OHSOHIP, sieraden, webshop, online, budget, zilver, goud, meisjes, dames, cadeau, tips, beautysome, yustsome, 1a

Sieraden shoppen bij OHSOHIP.nl

Ik weet niet hoe het met jou zit…, maar ik ben dus dol op sieraden. Recent deelde ik al de prachtige handgemaakte glasstenen in sieraden, vandaag deel ik een leuke tip qua webshop, OHSOHIP.nl Waar leeftijd geen grenzen kent en je voor elke liefhebster van wat ‘bling’ echt wel slagen kunt. Kijk maar eens naar wat ik gevonden heb.

Webshop OHSOHIP.nl

Oh So HIP is opgericht in oktober 2012 door Jennifer. Jennifer groeide op in een echt meidengezin en kwam al heel jong in aanraking met sieraden doordat haar moeder helemaal ‘into’ sieraden is. De meest aparte en shiny creaties kwamen al in haar vroege jeugd voorbij en qua stijl was niets te gek.
Jennifer zelf raakte pas echt besmet met het sieradenvirus toen ze in haar studententijd voor een grote retailer werkte en verantwoordelijk was voor de afdeling Sieraden & Accessoires. Al snel vond ze dit werk leuker dan met haar neus in de boeken zitten. De studie werd gelukkig wel afgerond, maar sieraden bleven een grote aantrekkingskracht houden, en de keuze hiermee iets te doen was dan ook snel gemaakt.

OHSOHIP, sieraden, webshop, online, budget, zilver, goud, meisjes, dames, cadeau, tips, beautysome, yustsome, 1a

Wat begon met een eenvoudige webshop met enkele sieraden is uitgegroeid tot een volwassen webshop op het gebied van sieraden én accessoires.  Oh So HIP heeft inmiddels een grote klantenkring en duizenden volgers op haar social media kanalen. Ook de media en bloggers weten Oh So HIP te vinden.

De collectie van Oh So HIP wordt met veel zorg uitgezocht zodat je bij ons een groot assortiment in sieraden en accessoires kunt shoppen. We zoeken naar sieraden en accessoires die echt bij ons passen en waarvan wij vinden dat ze ‘oh so hip’ zijn. We houden natuurlijk de laatste trends in de gaten, en daarnaast zorgen we ervoor dat onze collectie net even wat apartere items of basics bevat. We voegen regelmatig nieuwe merken aan onze collectie toe, want er is zo veel moois te koop :-).

Bron: OHSOHIP.nl

Ruime collectie

Bij OHSOHIP.nl hebben ze inderdaad een hele ruime collectie. En ook de prijsklasse is betaalbaar en voor ieder wat wils. Voor de aankomende feestdagen is het natuurlijk altijd fijn om meer keuze te hebben. En dat kan gelukkig, want zo heb je al voor je dochter of vriendinnetje een paar mooie oorbellen vanaf 10,00.

Combineren

Zelf heb ik natuurlijk ook een paar sieraden uitgezocht en die ga ik jullie hier laten zien. De meeste volgers weten dat ik van stoer, sterren en maantjes hou en dus zie je die hier terug.

Zo koos ik als eerste een ketting en armband uit. Het liefst natuurlijk in de zelfde stijl en dat werden de chain necklace en Schakelarmband chains in een zilverkleurige look.

OHSOHIP, sieraden, webshop, online, budget, zilver, goud, meisjes, dames, cadeau, tips, beautysome, yustsome, 2

Een schakelketting en -armband zijn eigenlijk altijd wel hip. Dit kan zowel stoer als heel vrouwelijk zijn. Het is maar hoe je je kleding daarop aanpast.

Ketting: 19,99
Armband: 12,99

Nooit uit de mode

Een ander item wat eigenlijk ook nooit uit de mode is gegaan, zijn de zogenaamde doortrek oorbellen, een minimalistische oorsieraad. Deze oorbellen heten tegenwoordig threader earrings en zijn ook leuk om naast je andere oorbellen te dragen. De oorbellen zijn gemaakt van 925 sterling zilver.

OHSOHIP, sieraden, webshop, online, budget, zilver, goud, meisjes, dames, cadeau, tips, beautysome, yustsome, 3

Threader oorbellen: 19,99

Een andere suggestie met een steentje eraan zijn onderstaande Threader oorbellen met zirkonia steentje voor 26,99.

To the moon and back

Wil je jouw geliefde verrassen met een paar mooie statement oorbellen die je liefde weergeven ‘To the moon and back’ dan zijn deze goudkleurige maan oorbellen met een klein sterretje een echt heel mooi cadeau!

De lengte van de oorbellen is ongeveer 5 cm. Breedste punt van de oorbellen is 4 cm. En zijn bezet met allemaal fonkelende strass-steentjes.

OHSOHIP, sieraden, webshop, online, budget, zilver, goud, meisjes, dames, cadeau, tips, beautysome, yustsome, 4

 


Maan oorbellen: 24,99

Sieraden show

Natuurlijk is het ook leuk om te zien hoe de sieraden staan. En daar heb ik ook mooie foto’s van gemaakt.

OHSOHIP, sieraden, webshop, online, budget, zilver, goud, meisjes, dames, cadeau, tips, beautysome, yustsome, 2

OHSOHIP, sieraden, webshop, online, budget, zilver, goud, meisjes, dames, cadeau, tips, beautysome, yustsome, 2


Shop deze leuke items bij OHSOHIP.nl >> WEBSITE

#gekregen
Foto’s van enkele sieraden zijn eigendom van OHSOHIP.nl
Like

Laat een reactie achter!