Christian, Faye, eyeshadow, palette, Smokey, eyes, purple, beauty, blogger, yustsome, Pretty, pink, make-up, look

Smokey eyes (iets te Smokey)

Meestal gebruik ik mijn vaste make-up producten, tenminste als ik snel even de deur uit ga. Wil ik een  look maken voor mijn blog, dan ga ik er vaak wel even voor zitten.

Vandaag laat ik je een Smokey eye look zien, zoals het niet hoort! Ja ook ik kan er een potje van maken.

Christian, Faye, eyeshadow, palette, Smokey, eyes, purple, beauty, blogger, yustsome, Pretty, pink, make-up, look

[tx_heading style=”default” heading_text=”CHRISTIAN FAYE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Dit merk ken ik al wat langer, het kwam op de markt met producten voor de wenkbrauwen, dat was mijn eerste kennismaking.

Het merk Christian werd opgericht in 1996. Het begon met semi-permanente wenkbrauwmake-up poeders in 8 kleuren en werd onmiddellijk een wereldwijd succes!
Voor toen was dit een zeer unieke nieuwigheid in de wereld van semi-permanente make-up. Christian heeft sindsdien een solide klantenbasis opgebouwd. Stencil-sets met specifieke wenkbrauwvormen worden door Christian uitgevonden en zijn tegenwoordig een veelgebruikt product, bij vrouwen wereldwijd, vaak gekopieerd maar nooit zo goed!

Vanaf 2006 begint het merk echt uit te breiden met meer producten. In 2014 hebben we een nieuwe naam gekregen van ” Christian ” naar ” Christian Faye ” om beter te worden gevonden op sociale media en om een ​​wereldwijde merkregistratie te hebben. Het huidige concept wordt Eye-for-Eyes genoemd, wat impliceert dat dit assortiment make-upproducten en accessoires vooral rond de ogen te gebruiken zijn. Hoewel dit geen beperking is voor toekomstige activiteiten.

De nieuwste ontwikkeling is de introductie van een Eyebrow Dip Pomade, verkrijgbaar in 4 kleuren, opnieuw uniek in zijn soort. Echter… ze hebben  u ook oogschaduw palettes in hun assortiment en dat maakt het merk nog mooier!

Wist jij dat dit een Nederlands product is?

[tx_heading style=”default” heading_text=”SMOKEY EYE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Christian, Faye, eyeshadow, palette, Smokey, eyes, purple, beauty, blogger, yustsome, Pretty, pink, make-up, look

Een Smokey eye is toch al weer een ruime tijd een begrip in beautyland en op zich niet heel bijzonder zou je denken. Echterhet maken van deze look is nog niet zo eenvoudig. Ik deed het vroeger wel op mijn eigen manier, echter dat was nooit zo perfect als dat ik gewenst had. Nog steeds vermijd ik de look. En toch wilde ik met hulp van dit palette aan de slag.

Het palette beschikt over 6 kleuren, waarvan 2 zeer lichte tinten, 2 midden tinten en 2 wat zwaardere tinten. Het zwart hoort natuurlijk in een Smokey eye palette.

Er zitten twee sponsapplicators bij, echter ik verkies mijn eigen kwasten voor deze… toch wilde ik niet moeilijk doen en de look maken zoals een bedrijf zijn product verkoopt.

Ook zit er een handige spiegel bij wat weer prettig is om je look naderhand te kunnen bijwerken!

Christian, Faye, eyeshadow, palette, Smokey, eyes, purple, beauty, blogger, yustsome, Pretty, pink, make-up, look

[tx_heading style=”default” heading_text=”SMOKEY EYE | POGING 1″ tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Nadat ik een primer aangebracht heb ga ik eerst even lezen wat er op de achterzijde staat vermeld qua stappenplan voor de look.

Okay, we beginnen gelijk met zwart? Iets wat ik dus zelf nooit doe… ik heb geleerd om altijd met de lichtste kleur te beginnen en je look op te bouwen. Goed… ik ben niet flauw! Oh… en nat! Daar gaan we dan!

Christian, Faye, eyeshadow, palette, Smokey, eyes, purple, beauty, blogger, yustsome, Pretty, pink, make-up, look

Eerst even swatchen en kijken wat ze zonder primer doen. Dat ziet er niet verkeerd uit. De lichtste tint had wat sprekender gemogen, echter wellicht komt dat nog goed.

Zodra ik het zwart nat maak een aanbreng, moet ik toch even slikken!

Christian, Faye, eyeshadow, palette, Smokey, eyes, purple, beauty, blogger, yustsome, Pretty, pink, make-up, look

Ah jakkes… dat ziet er toch niet uit? Of wel dan? Niet zoals het plaatje, voel me nu een draag-queen terwijl ik in mijn beauty kamer zit. Ben nog niet geboekt voor een optreden. En daarbij kunnen die dames het een stuk beter dan deze doos uit het Brabantse.

Control-Alt-Delete, dit gaan we mooi opnieuw doen en dan op mijn eigen vertrouwde manier. Smokey is mooi, maar dit lijkt meer op gepimpt steenkool.

Christian, Faye, eyeshadow, palette, Smokey, eyes, purple, beauty, blogger, yustsome, Pretty, pink, make-up, look

Voor de scherpe lijn zet ik met de liquid nailart tape twee streepjes langs mijn oog, let op… dit kan allergische reacties veroorzaken. Echter met mijn allergie, lukt het met deze wel. Een pleister, daar heb ik meer jeuk van.

Ik pakte mijn eigen kwasten en ging aan de slag. Dat ziet er een stuk beter uit en beter passend bij mijn idee van een Smokey look.

Christian, Faye, eyeshadow, palette, Smokey, eyes, purple, beauty, blogger, yustsome, Pretty, pink, make-up, look

Met een roze tint lipstick, passend bij mijn outfit vind ik het een zeer geslaagd geheel.


Mijn blog heeft een storing gehad, wellicht heb je mijn oudere artikelen nog niet gezien? Dat komt daardoor… 


Deze look was gisteren ook te zien bij mijn #fashionover40 —> KLIK

Dit palette heb ik via de blog van ZAZAZOO.NL gewonnen! Jolanda, nogmaals bedankt, ben erg blij met dit paarse palette!

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Dit palette en nog meer mooie producten koop je online bij:

[otw_shortcode_button href=”https://www.iciparisxl.nl/nl/christian-c-/smokey-eyes/oogschaduw/p/BP_933286″ size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-pink” target=”_blank”]ICI Paris[/otw_shortcode_button]

[otw_shortcode_button href=”https://www.douglas.nl/productbrand_389267.html?d=s&wt_cc4=marin_bid&wt_cc1=&mkwi_dt&pcrid=227031205597&pkw=&pmt=&trac=nl.01psh.goo.9976225783.637221275.43034987010.000000″ size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-greenish” target=”_blank”]Douglas.nl[/otw_shortcode_button]

Like
  Marije
  9 Mar 2018
  5:36am

  Blij dat je de look opnieuw hebt gemaakt want dat ziet er 1000x beter uit.

  Ik kreeg net een fout melding in de fb reactie ?

   YuStSoMe
   9 Mar 2018
   6:12am

   Ik zie nu dubbel! ?

  Nancy
  9 Mar 2018
  7:13am

  HAhaha, tja dat ziet er nog altijd beter uit als wanneer ik het doe! Maar je eigen creatie is heel mooi! Zeker met die hoofdband erbij, die kleur staat je geweldig!

  Natascha - BeautyOpinie
  9 Mar 2018
  10:38am

  Die laatste foto Jolanda, wauw! You’re looking great! Beter gewoon lekker je eigen gang gaan 😉

  Joyce
  12 Mar 2018
  6:04pm

  Haha Omg, die oogschaduw op de eerste foto ziet er niet uit! Tis maar goed dat je zelf weet hoe zoiets het beste bij je staat! Ik begin altijd in mijn crease als eerste! Volgens mij bestaan er geen regels welke kleur of waar je eerst moet beginnen… De look is zeker geslaagd! Ik zie dit paletje vaak liggen, en was er best nieuwsgierig naar!

   YuStSoMe
   12 Mar 2018
   7:38pm

   Ja, gelukkig wel! Had ook zo de deur niet uit durven gaan!

  Fabienne, enjoyyourownbeauty
  13 Mar 2018
  11:06am

  Wat een prachtige look en wat tof dat je de fail er ook bij hebt gezet haha. Dit maakt het artikel leuk om te lezen en eerlijk! 🙂

  Liefs
  X

  chucky1012
  14 Mar 2018
  2:03pm

  Wauw…
  Zo een prachtige look ?

  Maria Tadlock
  26 Mar 2018
  3:09am

  You are great! Not painting eyes of women are not the goddess, I think the entire makeup, eye makeup is the most important part of! I always do not paint my eyes well. I need to practice more.

Laat een reactie achter!