watmaaktjemooi-review-unboxing-kopen-body-verzorging-nederland-lichaam-angel-alien-mugler-review-yustsome-promo

Shoppen met een winactie

Hallo allemaal,

Recent heb ik weer eens een keer een kleine aankoop gedaan bij ‘Wat maakt je mooi’. Ik zag op Instagram een heerlijk Chanel achtig product en vroeg of er ook iets van Thierry Mugler was… en haaaaaaa katchenggggg Wat maakt je mooi verkoopt ook producten met de Alien en Angel geur!

Ik was eigenlijk aan het sporten, maar ik kon mij niet meer bedwingen en ging gelijk online kijken… damnnn dat wil ik!
Helaas moest ik toch wel even mij training afmaken en ik wist niet hoe snel ik thuis mijn bestelling moest afronden.
Ik vond het zonde om alleen twee items te bestellen en heb er nog meer in mijn mandje gegooid… en nu sinterklaas toch in het land ‘bijna’ is ga ik ook uitdelen!

Kijk je mee wat ik kocht? Als eerste kocht ik in de sale:

Apple Jack | Waffle soap

watmaaktjemooi-review-unboxing-kopen-body-verzorging-nederland-lichaam-angel-alien-mugler-review-yustsome-2

Niet eetbaar!
En je zou er zo aan gaan knabbelen… de geur ruikt naar een heerlijk warme, vers gebakken appeltaart!
Oh oh oh… dat is lekker (kreeg gelijk zin in wat lekkers).

De wafel weegt 150 gram, behoorlijk stuk zeep kan ik je zeggen!
Het schuimt goed en heeft geen irritaties gegeven!

Ingrediënten: Aqua, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Glycerin, Sucrose, Sodium Laureth Sulfate, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Myristate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Titanium Dioxide (0,30%), Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Fragance, Mica.

Mani Bombs

Uit het assortiment Mani Bombs koos ik deze ronde voor Wizard of Rockstar en Toffeelicious.

watmaaktjemooi-review-unboxing-kopen-body-verzorging-nederland-lichaam-angel-alien-mugler-review-yustsome-4

In een eerdere bestelling kocht ik al eens een Mani Bomb en die zijn mij zeer goed bevallen. Dus deze moesten nu ook in mijn mandje.
De Mani Boms zijn kleine versies van een grote bath bomb, echter nu geschikt voor een mini hand- of voetenbadje.

Wat zegt ‘Wat maakt je mooi’?:

Een mani bomb zit tjokvol verzorgende ingrediënten welke je handen en/of voeten voeden en hydrateren. Ook je nagels profiteren mee van je mini spa, de oliën en boters helpen je nagels een goede conditie te houden. Gebruik een kom groot genoeg voor je handen of een voetenbadje/teiltje voor je voeten. Vul deze met warm water. Drop 1 mani bomb in het water en kijk hoe deze bruisend oplost en zijn boters en oliën verspreiden in het water. Week nu je handen/voeten voor 10-15 minuten, wrijf af en toe over je handen/voeten om de rijke mix extra te laten inwerken. Dep nu je handen/voeten droog en voorkom handen wassen voor de komende 30 minuten. Het is nu de perfecte tijd om je nagelriemen terug te duwen omdat deze nu extra zacht zijn geworden. Voor extra verzorging breng je een cuticle balm aan op je nagelriemen en nagels. De boters en oliën van de mani bomb hebben je huid al gevoed maar natuurlijk kun je nog extra een verzorgende creme of butter aanbrengen voor de finishing touch!

 

Dit filmpje maakte ik al eens eerder!

Ik zelf heb geen ervaring met Lush, maar de Wizard of Rockstar schijnt geïnspireerd te zijn op de geur van Rockstar. De geur van viooltjes en jasmijn voeren de boventoon, en ergens in de verte ruik je nog aardbeien en vanille aroma… ik ben heel benieuwd, dit ga ik as weekend uitproberen en laat je een filmpje op mijn instagram zien!

Toffeelicious is een zoete samenstelling van geroosterde warme hazelnoten en vanille. Deze worden ondersteund door zachte marshmallows, butterscotch, toffee, karamel en een vleugje walnootboter. De geur is echt hemels, je ruikt het door de verpakking heen… Deze hou ik nog iets langer bij mij om zo af en toe aan te snuffelen!

Ingrediënten: Natrium Bicarbonate, Citric Acid, Butyrospermum Parkii, Corn Starch, Kaolin Clay, Cocos Nusifera, Theobroma Cacao, Prunis Dulcis, Oryza sativa, Fragance, Polysorbate 80, Mica, Decoration sugar.

Angel Wings & Aliens Potion Fluffy Body Butter

En hier draaide het natuurlijk om! Deze twee moest ik nou hebben! En het is weer een aanwinst op mijn geur sensatie van Thierry Mugler.
Alleen een stuk goedkoper 🙂

watmaaktjemooi-review-unboxing-kopen-body-verzorging-nederland-lichaam-angel-alien-mugler-review-yustsome-3

Kijk de geuren zijn niet precies hetzelfde, dat kan ook niet. Maar ze komen in de buurt.
Angel Wings is heerlijk poederig qua geur en die vind ik zelf het meest overeenkomen!

Alien Potion is ook niet verkeerd, maar ik heb het idee dat deze ietsiepietsie sterker mag. Maar huuuu hoooo dit is geen kritiek, maar een eigen gevoel, mening. Ik heb hier alle geuren staan en daar miste ik net een geurtoon. Het is overigens geen verkeerde geur, want niet iedereen houdt van die klabam geur die Alien kan overbrengen.

Het is ook nog eens helemaal VEGAN en gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

watmaaktjemooi-review-unboxing-kopen-body-verzorging-nederland-lichaam-angel-alien-mugler-review-yustsome-3a

Welke positieve punten benoemd ‘Wat maakt je mooi’?

* Fluffy bodybutter smelt bij aanraking van je huid.
* Cocosolie bevat heel veel vitaminen, mineralen en antioxidanten
* Dringt door je huidlagen heen en laat een beschermlaagje achter
* Beschermt tegen de kou door het wasachtige laagje van de cocosolie
* 100 % natuurlijke ingrediënten m.u.v. de parfum olie
* Heilzaam bij huidaandoeningen als eczeem, psoriasis en zeer droge huid
* Helpt veroudering van de huid tegen te gaan
* Nagelriem verzachter
* Geschikt voor het hele lichaam

Ik kan je deze zeer zeker aanraden, ze smelten echt op je huid en de geur is vooral in combinatie met je parfum geen storende factor meer!

Ingrediënten: Butyrospermum Parkii, Cocos Nucifera, Glycine Soja, Prunis Dulcis, Cornstarch, Fragance, Mica.

Verrassing!!!

Wat leuk toch dat ‘Wat maakt je mooi’ er altijd weer een feestje van weet te maken. Er zit (in mijn geval) altijd wel een klein cadeau bij je bestelling en deze keer kreeg ik…

[ezcol_1half]watmaaktjemooi-review-unboxing-kopen-body-verzorging-nederland-lichaam-angel-alien-mugler-review-yustsome-5[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]watmaaktjemooi-review-unboxing-kopen-body-verzorging-nederland-lichaam-angel-alien-mugler-review-yustsome-5a[/ezcol_1half_end]

Nou, dat is boffen, want met de winter kan ik deze goed gebruiken! Ik heb deze al eens in een review beschreven…

Verkoop: Je kunt deze en nog veel meer heerlijkheden kopen via de website van ‘wat maakt je mooi’

Apple Jack | SALE | 2,95

Angel Wings | 120 ml | 5,50
Alien Potion | 120 ml | 5,50

Wizard of Rockstar | 0,99
Toffeelicious | 0,99


watmaaktjemooi-review-unboxing-kopen-body-verzorging-nederland-lichaam-angel-alien-mugler-review-yustsome-win

Winactie

Oeh… ben je nu ook zo nieuwsgierig geworden?
En wil je ook lekker shoppen?

Wellicht kan deze waardebon van 10,- jou wel dat duwtje in de rug geven om die goodies eens zelf te ervaren!
Ik kocht zelf voor 1 van jullie een waardebon en ga die verloten onder mijn lezeressen!
Ja, je moet er wel iets voor doen… reageren!En de foto reposten op Instagram en mij taggen @yustsome

Dat is het… de actie loopt tot vrijdag 18 november en zal in het blogbericht van die dag bekend worden gemaakt wie er gewonnen heeft!

Leuk he?

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  chucky1012
  11 Nov 2016
  6:49am

  Wat wen leuke spullen had je geschopt;
  Ik doe graag mee met deze leuke winactie….

  @instagram: @chucky1012

  Xoxo

  Nancy
  11 Nov 2016
  7:34am

  Ik ken het merk niet maar ik ben helemaal verslaafd aan Alien!

  Wendy
  11 Nov 2016
  9:06am

  Hoi Sonja, ik doe graag mee!

  Madeleine
  11 Nov 2016
  10:24am

  Wat super leuk Sonja, ik doe graag mee. Ik zou graag die mani bombs voor mn handen willen gaan proberen. Heb last van droge handen 🙁 door het weer en water. Leuke winactie is dit. Succes allemaal 🙂

  Kim
  11 Nov 2016
  11:36am

  Wat een leuke producten! Ik zal ons mam eens laten weten over de mugler geuren, ze is er helemaal gek op! Ik waardeer de sterke geuren wat minder hihi :p misschien is dit een goede gulden middenweg!

  jeapiebel
  11 Nov 2016
  12:18pm

  Wat een super leuke winactie heb je gemaakt, ze zien er allemaal schattig uit!

  Annette
  11 Nov 2016
  5:27pm

  Lekker lijkt me dat dus ik ga me zo even op dat reposten storten 🙂 Ik loot dus graag mee.

  Yvonne
  11 Nov 2016
  5:49pm

  Leuk leuk leuk! Wat goed dat die sticker er op geplakt is want het lijkt net echt.

  Joyce
  11 Nov 2016
  9:49pm

  Wat heerlijk! Soms vind ik het jammer dat ik geen bad heb haha! Gelukkig verkopen ze ook andere lekkere producten!

  Bianca
  12 Nov 2016
  7:36am

  Wat een heerlijke producten heb je gekocht (zo jammer dat we nog geen geur computers hebben), ik wens iedereen veel succes met de winactie xxx

  Jolanda
  12 Nov 2016
  8:29am

  Wat ontzettend leuk! Ik ben zelf heel erg benieuwd naar de mani bath bombs ?

  mariska
  12 Nov 2016
  10:20am

  Wat een leuke actie!

  Babs
  12 Nov 2016
  10:42am

  Leuk! Ik zit altijd te kwijlen als ik naar die producten kijk! I am in!

  Julia...
  12 Nov 2016
  9:33pm

  Lijken me heerlijk spulletjes. Ik doe dan ook graag mee met de winactie.

  Sabrina
  16 Nov 2016
  8:04pm

  Nice! Ik doe mee 🙂

Laat een reactie achter!