Nivea, cellular, filler, serum, dagcrème, nachtcrème, olie, review, mening, test, beauty,

Skincare | Nivea laat de rijpere huid weer stralen

Het is al weer een tijd geleden dat Nivea mij een prachtige doos toestuurde met dito inhoud. Helaas kon ik ivm een ingreep het niet eerder reviewen. Gelukkig vond de genezing snel plaats en was er afgelopen maand tijd voor een test.

Nivea | Cellular Filler

Wat schrijf Nivea over deze nieuwste lijn?

Vanaf de leeftijd van 60 jaar veranderen de behoeften van de huid. De natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur -voor hydratatie-, collageen -voor stevigheid- en elastine -voor elasticiteit- neemt sterk af. Dit alles heeft vier tekenen van huidveroudering als gevolg: fijne lijnen worden diepere rimpels, stevigheid en elasticiteit nemen af en ouderdomsvlekjes worden zichtbaar. Ons decennia lange onderzoek resulteert in een productlijn die de elasticiteit van de huid een boost geeft en zorgt voor een gezonde, gehydrateerde en verstevigde huid: NIVEA Hyaluron CELLular Filler +Elasticity. De combinatie van de cel-activerende ingrediënten Hyaluronzuur, Collageen en Elastine booster activeert de huidcellen om huideigen hyaluronzuur, collageen en elastine te produceren. Het resultaat bij regelmatig gebruik: diepe rimpels zijn verminderd, de huid voelt soepel aan en is intensief verzorgd. Daarnaast zijn de gezichtscontouren geherdefinieerd en is de huid voelbaar verstevigd.

Nivea, cellular, filler, serum, dagcrème, nachtcrème, olie, review, mening, test, beauty,

De verpakking scoort bij mij al een 10! Zo mooi dat zachtroze met het nivea blauw. Maar naast dat het oog ook wat wilt, willen we natuurlijk dat het product zelf ook iets goeds doet voor de huid. Dit test je het beste door minimaal 4 weken een product te gebruiken, dan kun je verschil pas echt merken. De huid heeft tijd nodig om eraan te wennen, maar je zit ook met een cyclus (je huidcellen vernieuwen zich iedere 28 dagen) die vaak over het hoofd gezien word. Daarom duren reviews bij mij wat langer, omdat ik graag een product echt leer kennen! Daarbij is je menstruatie ook een belangrijke factor in hoe je huid eruit ziet. Nu hebben wij 50 plusser nog een aspect dat je huid kan triggeren, de overgang.

Deze lijn van Nivea is gericht op de rijpere huid en daarom was ik blij dat ik uitgekozen ben om deze te testen.

NIVEA Hyaluron CELLular Filler +Elasticity

Anti-Spot Serum

Ik begin met het serum, omdat ik nu steeds meer donkere plekjes aan het ontdekken ben in mijn gezicht, hals en decolleté. Dus help… wil ik dat wel? Nou, een ramp vind ik het niet eens, het heeft ook wel iets. Maar op mijn voorhoofd vind ik het niet zo prettig. Dus smeren met dit serum, het beloofd dat de plekjes zichtbaar zullen verminderen!

Nivea, cellular, filler, serum, dagcrème, nachtcrème, olie, review, mening, test, beauty,

De formule bevat een zeer effectieve anti-ouderdomsvlekken technologie, specifiek ontwikkeld om de oorzaak van pigmentatie aan te pakken. De zichtbaarheid van bestaande ouderdomsvlekken wordt verminderd. Bij regelmatig gebruik zichtbaar resultaat. De huidteint is egaler en de huid ziet er jonger uit.

Het serum vond ik zelf erg fijn, het smeerde goed uit en ik denk ook wel dat mijn vlekjes minder zichtbaar zijn, niet meer zo donker! Ik denk dat ik nog even door moet smeren wil ik met zekerheid kunnen zeggen dat het ‘weg’ is. Echter door de zon wakker je weer pigmentatie aan en soms krijg ik het gevoel alsof ik dweil met een open kraan. Snap je?

30 ml | 25,99*


Voedend Oil Elixir

Heb jij dat ook wel eens, dat je met een product gelijk al in de clinch ligt? Nou dat had ik met deze olie. Ik werd er gek van. Omdat het niet prettig aanvoelde en het leek alsof het maar niet wilde intrekken. Daarbij ging mijn foundation rullen, brokkelen en … als de pest! Ik heb het 3x geprobeerd, maar toen opgegeven het nog verder te gebruiken. Dit was jammer, heel jammer!

Nivea, cellular, filler, serum, dagcrème, nachtcrème, olie, review, mening, test, beauty,

De bi-fase formule met drievoudig oliecomplex vermindert rimpels en laat de huid gelift aanvoelen. Het resultaat is een soepele, gehydrateerde en intensief gevoede huid die er stralend uitziet. De gezichtscontouren zijn geherdefinieerd en de huid is verstevigd.

Heel fijn om te horen Nivea, maar ik heb er zo geen fluit aan. En ondanks dat ik normaal de Ikea kast al in elkaar heb voor de gebruiksaanwijzing te lezen… heb ik nu toch echt goed opgelet.

30 ml | 25,99*


Dagcrème

Kijk, hier werd ik een stuk vrolijker van, een heerlijke crème die goed smeerbaar is op mijn vochtarme huid, maar ook nog eens goed intrekt en een fijne glow achterlaat. Daarbij is het ook nog eens met een SPF 30 wat ik tegenwoordig wel een must vind in een dagverzorging.

Het trekt goed in mits je de olie niet gebruikt! Dit als kanttekening bij mijn ervaring!

Nivea, cellular, filler, serum, dagcrème, nachtcrème, olie, review, mening, test, beauty,

Bij regelmatig gebruikt wordt de elasticiteit van de huid verbeterd. De huid is 24 uur gehydrateerd, versterkt en de gezichtscontouren zijn geherdefinieerd. SPF30 biedt bescherming tegen beschadiging door UV-straling, om zo huidsveroudering, celbeschadiging en ouderdomsvlekken te voorkomen.

En ook nog een pluspunt dat idd je huid heel lekker aan blijft voelen na gebruik de hele dag door. Ik moet wel bekennen dat niets kan tippen aan mijn eigen huidverzorging, maar dat als je geen high end wilt kopen je hier een hele goede aankoop doet.

50 ml | 25,99*


Nachtcrème

En als laatste bewaar ik het beste! Deze nachtcrème is tot nu toe de beste die ik ooit gehad heb! Dat je geen verstikkend gevoel hebt in de nacht, maar dat je ook nog eens ontwaakt met een babybilletjes zachte wangen! Mijn huid was nog nooit zo fris en fruitig, vooral niet zo droog na een woelige nacht.

Nivea, cellular, filler, serum, dagcrème, nachtcrème, olie, review, mening, test, beauty,

De zachte, rijke textuur trekt gedurende de nacht in en herstelt en voedt de huid. Bij het wakker worden voelt de huid soepel en gehydrateerd aan. Bij regelmatig gebruik worden rimpels zichtbaar verminderd en de elasticiteit verbeterd.

Normaliter geef ik snel op als het gaat om een nachtcrème. Dan ben ik het na een paar nachten al weer beu. Bij deze was het elke keer weer een feestje! Alhoewel ik het afgelopen week niet gebruikt heb ivm de hitte en er nog geen airco in huis was. Sinds gisteren weer gesmeerd met het ‘bijna het einde in zicht’ potje!

50 ml | 25,99*

* Prijzen gezien via Kruidvat.nl

Het leuke van een productreview is vaak ook de extraatjes en kijk hoe leuk deze Selfie lamp voor op je mobiel!

Nivea, cellular, filler, serum, dagcrème, nachtcrème, olie, review, mening, test, beauty,

Dank je wel Nivea voor de mooie producten!

#gekregen

Verkoop

Trekpleister KLIK

Kruidvat KLIK

BOL.com KLIK

 

Like
  Iris - Thebeautymagazine.nl
  3 Jul 2019
  7:41pm

  Die nachtcreme lijkt mij ook wel heel erg fijn! Ik ga hem onthouden voor als hij een keer in de aanbieding is.

  Daphne - verdraaidmooi
  8 Jul 2019
  12:59pm

  Ik ben fan van de producten van Nivea. Ik geloof direct dat deze ook weer echt goed is.

Laat een reactie achter!