Skyline, max, and, more, action, nederland, oogschaduw, palette, new york, review, beautysome, yustsome, 9

Skyline Max&More oogschaduw

Het is weer tijd voor een oogschaduw review en dit keer koos ik bij de Action van Max&More het Skyline palette. Deze viel mij meteen op toen ik bij de beauty producten stond te kijken en ik dacht al iets van New York te herkennen.

Skyline van New York

Het Skyline palette ziet er al meteen mooi uit met een nacht illustratie van New York. Ik ben daar zelf nog nooit geweest, maar daar ga ik echt binnen nu en een jaar een bezoekje brengen. Mijn man Eddy is er al vaker geweest en heeft zelfs een tatoeage van zijn favoriete stad op de arm laten zetten.

In het palette bevinden zich 21 kleuren, waarvan enkele matte en shimmers, maar de glitter is ook goed aanwezig. Zelf ben ik niet zo van de glitter oogschaduw. Ik krijg er vaak last van in mijn ogen. Maar voor deze keer zal ik er toch even gebruik van moeten maken om deze review goed uit te voeren.

Skyline, max, and, more, action, nederland, oogschaduw, palette, new york, review, beautysome, yustsome, 3
Skyline, max, and, more, action, nederland, oogschaduw, palette, new york, review, beautysome, yustsome, 1

De kleuren

De 21 kleuren van dit Skyline palette zijn echt heel mooi, dat moet ik even zeggen! Het is een palette dat je elke dag wel kunt gebruiken en toch nog diverse looks mee kunt maken.
Van hele mooie nude tinten tot een explosie van glitters! Er springt er altijd bij mij eentje uit en dit keer viel mijn hartje voor de tint DAYDREAMING. Het is een paars blauwe kleur en je ziet deze dan ook terug in mijn swatch.

De swatch van links naar rechts zijn de kleuren: Lights, The highline, Be Surprised, Daydreaming, View, Manhattan, Nightlife, Skyline, New York, After Midnight.

De kwaliteit

Ik gebruikte bij mijn swatch een primer van de Hema en ik moet zeggen dat ik echt mijn favoriet van Catrice mis. Deze van Hema is niet fijn, sorry!
Ik krijg er zelfs jeuk van in mijn ogen.

Efin, de pigmentatie is bij sommige tinten een beetje afwezig en je moet echt meerdere malen je kwast in de oogschaduw zetten. Enkele zijn daarentegen weer juist mega gepigmenteerde kleuren dus het is een ja/nee dingetje qua kwaliteit. En dat terwijl ik juist razend enthousiast ben over Max&More.


Voor de prijs van 4,99 moet je eigenlijk niet zeuren Sonja. Het is lekker betaalbaar voor iedereen die graag eens wisselt met make-up kleuren!


Mijn look is paars!

Skyline, max, and, more, action, nederland, oogschaduw, palette, new york, review, beautysome, yustsome, 8c
Skyline, max, and, more, action, nederland, oogschaduw, palette, new york, review, beautysome, yustsome, 8c

De mooie paarse tinten in dit palette zijn zo mooi… en ja dan weet je al hoe laat het is bij mij… paars! Ik ben daar momenteel helemaal gek op.

Ik gebruikte de tint View met een blending kwast.
Daarna op mijn bewegend ooglid, wederom met een blending kwast Rich, waar ik voor meer diepte nog Manhattan overheen zette met een platte kwast.
In mijn ooghoek binnen zette ik de tint The Highline en blendde dit uit naar de rest.
In het midden zetten ik nog mijn favoriete tint Daydreaming.

Skyline, max, and, more, action, nederland, oogschaduw, palette, new york, review, beautysome, yustsome, 7
Mijn lippen kregen een paarse ombre look!Kijk ook eens naar mijn andere review van Action palettes!
Like
2

Laat een reactie achter!