Shoppen | Leemans schoenen

Shoppen doe ik graag, vaak online. Zo struin ik diverse sites af om de laagste prijs te scoren, maar ook voor de fun. Niet altijd klik ik door. Dan zie ik het totaalplaatje en denk spontaan aan alle rekeningen die ook nog betaald moeten worden.

Deze keer had ik mijn zinnen gezet op nieuwe laarsjes en het mochten geen zwarte exemplaren zijn!

In eerste instantie had ik een paar bij Wehkamp gescoord, goedkoop, echt leder…. maar… juist ze bleven pijn doen. Ik dacht dat loop ik er wel uit, maar helaas.

Tja,… dat was een domper, maar ook weer een reden om verder te shoppen!

Mijn favoriete schoenmerk is toch wel Marco Tozzi, ik kan 100% er vanuit gaan dat deze meteen goed zitten. Dus via beslist.nl ging ik op zoek naar iets leuks. Overal waar ik op klikte was mijn maat nou net uitverkocht. Oooooh ik baalde.

Leemans schoenen | Hoofddorp

Nog niet zo lang geleden was ik in Hoofddorp en ik heb deze winkel echt niet gezien… ? Gelukkig kun je ook online bij ze terecht!

Leemans-schoenen-hoofddorp-marco-tozzi-laarsjes-grijs-fashion-blog-yustsome-1

 

En weet je, de prijzen lagen lager dan bij andere online winkels! Dus had ik daar even geluk! Plussssss mijn maat 39 was er nog!

De laarsjes die ik koos waren slechts 35,99 (van 59,95) een hele fijne korting! Je betaald wel nog 2,95 verzendkosten en als je kiest voor After Pay komt er nog 0,95 bij.

Marco Tozzi

 

Zijn ze niet tof? Ik hou wel van de ‘used’ look. Het is geen echt leder, maar dat vind ik zelf totaal geen probleem.

Ik viel vooral voor de stoere riempjes en dat de hak niet te hoog is.

 

Een te hoge hak, hahaha… mijn man is nl ietsjes kleiner geworden door zijn hernia en ik ben dus voortaan groter. Laatst gingen we uit eten en hij voelde zich een beetje raar naast mij op mijn 9 cm hoge blokhak. Ik zei: ‘schat ik ben Brigitte N en jij bent Sly’… vond hij ook niet leuk. Ik kan me er ook wel iets bij voorstellen, als man wil je niet als boskabouter erbij lopen. ?

 

Goed, wat ik ook eis aan een laars is een volledige rits. Ik heb ooit een paar open geknipt en zelf zo gemaakt dat ik ze makkelijk aan en uit kan. Ik krijg het Spaans benauwd om met mijn logge voeten in ritsloze laarzen te stappen.

 

Aangezien ik wat ouder ben is een zool ook steeds belangrijker. Zo wil ik geen ultra gladde zool, waar ik… het is mij al eens overkomen, languit ga op de vloer.

Deze zool heeft een goede anti-slip! Pluspunt!

[ezcol_1half]Leemans-schoenen-hoofddorp-marco-tozzi-laarsjes-grijs-fashion-blog-yustsome-7[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

 

Omdat ik recent ook nog een leuk shirt bij Schijvens Mode kocht, ging ik gisteren even snel op de foto! Gewoon zoals ik ben… Miss M uit mijn therapie groepje maakte de foto. ❤

Ik ben weer een blij mens met deze aankoop!

Wat vind jij van mijn kledingstijl?

Liefs Sonja

 

Like
  Kim
  25 Mar 2017
  7:18am

  Wat een leuke laarsjes! Marco TOZZI is ook zo’n leuk merk!

  Nancy Baten
  25 Mar 2017
  7:46am

  Stoer! Ik vind ze super mooi! Ook te gek onder een gebreid jurkje!

  rachel
  25 Mar 2017
  11:27am

  wat een mega leuke laarsjes zeg, heel stoer

  Jolanda
  25 Mar 2017
  12:22pm

  Wat een leukerds!!

  chucky1012
  29 Mar 2017
  3:00am

  Zo mooi 😉
  Prachtige foto’s!

Laat een reactie achter!