Shoppen bij de Action

Nou ik kom ook een keer met een soort van Shoplog! Ik was bij de A-ctione (zo noemt mijn moeder het) en zag daar allemaal producten waar ik wel een beetje om moest lachen.
En ook een waarvan ik er al meerdere van in huis heb, wederom kocht omdat het zo fijn is.

Benieuwd naar mijn aankoopjes?

Shoplog-Action-Yustsome-Winkelen-shoppen-beauty-fun-PROMO

Tadaaaah!

Bedankt voor het,… hahahaha nee joh ik ga ze even uitleggen! En ook of het de koop waard is of niet!

Ik kocht 5 producten op de beauty afdeling. Wattenstaafjes, make-up remover, bad spons, massageroller voor het gezicht en een spray!
Het meest idiote product dat ik uitkoos is wel de massageroller.

Spray & Go | 0,89

Ik trap af met het eerste product, al wist ik de prijs niet meer… want hoera oma is haar kassabon weer eens kwijt. Zo rond de 0,89 cent lees ik ergens… nou daar kon ik dus blijkbaar niet voor laten liggen. Want de echte kost 9,99 (poepen als een VIP)! En dan doel ik op de Sray & Go. Poepen als roosjes dus!

Die reclame van VIPoo is uiterst irritant en ik zie mij zelf al gaan zitten op mijn troon, nou heet dat hier gewoon de ‘badkamer’ ja want dan zit je naast de verwarming en in de winter is dat erg fijn. De koude toilet beneden is voor gasten! Wahahaha! Dit naar roosjes ruikend goedje spuit je dus voor je toiletbezoek in de pot en deponeer je je kakje er bovenop!
Dit zou dan voorkomen dat je behoefte geen luchtje achterlaat en je medebewoners vrij kunnen blijven ademen.
Mijn mannen weten niet dat ik dit spray, want dan willen ze opeens niet meer meedoen, snap je… bij hen moet je dat met beleid doen!
En zodra de wc is doorgetrokken spuit ik alweer een nieuwe laag op het water, nou ja meerdere dan, gelukkig is de spray niet gehorig. Het doet wel lekker ruiken, naar roosjes en voor de prijs is het wel een goede koop. Geen stank, voor dank!

Bad Spons | 0,79

Had ik het nodig? Nee… vond ik het leuk? Ja! Ik heb wel al van die fluffy sponzen, maar die zijn zo meisje-meisje achtig. En aangezien ik twee heren in huis heb, leek me deze wat stoerder. Tevens zou het een scrub effect hebben!

Het voelt wel wat harder aan en als je een hele gevoelige huid hebt zou ik even uitkijken! Het is wel een fijne om die bloedsomloop eens flink op gang te brengen!
Verder een lollig ding en mijn mannen zijn er ook blij mee!
Volgens mij zou het ook nog wel een fijn sponsje voor de auto kunnen zijn op die dooie vliegen er mee af te boenen!

Wattenstaafjes | 0,99

Ik ben hier de prijs echt van kwijt, maar die hoef je ook niet te weten, want het is gewoon niet wat ik dacht dat het zou zijn!
Tjeminee… het is dat ik aangetrokken werd door ‘handig voor het verwijderen van’. In mijn veronderstelling dat ze zo apart ingepakt zaten omdat er dus een of andere lotion bij zou zitten en je dan een soort van 2 in 1 product kocht. Nou nee. Het is gewoon een wattenstaafje verpakt in een plastic dat weer in een plastic zit. Grommmm… dit vind ik nou echt weggegooid geld.

Neem dan maar op vakantie een boterhamzakje mee met wat staafjes erin hoor! Heb jij in ieder geval vandaag rond de euro bespaard!

Facial massageroller | 1,19

Hahahaha ik moest zo lachen bij dit product, echt iets voor mij om het dan toch te kopen! Een massageroller… okay het is niet zo heel gek als je bedenkt dat door het rollen je onderhuids toch wel iets in werking zet. Denk eens aan je bindweefsel en het vernieuwen van cellen. Dus heb je geen budget voor een hele dure behandeling, van mij mag je ook rollen met deze van de Action! Als het maar niet schaad!

Het heeft twee koppen erop zitten en op de achterkant van de verpakking kun je zien hoe je die inzet! Let op dat je niet heen en weer rolt, want dat kan pijnlijk zijn! Het beste is een opwaartse beweging te maken.

Je huid gaat er iets van tintelen, best fijn eigenlijk en ik word er echt geen tien jaar jonger door, maar op zondag, tijdens mijn mini spa momentje is het wel fijn om je huid voor een maskertje te activeren! Een wekker voor de huid!

Make up remover | 0,89

Dit doekje heb ik al een hele tijd in mijn bezit, nou 1 meerdere. Nu denk je vast, ja maar Sonja daar zijn al reviews over geweest en ik las dat ze niet zo fijn zijn.
Klopt. Deels dan, want ik vind ze juist zo fijn in gebruik.

Natuurlijk haalt het niet alle make-up weg en moet je nog met een lotion na om te kijken of er nog make-up is achtergebleven. Dit doe ik ook als ik een watje gebruik met miscellair water, crème of schuim. En ook daar blijft er nog vaak wat achter. Deze doekjes gebruik ik om de watjes te vervangen. Deze kun je met de witte was mee wassen en zo ben je nog vriendelijk voor het milieu ook!

Het doekje is eerst heel fluffy en zacht, na een paar keer wassen (zie inzet) word het wat minder mooi, maar blijft wel zacht. Een washandje vind ik vaak te hard en dat is niet fijn voor mijn gevoelige huid. Daarom heb ik nu 8 doekjes in huis.

Heb jij deze producten ook al eens getest? Of ben je wel blij met een review, zodat je weet of je het nu wel of niet gaat/kan kopen?

PS omdat ik dus die verdomde kassabon weer eens te vroeg weggegooid had, heb ik de prijzen geschat (moest even in mijn hoofd duiken, maar het kan dus zijn dat het niet helemaal klopt, mijn excuus daarvoor).

Bedankt voor je bezoekje, dit was mijn eerste Action Shoplog!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
1
  Jolanda
  16 Feb 2017
  4:29am

  Ik ben heel erg benieuwd naar de make-up remover!! Neem hem denk ik de volgende x toch wel mee.

  chucky1012
  16 Feb 2017
  6:43am

  Dat ziet er goed uit!
  Ik ben dan ook zeer benieuwd naar de make-up reiniger…..
  Geeft niet dat je de bon niet meer hebt.
  Bij die winkel is het altijd erg goedkoop als men iets shopt.

  Xoxo

  Bianca
  16 Feb 2017
  6:51am

  Krijg gelijk zin om naar de Action te gaan (moet toch even wachten tot zaterdag haha). Ik ga dan zeker wel even kijken naar de facial massageroller, alleen al omdat ie zo leuk eruit ziet πŸ™‚ x

  Babs
  16 Feb 2017
  9:21am

  Dit vind ik leuk om te lezen! Ik koop ook graag bij de Action dus dit soort tips zijn altijd welkom. Die badspons vind ik wel wat, de wattenstaafjes weer bizar.
  Zo een massageroller kan je ook op je benen gebruiken als je cellulitis hebt. (wel volhouden, ik haak na een paar keer weer af, geen geduld)
  Die spray en go zou ik voor die prijs ook meenemen, gewoon voor de lol..of voor een cadeautje πŸ™‚

   YuStSoMe
   16 Feb 2017
   9:23am

   Ja goeie tip voor de putjes! ?

  Joyce
  16 Feb 2017
  1:53pm

  Ik wil nu ook naar Action! Ben er al een jaar of langer niet geweest…:-( Volgende week ga ik kijken of ik eindelijk weer es kan gaan! Ben heel benieuwd naar het make-up remover doekje! Ze hebben echt weer geweldige dingen. Haha dat van die wattenstaafjes is echt erg… hoezo goed voor het milieu…Wie verzint zoiets?!?En de badspons… zie je al bezig om vliegen van de ramen af te poetsen in de zomer (sorry, heb overal een beeld bij!)

   YuStSoMe
   16 Feb 2017
   6:20pm

   Hahaha… ja het is echt een sponsje voor het vuilere werk ?

  nancy
  16 Feb 2017
  1:56pm

  Heerlijke winkel zo af en toe he! Ik zal de volgende keer eens beter het assortiment bekijken!

  Annette
  16 Feb 2017
  6:41pm

  hahaha die wattenstaafjes, ik dacht bij de foto, dat is handig die hebben natuurlijk vloeistof in het staafje maar nee dus? Ik ga zaterdag maar weer eens de Action onveilig maken ben er al zo lang niet meer geweest.

  Wendy
  16 Feb 2017
  7:27pm

  Ik hou ook van A – tione! Ook al is het vaak niks! Het blijft toch leuk. Het liefste koop ik gewoon shampoo enzo. Maar die gekke dingetjes zijn zooooo moeilijk te weerstaan ?!

  Jouvence
  16 Feb 2017
  8:11pm

  Je hebt leuke producten gescoord! xx

  Esmeralda
  17 Feb 2017
  7:18am

  Oeh ik ga vanmiddag even bij de Action kijken voor die massageroller. Lijkt me een heerlijk gevoel. Ik hoop dat ze hem hier ook hebben.

  jeapiebel
  17 Feb 2017
  9:03am

  Facial massageroller ziet er grappig uit. Ik ben regelmatig bij de Action, maar de producten dat je laat zien komen mij niet echt bekend voor. Word weer tijd om een rondje te doen..denk ik. πŸ˜‰

  Julia...
  18 Feb 2017
  9:12pm

  Bij ons is de Action dicht, verbouwing. Als ze weer open zijn ga ik meteen kijken.

Laat een reactie achter!