Silver shampoo, weg met die gele gloed!

Ik denk dat de meeste blondines wel weten dat een gele gloed weg te werken is met een goede Silver Shampoo. Vroeger had je slechts 1 keuze in Silver Shampoo in de winkels, tegenwoordig heeft elk merk zijn eigen variant.

Silver Shampoo | Action

Ik heb sinds kort dus weer blond haar, iets met een grote verandering in mijn leven, dat vraagt ook om een fris uiterlijk.

Omdat ik dus 3x mijn haar moest kleuren eer ik zo leuk blond werd, had mijn haar wat te lijden onder de ontkleuringen. Maar al met al was ik weltevreden over de kleur.
Nog best een natuurlijke look.

Silver shampoo, zilver, shampoo, blonde, haren, review, action, conditioner, haar, masker, beautysome

Ik zat wel een beetje te kijken naar de gelige gloed en dacht dat los ik nog wel op met mijn Fanola no Orange shampoo!
Helaas pindakaas… ik heb al een paar keer gemerkt dat ik, toen ik nog bruin haar had, dat die niet meer werkte en dus ook niet op mijn blonde haar. Echt balen! In totaal heeft deze shampoo 3x echt gewerkt en daarna dacht ik echt, wat is hier nu mee aan de hand?

Dus moest ik nieuwe hebben… en laat ik nou net bij de Action zijn en deze lijn tegenkomen!

Ultra Silver | no Yellow tones

Een heerlijk budget merk bij de Action! Yoehoe… nu hoop ik natuurlijk dat dit een blijver is, want nu mijn budget drastisch verlaagd is, ben ik blij met elk goedkoop koopje.

Ik nam gelijk de hele lijn maar mee, want voor die 6 euro alles in totaal kon ik dat niet laten!

Ja, het kost per artikel slechts 1,99!
Hoe goedkoop! Maar ja, is goedkoop ook echt goed?


Silver shampoo, zilver, shampoo, blonde, haren, review, action, conditioner, haar, masker, beautysome

Silver Shampoo

De shampoo is zoals vele Zilver shampoos blauwig van kleur. Doordat er ultra violet aan toegevoegd wordt krijg je dus dat de gele tonen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Silver shampoo, zilver, shampoo, blonde, haren, review, action, conditioner, haar, masker, beautysome


Ik was mijn haren niet vooraf met een andere shampoo, gelijk met deze Silver Shampoo en laat het 3 minuten intrekken.

Nadat ik mijn haar uitgespoeld heb, voel ik dat ze wat stugger zijn.

Silver shampoo, zilver, shampoo, blonde, haren, review, action, conditioner, haar, masker, beautysome

Silver Conditioner

Om dit gevoel van stugheid in te dammen, gebruik je na het wassen dus de conditioner. Het beste is dus dan ook uit een zelfde lijn alles te gebruiken, daar het dan is afgestemd. Ik dacht vroeger altijd ja, ja… het zal wel. Maar uit ervaring weet ik nu dat dat wel beter is.Je hebt echt heel weinig nodig, de conditioner is rijkelijk en voelt heerlijk zacht aan. Ik ben soms geneigd om lekker veel te gebruiken, maar doe maar niet!

Silver shampoo, zilver, shampoo, blonde, haren, review, action, conditioner, haar, masker, beautysome

Silver Hair Mask

Het masker is zo lekker romig, dat je het bijna wilt opeten! Het geeft je haar een echt lekker zacht gevoel, zonder het haar slap te maken. Ik heb kort haar, maar ook mijn haar wilt de neiging krijgen om plat te liggen. Na gebruik van dit masker kan het nog steeds lekker omhoog!


Test…

Nou je zult het niet geloven, maar het is echt waar… wat een verschil hè?

 


Ik ben blij dat ik deze budget aankoop Silver Shampoo gedaan heb! En ik kan hem dus van harte aanbevelen!

Like
4

Laat een reactie achter!