Shoppen in Londen | Met Sanne deel 3

Natuurlijk ga je naast Sight-seeing ook shoppen in Londen en ik had zo wel wat in mijn hoofd om te bezoeken qua winkels. Mijn budget was beperkt, want ja ik had tenslotte ook al de reis betaald. Maar als je er bent wil je wel wat kopen, dus mocht ik van mijzelf naast het eten ook nog wat kopen qua beauty of fashion artikelen.


Shoppen in Londen?

Ik denk dat ik niet hoef te vertellen waar je het beste kunt winkelen, want Londen is 1 groot Walhalla wat betreft Beauty & Fashion. De mooiste merken zijn er gevestigd en als je op zoek bent naar dat speciale merk, zou ik eerst een Google actie erop los laten.

Ik was zelf nergens naar op zoek, ik wilde gewoon wat rondkijken, zien wat er nieuw is en of ik dingen kon ontdekken die ik graag zou willen hebben.

Shoppen, Londen, London, travel, citytrip, reis, Hema, ervaring
High End merken

In Londen kun je de high end merken ook vinden en werd ik als ‘dorpse’ blij van winkeltjes als Nars, Charlotte Tilbury, Ted Baker en Jo Malone.

Goed, High End is mooi, maar dat kan ik echt niet betalen en voor mijn blog koop ik liever zelf budget of middenklasse producten. Soms heb ik geluk en zie ik wat moois met een top naam voor weinig, ja dan ben ik ook om hoor!

Shoppen, Londen, London, travel, citytrip, reis, Hema, ervaring, Chanel, mac, Lancôme, Pixi, superdrug, boots

Oh hahaha, ik begin meteen over shoppen, maar gisteren heb ik nog niet goed afgerond!
Sanne en ik waren zo moe, dat we dus de metro terug naar ons hotel namen. We gaan straks nog wel uit eten zeiden we tegen elkaar, maar uiteindelijk waren we niet meer aanspreekbaar… Sanne was zo lief om via de receptie van het hotel een soort van Thuisbezorgd te regelen en we lagen in bed met Pizza en Lasagna!

 

Terug naar Nederland!

De derde dag was dus aangebroken en omdat we toch richting Stansted AirPort moesten, leek het mij leuk om in het mooie Westfield winkelcentrum te gaan shoppen.

Dus na het ontbijt, koffer gepakt, uitgecheckt en op naar Stratford!

We waren er lekker op tijd en Sanne vroeg of ik het erg vond om alleen te gaan winkelen? Nou, ja… eigenlijk wel, maar ik moest haar keuze om te gaan wandelen in een park ook respecteren. Ze is 18 en ik kan haar hand niet vast houden, toch was ik wel bezorgd! Tja ze is ook een beetje mijn dochter.

Maar, goed… laat mij maar los in een winkelcentrum en ik ben echt in mijn Sas.

Boots

Bij Boots had Sanne een superleuk tasje gescoord met producten van Ted Baker toen wij het centrum van Londen bezochten.

Ik baalde eigenlijk dat ik daarvan niks gekocht had, soms komt dat goed uit, want in Westfield hadden ze bij de Boots nog veel meer Ted Baker producten en was er zelfs een afprijzing! Happy me!

Wat kocht ik?

Van Ted Baker vond ik een lipstick en een oogschaduw palette! Het is niet het nieuwste van het nieuwste, maar ik ben er superblij mee! Dat telt!

Ted Baker, lipstick, boots, london

Ted Baker, lipstick, boots, london, eyeshadow, palette

Dit heeft mij slechts 16 pond gekost! Nou,… koopje toch? Natuurlijk laat ik jullie er nog looks van zien en krijg je ook een uitgebreidere beschrijving.

Bij de Boots kocht ik dus nog een palette, deze had ik al eerder willen kopen, maar dacht dat het nu leuker zou zijn, omdat het dus echt een souvenier geworden is.

London is calling, eyeshadow, palette, boots, uk

Ook deze zal terug keren met meer foto’s en een look!

 

Superdrug

Dat klinkt als iets heel ongezonds, maar dit is ook een drogisterij keten uit Engeland. Soms vind je er wat van terug bij onze Trekpleister of Kruidvat. In ieder geval een winkel waar je ook leuke budget merken kunt vinden. Een van die merken is COLLECTION.

Superdrug, London, budget, shoppen, lipgloss, lipstick

Ik kocht een matte lipstick en een lipgloss, dat dacht ik althans 😜… maar thuis zag ik pas hoeveel ze op elkaar lijken! Ach voor de prijs van 4,99 en 3,99 per stuk vind ik dat nog geen ramp.

Het blogartikel hiervan staat al in de startblokken, dus die verschijnt als eerste op mijn blog!

Ook kocht ik nog een make-up sponsje daar mijn oude van de Hema groen was geworden van het schminck en met Halloween.

Superdrug, makeupspons, face, lips, makeup

Natuurlijk had ik, of meer gekocht,… zoals ik al in deel 2deel 2 geschreven had. Dus hiervan laat ik de foto’s zien.

Be more Leia, star wars

The Ordinary, Covent garden, London, shoppen, huid, olie

Shoppen maakt hongerig

Na een tijdje begon mijn maag toch wat te rommelen en mijn voeten deden weer pijn, dus tijd voor een lunch. Omdat Sanne nog in het park was ben ik ergens alleen gaan zitten. Vindt ik toch wel spannend hoor, maar het lukte mij om te doen alsof ik er thuis hoorde!

Een heerlijke maaltijd bij EAT, voor 10,00 had ik een koffie met een gezonde salade!
Om 2 uur zou de bus arriveren om ons naar Stansted te brengen en ik zag dat ik nog even tijd had. Ik besloot om nog wat rond te neuzen. Mijn geld was op nu, dus beter dat ik het bij kijken hield!

Sanne was ondertussen ook weer boven water en we liepen naar de bus, veel te vroeg dus terug, want Sanne had honger. Okay een koffie lust ik ook nog wel en een koek, waarom niet!

Shoppen,Westfield, Stanford,

Naar huis

Nadat we met de bus bij de AirPort kwamen, het was wederom een rit van 50 minuten, konden we door naar de controle. Ik had ons ingecheckt, alleen ik had geen zin om weer geld neer te tellen voor stoelen langs elkaar en dus zat Sanne in rij 3 en ik in 18.

Het checken ging nu een stuk vlotter, geen vertraging en ook verder geen gedoe! Nog een leuke bijkomstigheid is dat Stansted nog een flinke Tax Free zone heeft en ach je kunt gewoon door waar je gebleven was Shoppen 😂

Ik wilde nog een trui kopen, maar kuch mijn pinpas weigerde! Wellicht een goed teken!

Vliegen zonder bekende naast je…

Oei, nu zag ik dat ik in rij 18 uitzicht had op de vleugel! De dame naast mij vroeg of ik bij het raampje wilde… en eigenlijk wel ja! Huh! De meeste mensen willen liever niks zien, maar ik begon mijn angst onder ogen te zien! En eigenlijk was het super misselijkmakend en tegelijkertijd ook goed dat ik dit zo ervaren heb.

De dame naast mij was super aardig en ook hier hield ik een praatje mee… Mae ging naar Eindhoven om een Punk festival bij te wonen… stoer hè?

De landing was nogal ruw, maar uiteindelijk zette ik weer beide voeten aan de grond!

In de bus naar Eindhoven namen Sanne en ik afscheid, ik kon twee haltes er eerder uit en we appten elkaar nog zodat we wisten dat we weer gezond en wel thuis waren!

Xxx Sonja & Sanne xxx

 

Like
  Tessa Bowie
  7 Nov 2019
  11:41am

  Leuke spullen heb je gekocht. Ik ga altijd helemaal los als ik in Boots en Superdrug ben. Vooral in september bij Superdrug: dan hebben ze vaak een aanbieding: drie producten kopen en maar 2 betalen

  Ann Ages Gracefully
  7 Nov 2019
  1:44pm

  Heerlijke reis, ik ook zo dol op Westfield, vind ik zoveel fijner shoppen dan Oxford daar is het me altijd veel te druk en je bent ook nog eens overdekt en een fijne foodcourt. Leuke reis Son.

   YuStSoMe
   13 Nov 2019
   8:39am

   Ja heerlijk centrum! Ik vond Croydon ook erg leuk destijds!

  pluseenbeetjenl
  8 Nov 2019
  12:22pm

  Leuke dingen heb je geshopt en goed dat je je angst onder ogen hebt gezien.

  ByChristiana
  12 Nov 2019
  8:20am

  Wat een leuke tijd om naar Londen te gaan! Mooie dingen heb je geshopt. Ik vind het ook altijd zo leuk om cosmetica te shoppen als ik op vakantie ben, zeker dingen waar je echt lang mee kan doen. Ik kocht bijvoorbeeld in de zomer een primer van Guerlain in Parijs en die gebruik ik dagelijks. Dat is dan extra leuk omdat je die tijdens je vakantie gekocht hebt;-)

   YuStSoMe
   13 Nov 2019
   8:37am

   Ja klopt, het heeft toch iets speciaals!

Laat een reactie achter!