action, shoplog, fake fur, remover foil, shirt, skin, hand, spray, beauty, blogger, volume, hair, cosmetica, organiser

Deze gaan in mijn handtas! Ze zijn lekker plat, nemen geen ruimte in en ze ruiken ook nog eens best lekker… best, want echt een hoezee luchtje is het niet. Bij mij totaal niet verslavend! 😉 Ik vind het belangrijker dat ik schoon ben.

0,99


En als een na laatste laat ik jullie een rolletje nep bont zien!

Action, shoplog, fake fur, remover foil, shirt, skin, hand, spray, beauty, blogger, volume, hair, cosmetica, organiser

Hier wil ik binnenkort iets mee maken. Wellicht een saaie trui mee verfraaien? Of een accessoire maken? Ik hou het nog even spannend.

1,77


Mijn laatste ‘blijf plakken’ item is een koltruitje. Ik had mijn groene vest van MANGO en ik zocht nog een zwart wit gestreept truitje voor eronder.  BIj toeval liep ik hier tegenaan. Ik kocht een XL, want ik merk dat mijn armen wat breder geworden zijn! Kijk, bij mij is dat dus spieren!

Action, shoplog, fake fur, remover foil, shirt, skin, hand, spray, beauty, blogger, volume, hair, cosmetica, organiser

Volgens mij is dat een hele leuke combinatie! Weet ik zeker, want ik zag al een truitje, maar vond 29,95 te veel 🙈 jajaja ik ben een zuinige Hollander.

3,79

HEB JIJ OOK AL 1 VAN DEZE ITEMS GEKOCHT.

 

 

Kuch, zag jij mondwater? 

Action, shoplog, fake fur, remover foil, shirt, skin, hand, spray, beauty, blogger, volume, hair, cosmetica, organiser

Reactie met Facebook

There are 6 comments Gezellig dat je er was, laat gerust een leuk bericht achter!

Gezellig dat je er was, laat gerust een leuk bericht achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *