Hemp, Babor, chill, festival, review, huid, huidverzorging, onrustig, slapen, vermoeid, yustsome, bblogger, Blogger

Slopende nachten, slecht voor je huid | Chill Out

Zelf ben ik geen party Animal meer, maar ik hoef ook niet naar een festival om slopende nachten te hebben. Door de opvliegers lig ik soms lang wakker, te woelen en kom ik niet aan rust toe.

Gelukkig heeft de beauty industrie overal een middel voor en hoera voor dit nieuwe product van Babor!

Babor: De Chill out editie met de gelimiteerde Hemp & Peace ampul is de highlight van de festivaleditie. Door de unieke combinatie van hennepzaadolie, aloë vera, cactus en panthenol kan de gestreste huid hersteld aan het festival beginnen.

[tx_heading style=”default” heading_text=”BABOR | HEMP & PIECE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]
Hemp, Babor, chill, festival, review, huid, huidverzorging, onrustig, slapen, vermoeid, yustsome, blogger

De hennepzaadolie, rijk aan omega 6-vetzuren, stimuleert de regeneratie van de gestreste huidbarrière. Extracten uit de beide woestijnplanten aloë vera en cactus hydrateren de huid. Panthenol kalmeert. Glow-pigmenten toveren onmiddellijk een frisse teint tevoorschijn.

Hemp, Babor, chill, festival, review, huid, huidverzorging, onrustig, slapen, vermoeid, yustsome, blogger

Ideaal voor het herstel gedurende de nacht maar ook voor een frisse start van de dag. De huid is hersteld en voelt fluweelzacht aan.

Hemp, Babor, chill, festival, review, huid, huidverzorging, onrustig, slapen, vermoeid, yustsome, blogger

Hoe gebruik je het?

Ampul schudden en de hals van de ampul met een de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij de hals resp. opener vastpakken en met enige druk naar achteren bij de onderste gekleurde ring openbreken. Concentraat in de handpalm doen en daarna over gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid kloppen. Vervolgens indien nodig de verzorgingscrème aanbrengen.

[tx_heading style=”default” heading_text=”BABOR | Ervaring” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]
Ik heb altijd een afkeer gehad van ampullen. Altijd bang om mijzelf te snijden, terwijl ik wel een Japans keukenmes in huis heb. Mmmmm, strange! Maar toen ik het doosje opende zag ik tot mijn blije verbazing een dopje op ampul nummer 1 zitten en ik zag ook bij het stappenplan hoe easy het moest zijn, dus na 2 weken uitstellen besloot ik recent bij wat slechte nachtrust aan de kuur te beginnen.
Hemp, Babor, chill, festival, review, huid, huidverzorging, onrustig, slapen, vermoeid, yustsome, blogger
Wat zit er veel in zeg! Toen ik de ampul op de kop hield en het in mijn hand liep. Leek geen eind aan te komen, hahaha! Ik had eerder het gevoel dat ik mijn huid aan het wassen was ipv voeden.
Gelukkig trok het snel in en kon ik verder met mijn dagelijkse routine.
Ik merkte dat het meteen een heerlijk gevoel achterliet op mijn huid. Het is bij mij altijd een rode bedoeling, adertjes, onrust en pukkels als ik niet voldoende slaap.
Op de foto is duidelijk te zien hoe de rust… chill modus, in mijn huid wederkeerde!
Babor heeft naast deze heerlijke Chill Out ook nog andere ampullen om je huid weer op te peppen!
 • Hydra Glow
 • Energy Load
 • Recharge now
 • Lifting Star
 • En vele andere…

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Alle BABOR producten zijn te koop via hun eigen website. Deze Ampullen kosten 24,95!

[otw_shortcode_button href=”https://nl.babor.com/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-black” target=”_blank”]Naar de webwinkel[/otw_shortcode_button]

Like
  Bianca
  1 Jun 2018
  8:18am

  De festivals sla ik zelf ook over maar heb genoeg slapeloze nachten (piekeren, warmte enzovoort). Je ziet op de foto’s goed het verschil, dit is zeker een product wat ik ga onthouden. Eerst wat huidverzorging opmaken voor ik weer nieuwe ga kopen x

  Natascha
  1 Jun 2018
  11:34am

  Wat werkt dit goed bij jou zeg, fijn! Ik merkte helemaal geen verschil 🙁 Vond de geur wel lekker, mannelijk hihi.

  Joyce Elise
  8 Jun 2018
  9:34pm

  Klinkt super! En wat zien ze er super deluxe uit zeg!

  Happy moments mei 2018
  24 Apr 2021
  6:01pm

  […] En die Engel zal je zeker redden! Komt goed! Sonja onlangs geplaatst…Slopende nachten, slecht voor je huid | Chill Out | Babor […]

Laat een reactie achter!