Skin for Skin, lift me up, sheet, mask, gezicht, masker, 3D, power of the sea, lifting, aging, rijpere huid, review, yustsome, intro

Skin for Skin | Lift me Up face mask

Normaal laat ik een masker zo even tussen de bedrijven door op Instagram zien, echter soms is een product een hele review waard en dat was bij dit masker ook het geval.
Het Skin for Skin Lift me Up gezichtsmasker is er op gericht om jouw huid te verstevigen… doet dat het ook?

Lift me Up
Face mask 3D

Dit gezichtsmasker geeft een liftend effect… en daar was ik dus heel benieuwd naar.
Hoe kan een masker, dat je een kwartier op je gezicht doet dat bereiken?
Allemaal vragen die jij wellicht ook meteen stelt… precies dat en dus de reden om hier een blogpost over te schrijven!

Skin for Skin

Eerst wil ik toch even aandacht besteden aan het merk dat dit Lift Me Up gezichtsmasker op de markt gebracht heeft… Skin for Skin.

Het bedrijf heeft haar oorsprong vanuit Urk… jazeker het is dus Oer-Hollands! Omdat er in Urk ontzettend veel visserij is en er dus ook een heleboel nog bruikbare delen van de vis worden weggegooid bedacht Mardien daarvoor een oplossing. Vanuit het bedrijf dat haar man runt, kwamen ze op het idee om supplementen te maken met het natuurlijke vis collageen.

Een uniek, gepatenteerd, 100% natuurlijk proces om diverse waardevolle stoffen uit de huid van de vis te halen, waaronder collageen.

En zo ontstond er een product dat de basis was voor vele andere mooie Skin for Skin huidverzorgingsproducten.

Skin for Skin, lift me up, sheet, mask, gezicht, masker, 3D, power of the sea, lifting, aging, rijpere huid, review, yustsome, 1

Skin for Skin, lift me up, sheet, mask, gezicht, masker, 3D, power of the sea, lifting, aging, rijpere huid, review, yustsome, 3

Een sheet masker met vele voordelen!

Een revolutionair sheet masker met liftende eigenschappen. Dit masker is zo ontworpen om 100% perfect aan te sluiten op de huid door de ear-hooks en de 3D technologie (er zit een naad in het masker). Dit masker bevat onder andere ceramiden, die de huidbarrière herstellen en de huid hydrateren.

Het ingrediënt Thyme Vulgaris (ook beter bekend als thijm) heeft een verstevigend effect op de gezichtscontouren en door het toegevoegde rozen extract worden de hyaluronzuur- en elastine niveaus in de huid verhoogd.
Thijm zit vol met vitamine C en is daarom ook heel goed voor een huid met roodheid en acne.

Het extraatje

De maskers van Skin for Skin bevatten veel extra serum. En kunnen daardoor twee keer gebruikt worden, bewaar het masker hiervoor na gebruik weer in het zakje. Het overige serum kun je ook heel makkelijk bewaren in het extra serumflesje. Giet het overige serum hiervoor na gebruik van het masker in het flesje en gebruik het serum nog een ruime week onder jouw dag- of nachtcrème.

Kijk en daar ging ik dus de mist in! Want ik dacht dus dat er iets gelekt had in mijn doosje dat ik toegestuurd kreeg… wat doet dat lege flesje nou hier?
Ik testte het Lift me Up masker en was niet meer met dat flesje bezig en heb dus per ongeluk het masker direct na gebruik weggegooid… stom stom stom!

Skin for Skin, lift me up, sheet, mask, gezicht, masker, 3D, power of the sea, lifting, aging, rijpere huid, review, yustsome, 3
Mijn huid voor het Lift me Up masker
Het masker sluit perfect aan op de huid en blijft goed zitten. Ook mijn hals krijgt een lift doordat het masker lekker ruim is!
Skin for Skin, lift me up, sheet, mask, gezicht, masker, 3D, power of the sea, lifting, aging, rijpere huid, review, yustsome, 3
Na de inwerktijd merk ik meteen op dat mijn huid gekalmeerd is en niet meer zo onrustig (rood) uitziet!

De test

Het Lift me Up masker is inderdaad goed nat, er zit enorm veel serum in (dus let op met je kleding). Het aanbrengen ging ook heel prettig en het past perfect. Vooral door de naad zit je kin en neus goed op haar plek. En het grootste voordeel zijn dus die oorstukken! Hierdoor kun je tijdens het dragen van het masker ook nog een huishoudelijk taakje doen!

Natuurlijk wil ik ook zien wat het doet en na de 15 minuten inwerking haal ik het masker eraf. Ik dep het overtollige serum in mijn huid en wacht even voordat ik een foto maak. Nu ik de foto’s naast elkaar zie, is het grootste verschil de rust in mijn huid. Van het liftend effect heb ik nog niet zo 123 een plaatje in mijn hoofd, echter ik zie wel dat alles een stuk zachter aanvoelt en ook zo eruit ziet.
Het masker is dus ideaal als je naar een school reünie gaat en er weer een stuk jonger uit wilt zien (of een ander feestje, fotoshoot etc.)

Verkoop

Het masker Lift me Up van Skin for Skin is online op de website te koop voor 7,50 en met het pipet flesje kost het 9,50.
Lees hier meer over het masker en haar voordelen >>> Lees verder.


Binnenkort krijgen jullie nog een product van Skin for Skin te zien op mijn blog…

Dit product ben ik nog aan het testen, dus even geduld nog!
Met make-up op merkte ik nog een voordeel… mijn porien lijken nu minder diep. En de foundation ziet er veel mooier uit op mijn gezicht! Dus ja, ik zeg wow voor dit masker!
Like
1

Laat een reactie achter!